سلام
خب خوشبختانه دیگه میشه یه 360 موس هم وصل کرد!!
تو تاپیک next gen... حمید خبرش رو گزاشته![]()
(با توجی به اون جای دسته ps!!!)دقیقا نمیدونم ولی تایید شده باشه و نشده باشه اون عکس معلوم بود که میشه این کار رو کرد!!این خبر رسما از سوی ماکروسافت تایید شده!!!(با توجی به اون جای دسته ps!!!)

الان فکر کنم فروشگاه شادی این قیمت داشته باشه . من تابستون ازش J خریدم 480 . شاید الان ارزون تر هم شده باشه ولی میگن الان J از UC گرون تره .بعد جایی رو میشناسید که پرمیوم و ورژن U رو زیر 480 تومن بده؟ یه گارانتی یه ماهه هم بده؟
فکر کنم فیس رو درست جا نزده باشی . راستی کابلت مارکش چیه ؟ چند گرفتی ؟چراغ دستگاه چشمک میزنه . مشکل کجاست ؟
بچه ها ما هم Jump In کردیم .
راستی اول Call of duty 3 اونجایی که میری دم یک جعبه باید چیکار کنی ؟
ممنوناگه منظورت قسمت تمرینی یعنی همون اول بازیه باید دم اون جعبه انالوگ سمت راست رو فشار بدی تا جعبه باز بشه و از توش نارنجک برداری
در ضمن بهت تبریک میگم
دستت درد نکنه .سلام
اگه امکان داره بگید چه چوری میشه فهمید ریجن دستگاه چیه ؟منظورم از تو داشبورد هست
اکانت لیو که میگن یک ماه gold مجانی داره رو چه جوری فعال کنم؟
شماه ورژن داشبورد رو از کجا باید ببینم و اخرین ورژنش چنده؟
خیلی ممنون میشم اگه جواب من رو بدید
ممنوندستت درد نکنه .
بچه ها کسی جریان VGA و تق تق دستگاه چیزی میدونه :confused:
باید اول بری رجیستر کنی فکر کنم هم از طریق دستگاه بشه هم از طریق اینترنت بعدش به طور خود کار فعال میشه .اقا یکی هم جواب سوال ما رو بده![]()
اون لیو رو فهمیدم اون دو تای دیگه رو اگه جواب بدین ممنون میشم
منم وقتی فیش TV رو درست وصل نکرده باشم اینجوری چشمک میزنه . مطمئنی فیش رو محکم وصل کردی ؟من کابل vga رو وصل میکنم ولی دستگاه چشمک میزنه . ولی اون دو تا فیش قرمز و سفید رو نمیزنم چون تبدیل ندارم . بخاط اینه ؟