راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

نه واسه من اینطوری نیست مانیتورم!!!فقط یه کابل داره که بهش چسبیده و جدا نمیشه و اسپیکرم نداره و هیچ جای ورودی کابلی نداره!!!تبدیلو واسه همین میخوام دیگه.

مانیتورت از این قدیمیهاست برای این کار تبدیل های ساده ای هست که کابل مانیتور رو تبدیل به مادگی میکنه

سلام دوستان من میخوام یه 360 آرکید بخرم؟! چه چیزهایی کم داره؟! بازیهای دو دیویدی هم روش اجرا میشن؟!

اگر TVLCD داری یک کابل HDMI بگیر اگر هم بتونی یک هارد بخری کارت راه میفته فلش مموری هم تا 16 گیگ میتونی استفاده کنی که کار هارد رو انجام میده.

سلام من مي خواهم يك ايكس باكس بخرم

كدوم مدل بهتره؟

از كدوم فروشگاه بخرم

مدل الیت بخری بهتر هست هم هارد داره هم کابل کامپونت قیمتش هم 330 تا 350 هست

میتونی از فروشگاهای توپ خونه خرید کنی (فتحی ، سونی) شناحته شده تر هستن

سلام به دوستان من می خوام ps3 یاxbox360 بخرم

سلام به دوستان من می خوام ps3 یاxbox360 بخرم به نظر شما کدام کمتر خرابی داره یامشکل ایجاد می کنه xbox به دلیل 3چراغ شدن می ترسم بخرم یا بن شدن دستگاه به نظر شما کدام مدل xboxبخرم که به هیچ وجه مشکل 3چراغ یا بن نشه؟قیمت ان دستگاه چنده؟چه مشخصاتی باید داشته باشه؟
لطفآpm بدید:(:confused:

سلام

من نمی دونم سوالم رو کجا بپرسم.
برای کپی بازیهای X360 چه برنامه ای مناسبه؟
امکان داره بازیهای کپی هم قفل داشته باشه؟
چیکار کنیم که DVD موقع رایت نسوزه؟؟
ممنون

ممنون. چه تبدیلیه؟وکجا میفروشه؟قیمتش با کابل و تبدیل چقدر میشه؟چه روزلشنی میده؟

یک تبدیل ساده که نری رو به مادگی تبدیل میکنه... اسم خاصی نداره باید بری سیستم فروشی ها بگردی پیدا کنی

سلام به دوستان من می خوام ps3 یاxbox360 بخرم به نظر شما کدام کمتر خرابی داره یامشکل ایجاد می کنه xbox به دلیل 3چراغ شدن می ترسم بخرم یا بن شدن دستگاه به نظر شما کدام مدل xboxبخرم که به هیچ وجه مشکل 3چراغ یا بن نشه؟قیمت ان دستگاه چنده؟چه مشخصاتی باید داشته باشه؟
لطفآpm بدید:(:confused:

PS3 کیفیت ساخت بهتری داره ولی مدلهای جدید XBOX که برد جاسپر دارن خیلی از مشکلات رو حل کرده و دیگه به این سادگی ها خراب نمیشه.و میشه گفت که ذیگه مشکل خراب نداره.
مشکل اساسی PS3 بازیهای فوق گرانش هست که یک جورایی شما رو بازی زده میکنه اگر میتونی بازیهاش رو خریداری کنی PS3 بخر ولی اگر تردید تو خرید بازیها داری بیخیال شو

XBOX هم قیمتش 240 تومن آرکد و 340 تومن الیت هست که به نظر من آرکد بخری به صرفه تره

سلام

من نمی دونم سوالم رو کجا بپرسم.
برای کپی بازیهای X360 چه برنامه ای مناسبه؟
امکان داره بازیهای کپی هم قفل داشته باشه؟
چیکار کنیم که DVD موقع رایت نسوزه؟؟
ممنون

با برنامه ImgBurn هم میتونی کپی ش کنی تو هارد و هم میتونی رایتش کنی..

بازی های کپی معمولا قفل ندارن و اگر هم داشته باشن خیلی ساده باز میشن

برای نسوختن DVD هم باید اول سرعت اون رو روی 2 قرار بدی و همچنین به رایتر استراحت داده باشی و در موقع رایت با سیستم کار نکنی.

سلام من XBOX مدل اليت خريدم از فروشگاه سوني

يك فن بيروني كه روش يك صفحه نمايش داره كه دما سنج هست به نظر شما اين فن مشكل داغ كردن كنسول را برطرف مي كند ؟

من چند ساعت با اين كنسول بازي كنم كه 3 چراغه نشم!!!!!؟

سلام یکی از دوستان گفتند در بعضی آرکید هاکه در برج (همینو نمیدونم:biggrin1::biggrin1:)اومدن رم 512دارن راسته؟
فکر کنم برج8بود.
واسه من تاریخش 2009/8هست یعنی رم 512داره؟بقیه ی کنسولا رمشون چیه؟یعنی فریم بازیها تو این کنسولا بالاتره؟

يك فن بيروني كه روش يك صفحه نمايش داره كه دما سنج هست به نظر شما اين فن مشكل داغ كردن كنسول را برطرف مي كند ؟

رفیق دیگه نسل جدید 3 چراغ نمی شن
اگه بریزی بازیو تو هاردت که دستگات خیلی خنک میمونه و اسیب کمی به لنزت وارد میکنه
الان مشکل سر لنزه بیشتر ;)

رفیق دیگه نسل جدید 3 چراغ نمی شن
اگه بریزی بازیو تو هاردت که دستگات خیلی خنک میمونه و اسیب کمی به لنزت وارد میکنه
الان مشکل سر لنزه بیشتر ;)

مرسي دوست عزيز حتما همين كار رو مي كنم

يك سوال ديگه از كجا مي فهميد 3 چراغه شديد؟

يك چراغ رو آداپتور هست به رنگ نارجي اون چراغ دليل براي چيه ؟براي نشانگر برق داخل آداپتور يا همين 3 چراغه است؟

يك سوال ديگه از كجا مي فهميد 3 چراغه شديد؟
وقتی Xbox شما سه چراغ میشه که دور دکمه پاور شما این شکلی بشه:
Ring-of-Death-2.jpg

بازي كه تو هارد ريختم چطوري پاكش كنم؟؟

در قسمت My Xbox گزینه آخر که برای تنظیمات هستش برو در صفحه که میاد روی Memory بزن در صفحه بعد هاردت رو انتخاب کن بعد Games رو بزن بعد روی بازی مورد نظر A رو بزن در صفحه که میاد Delete کنش

این فن ها زیاد کاری نمی کنند .
بهترین کار دوازده ولت کردن کنسول هست.
به ازای هر دو ساعت بازی 1ساعت کنسول رو خاموش کن خیلی خوبه

سلام یکی از دوستان گفتند در بعضی آرکید هاکه در برج (همینو نمیدونم:biggrin1::biggrin1:)اومدن رم 512دارن راسته؟
فکر کنم برج8بود.
واسه من تاریخش 2009/8هست یعنی رم 512داره؟بقیه ی کنسولا رمشون چیه؟یعنی فریم بازیها تو این کنسولا بالاتره؟
الان همه 512 مگ حافظه داخلی دارن . مال شما هم بله . نه حافظه داخلی هست . رم انها از ابتدا 512 بود و هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or