راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

آره می دونم می خواستم ببینم کرک نشده اش هست. بگیرم بعد جلوی خودم کرکش کنه که مطمئن باشم که آکبند باشه.

الان این طور نیست که مثل Ps2 کپی خور شده تحویلت بدن میتونی بری و بدون اینکه کپی خور شده باشه بخری راحت گیر میاد!!

خبری خوش دیروز منتشر شد.

Xtreme Firmware Ver 5.x

نسخه‌ی جدید فرمورهای درایوهای سامسونگ به زودی منتشر می‌شه که اصلی‌ترین ویژگیش اینه که به شما اجازه می‌ده بازی‌هاتون رو روی دیسک‌های یک‌لایه رایت کنید. البته اگه جا بشن. مثلا FEAR رو که 3.9 گیگ بیش‌تر جا نمی‌خواد، می‌شه روی دیسک‌های یک‌لایه رایت کرد و این‌طوری هزینه‌ها رو کاهش داد.

الان شمارش رو ندارم باید برم خونه ببینم.

میشه واسم شمارشو Pm بدی واسه یکی از دوستام می خوام(بازیهاش هم واسه خودم اگر ارزون بده)

--------------------------------
راستی یکی ببینه می تونه بازیهای جدید آقا تکاوچ بعد از Gow رو بپرسه ازش!!!

یعنی میتونه یه بازی 7 گیگی رو روی دوتا DVD5 بیاره!!!:eek:

اگه توجه کنی گفت:

نسخه‌ی جدید فرمورهای درایوهای سامسونگ به زودی منتشر می‌شه که اصلی‌ترین ویژگیش اینه که به شما اجازه می‌ده بازی‌هاتون رو روی دیسک‌های یک‌لایه رایت کنید. البته اگه جا بشن

و نمیشه این کاری که شما میگی کرد;)

نه نمیشه باید بروزر داشته باشه که فکر میکنم نداره!!;)
البته تا اونجایی که میدونم!
میگم خوبه قبلا در مورد این بحث کرده بودیم :)
360 نمیتونه به اینترنت وصل بشه XBL هم شبکه ای برای یه محیط مجازی هست که میشه توش مولتی و از این حرفها زد :)

بچه ها این هم یه لیست کامل از Region بازی ها و این که هر Region روی کدام Region دیگه میاد!!!
;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
http://www.play-asia.com/paOS-00-3-xbox360_compatibility_guide-49-en.html
;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
---------------------------------------------------------

دو تا سوال اساسی:
1. Drive letter چیه که تو راهنمام نوشته باید این یکی رو حتما داشته باشم (LG/Hitachi ) ؟؟؟؟؟؟ :confused:
2. چیپ های مادر بوردهایی که با درایو های سامسونگ سازگار هستند با LG/Hitachi هم سازگار هستند؟؟؟؟؟:confused:

آخرین ویرایش:
بچها این بازی top spin2 ntsc ucنداره هرجا پرسیدم نبود همه jداشتن .راستی همین یدونه بازی فقط تنیسه بازی دیگه نیست؟

من این بازی رو دارم روی جلد بازی زده j ولی روی خود DVD بازی زده UC بازی هم مال مالزیه من هم پرسیدم میگن uc نداره
من که گیج شدم :confused:

من این بازی رو دارم روی جلد بازی زده j ولی روی خود DVD بازی زده UC بازی هم مال مالزیه من هم پرسیدم میگن uc نداره
من که گیج شدم :confused:
دوست عزیز منم امروز رفتم توپخونه این بازی رو بگیرم هرجا گشتم فقط jداشت در حالی که روی جلدش زده uc از فروشنده پرسیدم این که زده ucگفت ببین اما باور نکن گفتش این بازی uc نداره فقطjداره زنگ زدم به اقای تاکوچ اونم نداشت.اگه کسی جای رو که این بازی رو داشته باشه سراغ داره به ما هم یه ندا بده uc باشه ها.

چیپ های مادر بوردهایی که با درایو های سامسونگ سازگار هستند با LG/Hitachi هم سازگار هستند؟؟؟؟؟

برای کپی‌خور کردن؟ چیپ‌ست‌های ساتای مادربوردها؟ کارت‌های ساتای PCI؟

فایلی که لینکش رو می‌دم دانلود کن، همون اوایلش همه رو توضیح داده:

Textbook's Xbox 360 Firmware Flashing Tutorial

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or