راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

سلام :
من امروز شنیدم که ارکید هم فلش میخوره و میشه توش هرچی خواست ریخت خوب اگه اینطوری باشه من یک ارکید میخرم به جای الیت و تازه میتونم هاردم رو بزارم تو جیبم برم اینور اون ور . اگه میشه توضیح بدین . نمیدونم الیت بخرم یا ارکید و الیت یا سوپر الیت

لطفا کمک کنید سریع . ممنون

با سلام خدمت تمام اساتید من یک چند تا سوال داشتم ممنون میشم من را راهنمایی کنید
1.من دقیقا نمی دونم چه مدل های موجود است از xbox 360 ,اینکه کدامش بهتره؟
2.آیا دستگاه هایی که توی ایران موجود است بازی های کپی را می خونه یا باید دستگاه را باز کنند و کرکش کنند؟!
3.برای استفاده از مانیتور به جایی TV احتیاج به چی دارم؟!
4.قیمت دستگاه در حال حاضر چنده؟!وآیا جای مطمئنی را برای خرید دوستان پیشنهاد می کنند یا خیر؟!

سلام :
من امروز شنیدم که ارکید هم فلش میخوره و میشه توش هرچی خواست ریخت خوب اگه اینطوری باشه من یک ارکید میخرم به جای الیت و تازه میتونم هاردم رو بزارم تو جیبم برم اینور اون ور . اگه میشه توضیح بدین . نمیدونم الیت بخرم یا ارکید و الیت یا سوپر الیت

لطفا کمک کنید سریع . ممنون

سلام نیمرو (:cheesygri) جان. من عین سوالت رو پرسیده بودم چند وقت قبل.

با توجه به این که روی کول دیسک هم می تونید بازی بریزید، دیگه خیلی هارد مثل قبل برای دستگاه لازم نیست. فقط توصیه میشه اگر تصمیم به گرفتن ارکید + کول دیسک داشتید، یا کول دیسک سریع بگیرید یا هارد دیسک اکسترنال، که سرعت انتقال اطلاعات بالاتر باشه و بازی هاتون سریع Load بشن.

یه چیز دیگه: اگر شما حتی کول دیسک 64 گیگ یا هارد 1000 گیگ هم بگیرید و وصل کنید به دستگاه در حالت معمول فقط 16 گیگ از اون رو به عنوان حافظه می شناسه (دو تا گیم میشه ریخت)، ولی البته این مشکل راه حل هم داره و باید اون هارد یا فلش رو به کامپیوتر وصل کنی و پوشه ها رو تغییر نام بدی و ... که اگه یه کم اهل دردسر باشی کار مشکلی نیست.

توضیحات کاملش هم اینجا هست.

موفق باشی.

2.آیا دستگاه هایی که توی ایران موجود است بازی های کپی را می خونه یا باید دستگاه را باز کنند و کرکش کنند؟!
4.قیمت دستگاه در حال حاضر چنده؟!وآیا جای مطمئنی را برای خرید دوستان پیشنهاد می کنند یا خیر؟!
1-الان فقط دو مدل تولید میشه. آرکید و الایت. خود دستگاه تو همه ی مدل ها از نظر سخت افزاری هیچ فرقی نداره فقط الایت امکانات بیشتری داره. هارد120 گیگ،هدست،کابل لن و رنگ مشکی چیزایی هست که الایت بیشتر داره. ارکید مموری 256 مگ و رنگش سفید هست. الایت 300 دلار و ارکید 200 دلاره. حالا ببینید کدوم بهتره براتون.
2-باید دستگاه باز بشه و کرک بشه.
3- کابل VGA یا HDMI TO DVI
4- یه سر بری پشت شهرداری قیمت دستت میاد. من الان اطلاع ندارم.

1. الان در حال حاضر سه تا مدل توی بازار هست:

الف: ارکید که حاوی خود دستگاه با یه دسته با رنگ سفید و یه کابل نسبتا ضعیف تر برای انتقال اطلاعات به تلویزیون است.

ب: الیت که دسته و دستگاهش سیاه رنگ (به نظر من شیک تر) هستند و یه هارد 120 مخصوص ایکس باکس اضافه داره روش و همچنین کابل انتقال اطلاعات تصویریش یه کم تصویر بهتری میده.

ج: یه سری باندل های ویژه هم هست مثل باندل Forza و ... که هارد 250 مخصوص ایکس باکس دارند و یه دونه گیم اریجینال توشونه و اگه اشتباه نکنم دو تا دسته هم دارند و محتویاتش همه مشکی هم هستند.

2. همه شون کپی خور هستند، مگه این که خودت بگی خام می خوای که اون هم خیلی کم یابه. پس خیالت راحت.

3. یه کابل VGA برای انتقال تصویر به مونیتور.

4. برای خرید بهترین جا میدون توپخونه (پشت شهرداری) و خصوصا پاساژ لبافه. مغازه های نسبتا مطمئن تر هم فروشگاه سونی و فروشگاه فتحی هستند که هر دوشون توی اینترنت هم فروش دارند (لینک شون رو کلیک کن). اگر خواستی می تونی اطلاعات کامل تر راجع به دستگاه هم بگیری ازشون.

موفق باشی.

1-الان فقط دو مدل تولید میشه. آرکید و الایت. خود دستگاه تو همه ی مدل ها از نظر سخت افزاری هیچ فرقی نداره فقط الایت امکانات بیشتری داره. هارد120 گیگ،هدست،کابل لن و رنگ مشکی چیزایی هست که الایت بیشتر داره. ارکید مموری 256 مگ و رنگش سفید هست. الایت 300 دلار و ارکید 200 دلاره. حالا ببینید کدوم بهتره براتون.
2-باید دستگاه باز بشه و کرک بشه.
3- کابل VGA یا HDMI TO DVI
4- یه سر بری پشت شهرداری قیمت دستت میاد. من الان اطلاع ندارم.

512 مگ هست مموریش .
الیت 330 و آرکید 235 هست در حال حاضر .
راستی بچه ها مگه با تغییر نام پوشه میشه بازی های دیگه ریخت ؟ مکه اول کول دیسک رو فرمت نمی کنه ؟؟؟؟:confused:

512 مگ هست مموریش .
الیت 330 و آرکید 235 هست در حال حاضر .
راستی بچه ها مگه با تغییر نام پوشه میشه بازی های دیگه ریخت ؟ مکه اول کول دیسک رو فرمت نمی کنه ؟؟؟؟:confused:
والله من خودم هم تا به حال عملی با این قضیه کار نکردم، چون ایلیت دارم و لازمم نشده، ولی از مطالب این تاپیک این طور استنباط کردم که این کار امکان پذیره...

سلام بچه ها کمکم کنید :
یه آقای هست به نام میثم صیام که شمارش 0935 52 11 480 هست و میگه کنسول رو میاره و خود آدم از پلم خارج میکنه یعنی قبل تو دست هیچ بشری بهش نخورده و ریجن همه پال هستن و تاریخ تولید همشون 8/2009 و جاسپرن و لایت آن که جلوی خود آدم کپی خور میکنه و یه پچی میریزه روش که دیگه تو live بن نشید . قیمتش هم الیا رو میگه 240 و ارکید رو 330 به نظر شما از ایشون بخرم یا next gen کا ایشئن هم عایه لطفا کمک کنید . ممنون

آقا کسی نیست جواب مارو بده:wallbash:
دوستان من چند روز قبل پیش یکی از دوستان بودم اونم مثل من ایکس باکس داره و با مونیتور ال سیدی بازی میکنه ولی تو تنظیمات ایکس باکسش بالای 10 گزینه رزولوشن داره مثل 1440*780 یا 1024*768 ولی ایکس باکس من 3 گزینه 480.720 و1080 داره .دلیلشو اگه میدونید خواهشا سریع بگید:(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or