راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

سلام
ببینید در مورد گرفتن دستگاه های نسل بعد بدون هیچ تردیدی ایکس باکس360 بهتره حالا من دلایل خودم رو میگم بعد خودتون قضاوت کنید:1-ایکس باکس الان 170 تا بازی داره در صورتی که پلی3 فکر کنم نهایت20 تا بازی داشته باشه2-تجربه نشون داده که همیشه بازی های ایکس باکس از پلی استیشن بهتر بوده شما میتونید بازی های مشترک بین پلی استیشن2 و ایکس باکس1 رو مقایسه کنی تا متوجه شی بازی هایی مثل fifa street2-scar face-splinter و...که در مورد ایکس باکس360 و پلی استیشن3 هم همین امر صادق هستش بازی هایی مثل oblivion- call of duty3-fight night round3- Assassins Creedو...:love:
در نسل قبل کنسول XBOX از PS2 قویتر بود برای همین بازیها با کیفیت بهتری روی XBOX عرضه می شد در مورد X360 و PS3 باید بگم این دو کنسول قدرتی یکسان دارند و اگر شما می بینی که بازیهای X360 بهتر از بازیهای PS3 به نظر می رسد دلیلش اینه که اولا بازیسازان هنوز با سخت افزار این کنسول (PS3) آشنا نیستند و دوما بازیهای مشترک بین دو کنسول نسخه 360 کیفیت بهتری داره برای اینه که نسخه PS3 پورتی از نسخه اصلی یعنی 360 هستش و معمولا در بازیهایی که پورت می شن کمی کیفیت بازیها افت می کنه (البته نه در همه ی موارد ) . البته با شما موافقم که الان 360 انتخاب بهتری هستش .

سلام به همه
میشه یکی به ما بگه بهترین انتخاب برای خرید مانیتور که مناسب ایکس باکس 360 باشه چی هست ؟؟؟
و با قیمت زیر 450000 که برای من کیفیت مهمه نه اینکه متلا یه اینچ بزرگتر باشه و هم اینکه برای کنسول هایی که در اینده میاد مناسب باشه
ممنون بای فقط سریع جوابمو بدین
و میشه لطفا یه مارک خوب کابل وی جی ای با قیمت و محل خرید معرفی کنید ؟؟؟؟

سلام به همه
میشه یکی به ما بگه بهترین انتخاب برای خرید مانیتور که مناسب ایکس باکس 360 باشه چی هست ؟؟؟
و با قیمت زیر 450000 که برای من کیفیت مهمه نه اینکه متلا یه اینچ بزرگتر باشه و هم اینکه برای کنسول هایی که در اینده میاد مناسب باشه
ممنون بای فقط سریع جوابمو بدین
و میشه لطفا یه مارک خوب کابل وی جی ای با قیمت و محل خرید معرفی کنید ؟؟؟؟

http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=2481&page=53

در نسل قبل کنسول XBOX از PS2 قویتر بود برای همین بازیها با کیفیت بهتری روی XBOX عرضه می شد در مورد X360 و PS3 باید بگم این دو کنسول قدرتی یکسان دارند و اگر شما می بینی که بازیهای X360 بهتر از بازیهای PS3 به نظر می رسد دلیلش اینه که اولا بازیسازان هنوز با سخت افزار این کنسول (PS3) آشنا نیستند و دوما بازیهای مشترک بین دو کنسول نسخه 360 کیفیت بهتری داره برای اینه که نسخه PS3 پورتی از نسخه اصلی یعنی 360 هستش و معمولا در بازیهایی که پورت می شن کمی کیفیت بازیها افت می کنه (البته نه در همه ی موارد ) . البته با شما موافقم که الان 360 انتخاب بهتری هستش .
سلام
ببینید دوست عزیز ایکس باکس 360 قدرتش از پلی استیشن3 بالاتر هستش قدرت گرافیکی ایکس باکس360 48 پاپلاین در صورتی که در پلی3 28 پاپلاین هستش در کل GPU ایکس باکس360 از پلی3 قوی تر وبهتره واین حرفها که بازی سازان با قدرت سخت افزاری پلی3 اشنا نیستند همش حرف مفته سونی برای اینکه کم نیاره این حرف هارو میزنه فکر کنم نمایشگاه E3 پارسال بود که سونی اومد یه دمو از بازی کیلزون و متال گیر پخش کر و میگفت اینه قدرت پلی استیشن3 والانم نمیدونه چی کار کنه چون نمیتونه بازی رو با اون گرافیک بده بیرون در کل اینو بهت بگم پلی استیشن3 تا الانم هرچی فروخته فقط به خاطر اینه که بعد از پلی استیشن2 اومده همه فکر کردن چون پلی استیشن2 دستگاه خوبی بودش پس پلی3 هم دستگاه خوبیه در صورتی که اشتباه هستش به هر حال خواستم راهنمایی کرده باشم:love:

سلام
ببینید دوست عزیز ایکس باکس 360 قدرتش از پلی استیشن3 بالاتر هستش قدرت گرافیکی ایکس باکس360 48 پاپلاین در صورتی که در پلی3 28 پاپلاین هستش در کل GPU ایکس باکس360 از پلی3 قوی تر وبهتره واین حرفها که بازی سازان با قدرت سخت افزاری پلی3 اشنا نیستند همش حرف مفته سونی برای اینکه کم نیاره این حرف هارو میزنه فکر کنم نمایشگاه E3 پارسال بود که سونی اومد یه دمو از بازی کیلزون و متال گیر پخش کر و میگفت اینه قدرت پلی استیشن3 والانم نمیدونه چی کار کنه چون نمیتونه بازی رو با اون گرافیک بده بیرون در کل اینو بهت بگم پلی استیشن3 تا الانم هرچی فروخته فقط به خاطر اینه که بعد از پلی استیشن2 اومده همه فکر کردن چون پلی استیشن2 دستگاه خوبی بودش پس پلی3 هم دستگاه خوبیه در صورتی که اشتباه هستش به هر حال خواستم راهنمایی کرده باشم:love:

شما که می گی pipeline دقیقا می دونی این چی هستش؟اصلان معناش چیه؟ اصلان آدم میاد اینجا و پست های بعضی هارو می بینه شاخ درمیاره که این pipeline را کی دهن شما گذاشت :eek:

به نظر شما میرزه که 20 تومن اضافه هزینه کنم که کابل اصل ماکروسافت رو بگیرم (که اگر کابل اصل باشه )؟
اختلاف کیفیت با سایر مار ک ها زیاده ؟

به نظر شما میرزه که 20 تومن اضافه هزینه کنم که کابل اصل ماکروسافت رو بگیرم (که اگر کابل اصل باشه )؟

دوست عزيز شما كابل Real رو بگير پشيمون نميشي من از چشمام بدي ديدم ازين كابل بدي نديدم كيفيتش عاليه تصوير شفاف هست مثل آيينه نويز هم نداره قيمتش هم كه عاليه;)
موفق باشيد

سلام

میشه منبع این مطلب که تعداد خط لوله گرافیکی 360 ، 48 تا هست بگی؟

هر کی تست کرده گفته که بین کابل اصلی real هیچ فرقی نیست به نظر من که ارزش نداره...

من کابل REAL دارم هیچ مشکلی هم نداره خیلی هم ازش راضی هستم به نظر من که ارزش نداره بخوای کابل اصل بخری :)

این که میگن سایه میندازه و از این حرفها باید بگم اصلا به چشم نمیاد در حد بسیار کمی هم هست اونم توی بعضی از بازیها !

در مورد بحثی که در رابطه با مقایسه xbox و ps2 بی انصافیه که بگیم که xbox قوی تر بود
باید به این نکته توجه کرد که ps2 حداقل 2 سال زودتر اومده با این حال پا به پا xbox اومد حتی خیلی جاها برتر بود باید قبول کنیم که در نسل قبل ps2 بهترین انتخاب و در کنسول های جدید فعلا xbox360 بهترین انتخابه

در مورد کیفیت بازی ها روی tv های معمولی کمی توضیح میدین؟

كيفيت بازيهاي360 در تلويزيون معمولي هم خوب هست و اختلافشو با كنسولهاي نسل قبل متوجه ميشي ولي Detail و كيفيت بازيها روي TV-LCD يا مانيتور به طور كل متحول ميشه:biggrin1:
موفق باشيد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or