راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

مطميني كه اون كادر ها تو tv معمولي وجود نداره؟من سر اين قضيه خيلي نگرانم اخه خيلي ضايع ميشه ...
ببین دوست عزیز جریان اون کادر های سیاه در بالا و پایین تصویر به نوع tv یا monitor و ... ربطی نداره. این به خاطر wide screen بودن تصویر است یعنی اگه tv شما تصویرش wide باشه اون کادر ها دیده نمی شه در غیر این صورت اون کادر های سیاه نشون داده می شه چون در حقیقت تصویر wide تبدیل شده به تصویر 4:3 !

يعني اينكه تصوير چه روي 4:3 باشه چه روي 16:9 هر دوش wide هست؟يعني فرقي نميكنه كه tv چي باشه فقط بايد wide باشه؟يعني اگه روي صفحه مربع اجرا بشه اون كادر ها ميفته هيچ كاريش هم نميشه كرد؟:crying1: :crying:

يعني اينكه تصوير چه روي 4:3 باشه چه روي 16:9 هر دوش wide هست؟يعني فرقي نميكنه كه tv چي باشه فقط بايد wide باشه؟يعني اگه روي صفحه مربع اجرا بشه اون كادر ها ميفته هيچ كاريش هم نميشه كرد؟:crying1: :crying:

تصویر wide همون 16:9 هست. tv هم یا 4:3 هست یا 16:9 نمی شه که هر دوش با هم باشه. بازی های 360 هم اکثرا 16:9 هستن! در مورد مانیتور می شه با تغییر سایز مانیتور و بزرگ و کوچک کردن کادر تصویر، اون سیاهی ها رو به حداقل رسوند ولی در مورد TV اگه wide screen نباشه کاریش نمی شه کرد!

یعنی چی از همون رنج ؟
از یک رنج باشه به زبان ساده یعنی اینکه رقم های سمت چپشون یکی باشه به فرض اگه یکی 192.168.0.1 هست اون یکی 192.168.0.2 باشه!

سلام علیکم .
منم دیگه 100 درصد Jump In کردم !!
303.gif

دستگاه رو گرفتم . از داتکام . الان خونه عمومه .
چهارشنبه هم میرم داتکام تا یه دسته Wired و 3 تا بازی بگیرم

این بازیها :
FIFA 07
Splinter Cell : Double Agent
و احتمالا Saint Row یا GRAW ( کدومو پیشنهاد میکنین ؟
287.gif
)
راستی یه سایت واسه Gamer Card میخوام .
بجز My Gamer Card

تصویر wide همون 16:9 هست. tv هم یا 4:3 هست یا 16:9 نمی شه که هر دوش با هم باشه. بازی های 360 هم اکثرا 16:9 هستن! در مورد مانیتور می شه با تغییر سایز مانیتور و بزرگ و کوچک کردن کادر تصویر، اون سیاهی ها رو به حداقل رسوند ولی در مورد TV اگه wide screen نباشه کاریش نمی شه کرد!

يعني تنظيمي از توي 360 وجود نداره كه تصوير رو روي 4:3 بزاريم كه full screen شه؟رو tv صفخه مربع(فقط شرمنده اينقدر سوال ميكنم:cheesygri )

تصویر توی تلویزیون های معمولی که 640 در 480 هست؛ واید و معمولی نداره! برا همین هم هست که مانیتور رو که رزولوشنش رو میزاری رو 640 در 480 دیگه خبری از کادر ها نیست

امین بذار اونایی که بازی کردن نظر بدن
مرسی :biggrin1:

البته خودم بیشتر تمایل به SR دارم

بچه ها کسی نمیدونه بازی Elder Scrolls IV : Oblivion برای یوسی رو کجا داره؟ خیلی دنبالشم
داتکام
22709831

آقا یکی یه چند تا سایت واسه Gamer Card میگه ؟!

تصویر توی تلویزیون های معمولی که 640 در 480 هست؛ واید و معمولی نداره! برا همین هم هست که مانیتور رو که رزولوشنش رو میزاری رو 640 در 480 دیگه خبری از کادر ها نیست

شما روي tv معمولي امتحان كردي؟تصوير full screen ميشه بدون اينكه كشيده بشه؟البته ميگن همه ي بازيها روي مانيتور رو 480*640 نميشه بدون اون كادرها بازي كرد

640x480 یعنی 4:3 ! تمامی رزولوشن های استاندارد که ما در مانیتور هامون استفاده می کنیم همشون 4:3 هست. این یک استاندارد تصویر و هیچ ربطی به رزولوشن نداره!

خیلی خلاصه تصویر wide یعنی اینکه صفحه نمایش مستطیل باشه! یعنی چی تلویزیون واید یا معمولی نداره؟! مگه من گفتم داره؟ من گفتم TV ها یکی از این دوتاس (تمامی tv های قدیمی 4:3 هست حالا رزولوشننش هر چی می خواد باشه) و حالت دیگری هم وجود نداره!

راستی یه سایت واسه Gamer Card میخوام .
بجز My Gamer Card
سایت اصلی این gamercard ها خود سایت www.xbox.com می باشد که پس از عضویت کلی ویژگی در اختیارت قرار می ده!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or