راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

مدل پرمیوم به همراه یک بازی اورجینال به انتخاب خودت از بین بازی هایی که داره! میده 450 تومان ;) بعدش هم مثلا چیشو بپیچونه؟؟؟!! :confused:
خودت حالا برو ببین چون من که ازش نخریدم! اگر دیدی بدرد نمیخورد نخر :cheesygri ولی کسایی که میخوان بخرن اینجا هم یه سر بزنن به احتمال زیاد خوبه :)

اره منم يه بار تو تابستون ازش قيمت كردم ولي اون موقع j داشت اي كاش uc يا pal اورده باشه
يه سوالي هم داشتم
اين مغازه هايي كه 360 رو كپي خور شده ميفروشن frimware original دستگاه رو روي دي وي دي ميدن دست خريدار؟:confused:

:eek:
مدل پرمیوم به همراه یک بازی اورجینال به انتخاب خودت از بین بازی هایی که داره! میده 450 تومان ;) بعدش هم مثلا چیشو بپیچونه؟؟؟!! :confused:
خودت حالا برو ببین چون من که ازش نخریدم! اگر دیدی بدرد نمیخورد نخر :cheesygri ولی کسایی که میخوان بخرن اینجا هم یه سر بزنن به احتمال زیاد خوبه :)

به احتمال زیاد خود کنسول رو پیچونده !!!:biggrin1: :biggrin1: :biggrin1:
اگه تا حالا از توپخونه خرید کرده باشی حرف من رو قبول می کنی:cheesygri :cheesygri
من یه بار خواستم X360 بخرم گول قیمت پایین یکی از این فروشگاه نماها رو داشتم می خوردم ناکسا ورداشته بودن اتاری2600 نقره ای کردن و سیم دسته هاشو کنده بودن می گفتن وایرلسه جایه premium pack می فروختن حواست باشه!!!:cool:
اینا بعضی موقع ها هارد و هدست ور میدارن جدا میفروشن و بسته های جدید کذایی رو اختراع
میکنن مثل (changiz pack) بعد میرن پیژامشون رو توی جعبه میزارن میگن اینم هدیه
ماکروسافت!!:eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

دوستان به خدا توپخونه اينطوريا هم نيست.من از nes(ميكرو)-سگا مگا درايو -سگا مگا درايو 2-پي اس 1 سريه اولش-پي اس 1 سريه كوچيكش-پي اس 2 جاپونيا هر چي از توپخونه گرفتم راضي بودم.سيستما تماما سالم بودن و اكبند و ارزونتر!
البته الان همشون به اون دنيا پيوستن:دي
پي اس 2 هم فروختم

:eek:

به احتمال زیاد خود کنسول رو پیچونده !!!:biggrin1: :biggrin1: :biggrin1:
اگه تا حالا از توپخونه خرید کرده باشی حرف من رو قبول می کنی:cheesygri :cheesygri
من یه بار خواستم X360 بخرم گول قیمت پایین یکی از این فروشگاه نماها رو داشتم می خوردم ناکسا ورداشته بودن اتاری2600 نقره ای کردن و سیم دسته هاشو کنده بودن می گفتن وایرلسه جایه premium pack می فروختن حواست باشه!!!:cool:
اینا بعضی موقع ها هارد و هدست ور میدارن جدا میفروشن و بسته های جدید کذایی رو اختراع
میکنن مثل (changiz pack) بعد میرن پیژامشون رو توی جعبه میزارن میگن اینم هدیه
ماکروسافت!!:eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:
برادر عزیز لطف کن ندیده و نشناخته به کسی تهمت نزن :)
من از توپخونه زیاد خرید کردم!
در مورد اینم که میگی اتاری جای 360 داشتن بهت میدادن باید بگم من و امثال من که 500 تومن پول میگیرن دستشون میرن تو مغازه انقدر شعرمون میرسه که آتاری دستمون نگیریم از مغازه بیایم بیرون! منی که 360 پرمیوم دارم میگیرم تمام مشخصات دستگاه رو میبینم و خدایی نکرده نابینا نیستیم که هارد به اون گندگی رو نبینیم رو دستگاه در ضمن اون بابا هاردش رو بر میداره میره سر چهار راه میفروشه؟!!! :confused: لطف کنید حرف های خارج از بحث نزنید!
PAL رو که کلا بی خیال شید و من پیشنهاد میکنم هیچ کس نگیره و خودم پیشنهاد میکنم که J بگیرید... البته اون مغازه هم J داشت هم UC ! ولی من تا اونجایی که دیدم بازی های J تو تمام مغازه های توپخونه که 360 داشتند دو برار UC بود! و تنها بازی که به J نمیخورد FIFA 06 بود!
در ضمن من فقط معرفی کردم حالا کسی که قصد خرید داره بره ببینه اگر همه چیز خوب بود بهترین انتخاب همونجاست چون واقعا مناسب میده :)
موفق باشید...

سلام
اقا من امروز از فروشگاه شادي قيمته 360 رو گرفتم.
ntsc uc=400
ntsc/j=450
ولي نميدونم يارو ميگفت يو سي كپي خور نميشه.شايد درايوش فيليپس باشه؟با اين قيمت خوب.البته فك كنم چرت گفته:دي
حالا دريابيد كه فروشگاه هايي امثال دات كام دارن گرون ميدن

به اين دليل كه 10% شامل ماها ميشه:دي
زماني كه بخوايم 360 رو به مانيتور وصل كنيم به اين كابل احتياج داريم.
من حتي تلويزيونهاي هاي دفنيشن هم ديدم كه به كابل وي جي اي احتياج داشته باشه!

سلام
اقا من امروز از فروشگاه شادي قيمته 360 رو گرفتم.
ntsc uc=400
ntsc/j=450
ولي نميدونم يارو ميگفت يو سي كپي خور نميشه.شايد درايوش فيليپس باشه؟با اين قيمت خوب.البته فك كنم چرت گفته:دي
حالا دريابيد كه فروشگاه هايي امثال دات كام دارن گرون ميدن

كپي خور شده؟من همين چهار روز پيش از شادي قيمت گرفتم گفت j كپي خور شده 490 تومان 400 تومان براي uc كه خيلي خوبه:eek: البته اگه درايوش سامسونگ باشه

اين مغازه هايي كه 360 رو كپي خور شده ميفروشن frimware original دستگاه رو روي دي وي دي ميدن دست خريدار؟:confused:

هيچ كي نيست به سوال ما جواب بده؟

كپي خور شده؟من همين چهار روز پيش از شادي قيمت گرفتم گفت j كپي خور شده 490 تومان 400 تومان براي uc كه خيلي خوبه:eek: البته اگه درايوش سامسونگ باشه

هيچ كي نيست به سوال ما جواب بده؟

من قيمت كپي خور نشده رو گرفتم.
جي هم 450 تومن بود.
سامسونگم نبنبو مهم نيست فقط فيليپس نباشه كافيه.
من امروز قيمت كردم.واقعا منصفانس(اگه فيليپس نباشه)
نميدونم يارو چه اسراري روي جي داشت و ميگفت يو سي كپي نميشه؟؟!

خود شادي بازي هاي كپي j رو ميفروشه؟اخه اين كه ميگن بازي هاي j زياده درسته ولي من هر جا بازيه j رو ديدم اورجينال بود
ما كه اخرش نفهميديم بازي هاي j منوهاش زاپنيه يا انگليسي؟
اگه انگليسي باشه كه ديگه حله
LG/ hitachi هستش ميتوني تو اين عكس ببيني ميگن سامسونگ بهتره ولي فكر نكنم فرق زيادي داشته باشن
http://i15.tinypic.com/4403gd1.jpg

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or