راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

لام
چند تاسوال دیگه داشتم
بالای دسته اون دکمه کوچیک که بقلش شکل ((( داره چیه ؟
دستگاه من درایوش Lg و تاریخ ساختش 24/6 هست . مشکلی نداره ؟
راستی پریروز که رفتم داتکام بازی Viva Pinata هم آورده بود
کسی جایی سراغ نداره که دسته باسیم داشته باشه ؟ بجز آقا تکاوچ و داتکام که نداره

راستی این Cod 3 فوق العادهست . بزودی واسش یه نقد مینویسم .
اما هنوز Sc رو شروع نکردم !! گذاشتم یکم سرم خلوت بشه .
فقط رفتم دیدم سالمه . عجب منویی داشت !!
فیفا هم بازیه خوبی اما به Cod نمیرسه ( وجود فوتبال برای هر کنسولی ضروریه )

1-برای شناسوندن دسته جدید وایرلس
2-نه

اون دکمه واسه اینه که مثلا تو رفتی خونه دوستت و میخوای با دستگاه اون ولی با دسته خودت بازی کنی و در واقع اون دکمه دسته رو به 360 میشناسونه روی 360 هم همچین دکمه ای هست و همین کار رو میکنه (پایین جای مموری کارتها) شاید هم کارهای دیگه بشه باهاش کرد ولی من همینقدر میدونم

دسته باسیم هم پایتخت فروشگاه کنج یا برو طبقه اول فروشگاه پاناسونیک اونجا داره قیمتش هم بین 45 تا 50 هستش

سلام/من 360 رو با pc به صورت lan در اوردم.يه سوال!
حجم اپديت هاي جديد مايكروسافت چه قدره؟
ايا با دستگاه كپي خور برم تو لايو به مشكلي بر ميخرم؟
ايا ارزش داره كه با دايال اپ وصل شم به لايو؟
ممنون

سلام/من 360 رو با pc به صورت lan در اوردم.يه سوال!
حجم اپديت هاي جديد مايكروسافت چه قدره؟
ايا با دستگاه كپي خور برم تو لايو به مشكلي بر ميخرم؟
ايا ارزش داره كه با دايال اپ وصل شم به لايو؟
ممنون
دوست عزیز ،xenophile، وصل نکردن دو تا فیش قرمز و سفید که مربوط به صدا هست مشکلی ایجاد نمیکنه ، شما اون کانکتور پشت کنسول رو چک کنید که محکم و تا ته تو رفته باشه ، معمولاً مشکل از اونجاست ، اگر هم اونجا محکم وصل شده ولی باز هم مشکل وجود داره و با کابل TV همچین مشکلی ندارید، احتمالاً مشکل از کابل VGA هست.

----------------------------------------------------------------------------------
جناب m_unknown_r، حجم آپدیتهای مایکروسافت چیزی حدود 13 مگابایت هست.
شما هم اگر با دستگاه کپی خور بری لایو و بازی نکنی مشکلی پیش نمیاد، البته ما رفتیم بازی هم کردیم مشکلی هم پیش نیومد !
با Dial-up هم فایده نداره، مگر برای همون آپدیت کردن برید چون عملاً بازی کردن ممکن نیست، اگرچه باز هم بنده با همون خط NFSMW هم بازی کردم ولی به کندی و با کلی گیر !
بهرحال تصمیم نهایی برای انجام آپدیت با خودتون هست، ما که آپدیت کردیم مشکلی پیش نیومد.
موفق باشید

دو.

----------------------------------------------------------------------------------
جناب m_unknown_r، حجم آپدیتهای مایکروسافت چیزی حدود 13 مگابایت هست.
شما هم اگر با دستگاه کپی خور بری لایو و بازی نکنی مشکلی پیش نمیاد، البته ما رفتیم بازی هم کردیم مشکلی هم پیش نیومد !
با Dial-up هم فایده نداره، مگر برای همون آپدیت کردن برید چون عملاً بازی کردن ممکن نیست، اگرچه باز هم بنده با همون خط NFSMW هم بازی کردم ولی به کندی و با کلی گیر !
بهرحال تصمیم نهایی برای انجام آپدیت با خودتون هست، ما که آپدیت کردیم مشکلی پیش نیومد.
موفق باشید
ممنون اقا طاهر.
ميشه نهوه ي شير كردن رو به من بگين؟
من ip هام رو هم درست گذاشتم ولي بازم فيلد ميشه نميدونم چرا.برنامه ي خاصي ميخواد؟
ميشه بگين چصوري ميتونم كانكت شم؟
اون 13 مگ شامل چه چيزهايي هست؟
ممنون

دوست عزیز ،xenophile، وصل نکردن دو تا فیش قرمز و سفید که مربوط به صدا هست مشکلی ایجاد نمیکنه ، شما اون کانکتور پشت کنسول رو چک کنید که محکم و تا ته تو رفته باشه ، معمولاً مشکل از اونجاست ، اگر هم اونجا محکم وصل شده ولی باز هم مشکل وجود داره و با کابل TV همچین مشکلی ندارید، احتمالاً مشکل از کابل VGA هست.
از کمکت ممنون . ولی باز هم نشد .
کار خاصی که نمیخاد بکنیم ؟ نه ؟
باید کابلی که سر اون به vga میخوره رو بزنیم به کارت گرافیک و اون سر کابل هم به 360 ؟ درسته ؟

از کمکت ممنون . ولی باز هم نشد .
کار خاصی که نمیخاد بکنیم ؟ نه ؟
باید کابلی که سر اون به vga میخوره رو بزنیم به کارت گرافیک و اون سر کابل هم به 360 ؟ درسته ؟
:eek:
اون سر کابل VGA رو میزنی به کارت گرافیک !!!!!!!!؟؟؟؟
اون سر کابل رو باید بزنی به مانیتور نه به کارت گرافیک ! بپا کنسول رو منفجر نکنی !
---------------------------------------------------------------------------------------------------
جناب m_unkown_r (ببخشید اسمتون رو نمی دونم) ، در تاپیک زیر بحثهای تکمیلی در مورد Live وجود داره :
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=1335
--------------------------------------------------------------------------------------------------
ساسان جان Firmguard برای همه ورژنهای درایوهای سامسونگ هست !

موفق باشید;)

:eek:
اون سر کابل VGA رو میزنی به کارت گرافیک !!!!!!!!؟؟؟؟
اون سر کابل رو باید بزنی به مانیتور نه به کارت گرافیک ! بپا کنسول رو منفجر نکن
ولی پشت مانیتور جای این کابل رو نداره ؟
این هم دو سر این کابل :
28410untitled.JPG

آخرین ویرایش:
دوستاني كه مدتي هست xbox360گرفتن با لنز دستگاه مشكلي ندارن ازلحاظ خاك گرفتن يا تنظيم ديسكهارو راحت ميخونه يا مثه ps2بازي در مياره جايي راجع به عمر مفيد لنز يا دستگاه توضيح داده دوستاني كه چند ماهيه گرفتن چه مشكلاتي براشون پيش اومده لطفا راهنمايي كنين:eek:

شارژ ر باطری 30 تومان
تبدیل vgaنمیدونم کجا داره مال خودمو خودم درست کردم
تبدیل صدا هم نمیخواد من وصل کردم به اسپیکر
مطمعنی ؟ 30 هزار تومان !!!:confused:
ارزونتر نیست . چه فرقی میکنه
اگر این باتری ها تموم شد من چیکار کنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or