BehnamX360
کاربر سایت
بچه ها از کجا میتونم بفهم فریم ویر دستگام چنده؟ دستگام یو سی و درایوم هم هیتاچیه. برای بازی گیرز او وار چه فریم ویری لازمه؟ چون رو دستگام اجراش نمی کنه
بچه ها از کجا میتونم بفهم فریم ویر دستگام چنده؟ دستگام یو سی و درایوم هم هیتاچیه. برای بازی گیرز او وار چه فریم ویری لازمه؟ چون رو دستگام اجراش نمی کنه
] نوشته که برا آپ گرید کردن از FM های 4 به بعد باید اون فایل ایزو 0800 رو که 250MB حجم داره رو روی DVD دو لایه رایت زد و گزاشت تو دستگاه! [برا غیر فعال کردن FirmGuard ] من متوجه نشدم؛ نوشته که این قفل مخصوص MS28 ها هست؟ یا MS25 ها هم اینو لازم دارن؟
راستی دوستان میشه شماره ی دات کام رو بزارین و من گم کردم ! راستی خبری از Region Free 360 ندارین ؟؟
سلام!
می خواستم یک راهنمایی بکنم برای کسایی که میخوان 360 بگیرن...
من دیروز یک مغازه ای دیدم که 360 کپی خور شده مدل پرمیوم رو با یک بازی اورجینال به انتخاب خودتون 450 هزار تومان میده که واقعا فکر کنم پایین ترین قیمت ممکن هست و خیلی مناسب هست گفتم اگر کسی میخواد بخره از اینجا بگیره که خیلی به نفعش میشه...
اگر کسی خواست آدرسش رو به من پیام خصوصی بده و یا به لینک امضام بیاد اونجا منو پیدا میکنه![]()

مدل پرمیوم به همراه یک بازی اورجینال به انتخاب خودت از بین بازی هایی که داره! میده 450 تومانبازیهای کپیشو چند میده؟
Xbox360 کامل رو میده 450 یا از توش پیچونده!!!:biggrin1:
بعدش هم مثلا چیشو بپیچونه؟؟؟!! :confused: