راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

بچه ها از کجا میتونم بفهم فریم ویر دستگام چنده؟ دستگام یو سی و درایوم هم هیتاچیه. برای بازی گیرز او وار چه فریم ویری لازمه؟ چون رو دستگام اجراش نمی کنه

بچه ها از کجا میتونم بفهم فریم ویر دستگام چنده؟ دستگام یو سی و درایوم هم هیتاچیه. برای بازی گیرز او وار چه فریم ویری لازمه؟ چون رو دستگام اجراش نمی کنه

به سادگی نمیتونی بفهمی چه ورژنی هستباید از برنامههای خاص استفاده کنی gow اگه بخواد اجرا نشه بعد از update که میکنه error66 میده ایا برای شما هم e66 هست اگر نه مشگل از دیویدی هست

آقا یه سوال:
تو این راهنمایی که آقا سامان گزاشت و خیلی هم کامل هست [دستت درد نکنه سامان جون:love:] نوشته که برا آپ گرید کردن از FM های 4 به بعد باید اون فایل ایزو 0800 رو که 250MB حجم داره رو روی DVD دو لایه رایت زد و گزاشت تو دستگاه! [برا غیر فعال کردن FirmGuard ] من متوجه نشدم؛ نوشته که این قفل مخصوص MS28 ها هست؟ یا MS25 ها هم اینو لازم دارن؟

سلام
ببخشيد ميشه يه بار ديگه روش كپي خور كردن رو بذاريد؟
همه ي رپيد شير ها پريده.تا صفحه ي 80 هم تا پيكو گشتم ولي يه چيه كامل پيدا نكردم.
خيلي ممنون

راستی دوستان میشه شماره ی دات کام رو بزارین و من گم کردم ! راستی خبری از Region Free 360 ندارین ؟؟

راستی امکان داره PS3 از 360 جلو بزنه ؟؟؟ الابته انقدر گرونه که ادم دلش نمییاد بخره !

سلام!
می خواستم یک راهنمایی بکنم برای کسایی که میخوان 360 بگیرن...
من دیروز یک مغازه ای دیدم که 360 کپی خور شده مدل پرمیوم رو با یک بازی اورجینال به انتخاب خودتون 450 هزار تومان میده که واقعا فکر کنم پایین ترین قیمت ممکن هست و خیلی مناسب هست گفتم اگر کسی میخواد بخره از اینجا بگیره که خیلی به نفعش میشه...
اگر کسی خواست آدرسش رو به من پیام خصوصی بده و یا به لینک امضام بیاد اونجا منو پیدا میکنه ;)

راستی دوستان میشه شماره ی دات کام رو بزارین و من گم کردم ! راستی خبری از Region Free 360 ندارین ؟؟

خبری که از مدچیپ و ریجن فری کردن و ... نیست
اینم شماره:

22709831

سلام!
می خواستم یک راهنمایی بکنم برای کسایی که میخوان 360 بگیرن...
من دیروز یک مغازه ای دیدم که 360 کپی خور شده مدل پرمیوم رو با یک بازی اورجینال به انتخاب خودتون 450 هزار تومان میده که واقعا فکر کنم پایین ترین قیمت ممکن هست و خیلی مناسب هست گفتم اگر کسی میخواد بخره از اینجا بگیره که خیلی به نفعش میشه...
اگر کسی خواست آدرسش رو به من پیام خصوصی بده و یا به لینک امضام بیاد اونجا منو پیدا میکنه ;)

همینجا بدی فکر کنم از همه بهتر باشه;)

باشه همینجا میگم :) گفتم شاید بگید تبلیغ میشه :blushing:
البته آدرس رو حدودی میگم یعنی شماره پلاک رو ندارم!
میدان امام خمینی (توپخونه :cheesygri ) - پاساژ شیرازی - پله ها رو که میرید بالا اویلین مغازه ای که روبروتون هست نه بقلیش :) البته تو این پاساژ 1 - 2 مغازه بیشتر 360 نمیفروشن! همرو بپرسید ولی اینیکی من آدرس دادم این قیمت رو به من داد و گفت ما چون خودمون وارد میکنیم این قیمت میدیم ;)
موفق باشید...

بازیهای کپیشو چند میده؟
Xbox360 کامل رو میده 450 یا از توش پیچونده!!!:biggrin1:
مدل پرمیوم به همراه یک بازی اورجینال به انتخاب خودت از بین بازی هایی که داره! میده 450 تومان ;) بعدش هم مثلا چیشو بپیچونه؟؟؟!! :confused:
خودت حالا برو ببین چون من که ازش نخریدم! اگر دیدی بدرد نمیخورد نخر :cheesygri ولی کسایی که میخوان بخرن اینجا هم یه سر بزنن به احتمال زیاد خوبه :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or