راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

سلام
دوست من شما برو تو قسمت دیس پلی تو قسمت رفرنس لول رو بزار روی اکسپنتد (سومین گزینه)
بعد توی چه بازی مشکل داری؟
بازی رو روی هارد حتما نصب کن
از دست ما هم ناراحت نباش :smile:
همه بازيها رو روي هارد نصب كردم و رفرنس لول رو هم روی اکسپنتد گذاشتم ، بهتر شد يعني رنگ مشكي رو ديگه كمتر خاكستري نشون ميده ولي هنوز تصوير مربع مربعه(مربع ها ي كوچيك اما از دور كه نگاه ميكني بصورت راه راه ديده ميشه) تو همه ي بازيها مشكل دارم(از همه بيشتر bioshock 2 هست چون بيشتر اوقات تو تاريكيه) البته اينم بگم تصوير كه خيلي روشن ميشه ديگه مربع مربع (يا راه راه) نميشه(مثلا تو داشبورد اصلا اينطوري نيست ولي تو بازي و فيلم ...:() نميدونم چرا شايد همه ي x360ها اينطوريه:confused:
نميدونم متوجه شدين يا نه؟:p

آخرین ویرایش:
دوستان من یک سوال داشتم اونم اینه که من کنسولم را 6 ماهی میشه اپدیت نکردم می خواستم ببینم اگه حالا یک بازی جدید بگیرم خودش اتوماتیک کنسول را اپدیت می کنه

دوستان من یک سوال داشتم اونم اینه که من کنسولم را 6 ماهی میشه اپدیت نکردم می خواستم ببینم اگه حالا یک بازی جدید بگیرم خودش اتوماتیک کنسول را اپدیت می کنه

منظور شما آپديت كنسول هست ديگه،
بله بازي هايي كه اواخر فروردين يا تو ارديبهشت اومدن آپديت 9199 رو دارن يا شما مي تونيد از پيناتا اين آپديت رو تهيه كنيد.

www.pinata.ir

سلام دوستان
راستش میخواستم ببینم میشه هارد اکسترنال کامپیوتر رو به 360 خودم وصل کنم و روش بازی هامو بریزم؟
اگه میشه میخواستم ببینم تو بازار هارد اکسترنال 80 گیگی هست ؟
قیمتش چنده ؟
سرعت لود بازی ها از خوندن دیسک بیشتره ؟
در حد هارد اصلی هست ؟
ممنون :love:

دوستان یکی میتونه بگه این درایو lt چه تفاوتی با لایتون داره و ایا داشتن ان الزامیه یا نه

شما در اشتباه هستید

liton = یک مدل از درایو xbox360 میباشد

lt = یک نوع فریمور یا نرم افزار هست

اگر از لایو استفاده میکنی برای این که دستگاه در لایو شناسایی نشود حتما باید نصب کنید

سلام دوستان
راستش میخواستم ببینم میشه هارد اکسترنال کامپیوتر رو به 360 خودم وصل کنم و روش بازی هامو بریزم؟
اگه میشه میخواستم ببینم تو بازار هارد اکسترنال 80 گیگی هست ؟
قیمتش چنده ؟
سرعت لود بازی ها از خوندن دیسک بیشتره ؟
در حد هارد اصلی هست ؟
ممنون :love:

از تمام ظرفیت هار فعلا نمیشه استفاده گرد فعلا از هر usb میشه 16 گیگ استفاده کرد

سلام دوستان اینکه میگن باید بعد از 3 4 ساعت بازی قبل از خاموش کردن کنسول 20 دقیقه تو محیط داشبورد بمونه تا خنک بشه؟آیا لزومی داره؟ آیا میشه همون موقع خاموشش کرد؟

سلام دوستان اینکه میگن باید بعد از 3 4 ساعت بازی قبل از خاموش کردن کنسول 20 دقیقه تو محیط داشبورد بمونه تا خنک بشه؟آیا لزومی داره؟ آیا میشه همون موقع خاموشش کرد؟
20 دقیقه!!! خیلیه!
تو جسپر اصلاً لازم نیست ولی بعد 2-3 ساعت بد نیست یک 2-3 دقیقه این کار رو انجام بدین تا فن‌ها دما رو پایین بیارن.
این کار یه جورایی مثل این پژو 405های قدیمیه که بعد خاموش کردن فنشون کار می‌کنه:)

یه تبدیلی که بشه باهاش xbox360مدل الیت جاسپر رو به مانیتور خودم که اینه
syncmaster mb17850 crt
وصل کنم و بالاترین کیفیت رو بگیرم.(هر کابلی که خواست هم بگید)بازم میگم بالاترین کیفیت.قیمت کلشو با کابل و تبدیل بگید.
اگه تبدیل 2به 1هم بود قیمت جفتشم بگید.

یه تبدیلی که بشه باهاش xbox360مدل الیت جاسپر رو به مانیتور خودم که اینه
syncmaster mb17850 crt
وصل کنم و بالاترین کیفیت رو بگیرم.(هر کابلی که خواست هم بگید)بازم میگم بالاترین کیفیت.قیمت کلشو با کابل و تبدیل بگید.
اگه تبدیل 2به 1هم بود قیمت جفتشم بگید.
شما کابل VGA میخواین و یه تبدیل که به 2 سر مانیتور و کابل بخوره !!
قیمت جفتشون هم باهم حدود 15 تا 20 تومن میشه بستگی به جنس کابل !

همه بازيها رو روي هارد نصب كردم و رفرنس لول رو هم روی اکسپنتد گذاشتم ، بهتر شد يعني رنگ مشكي رو ديگه كمتر خاكستري نشون ميده ولي هنوز تصوير مربع مربعه(مربع ها ي كوچيك اما از دور كه نگاه ميكني بصورت راه راه ديده ميشه) تو همه ي بازيها مشكل دارم البته اينم بگم تصوير كه خيلي روشن ميشه ديگه مربع مربع (يا راه راه) نميشه(مثلا تو داشبورد اصلا اينطوري نيست ولي تو بازي و فيلم ...:() نميدونم چرا شايد همه ي x360ها اينطوريه:confused:
نميدونم متوجه شدين يا نه؟:p
يعني هيچكس مشكله منو نداره؟:(

شما کابل VGA میخواین و یه تبدیل که به 2 سر مانیتور و کابل بخوره !!
قیمت جفتشون هم باهم حدود 15 تا 20 تومن میشه بستگی به جنس کابل !

اونوقت کیفیتش از کابل Avخود تلویزیونم بالاتر میشه؟(تلویزیونم lcdنیستا)آخه تو تلویزیونم رنگا خیلی بدن در حد ps2!!!!اصلا گرافیک بازی ها حتی در حد دموی قابل بازیشونم نیست!!!

اونوقت کیفیتش از کابل Avخود تلویزیونم بالاتر میشه؟(تلویزیونم lcdنیستا)آخه تو تلویزیونم رنگا خیلی بدن در حد ps2!!!!اصلا گرافیک بازی ها حتی در حد دموی قابل بازیشونم نیست!!!
آره خیلی عالی میشه !!
بستگی به مانیتورت هم داره !!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or