راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید Xbox360

با توجه به آموزش یک بوت دیسک درست کنید.
کامپیوتر رو خاموش کنید.کابل درایو هاتون(رایتر و سیدی رام و ...) رو قطع کنید(به غیر از هارد و فلاپی درایو).کابل ساتا رو به 360 وصل کنید.در ضمن سیم اتصال به زمین هم وصل کنید.
دیسک را درون کامپیوتر گذاشته سیستم را تحت داس بوت کنید.360 را روشن کنید.
دستور زیر را تایپ کنید:
mtkflash r backup.bin
بعد از اتمام کار 360 رو خاموش کرده و سیستم را تحت ویندوز بوت کنید.حالا درون دیسک فایلی با نام backup.bin دارین.اون رو با برنامه ی زیر باز کنید:
http://rapidshare.de/files/36970115/hw32v423.exe.html
بعد از باز کردن فایل ctrl+g را بزنید.در صفحه باز شده عدد 4000 را تایپ کنید و ok کنید.بعد در منوی ادیت گزینه ی select block را انتخاب کنید.در اینجا عدد 200 را تایپ کنید.بعد از آن بر روی کدهای رنگی شده(سیاه شده)رایت کلیک کرده و کپی را انتخاب کنید.
حالا با همین برنامه فرمور 4 رو باز کنید. همان کارهایی را که بالا گفتم را انجام داده واین بار PASTE کنید.
حالا فرمور 4 ادیت شده را درون همان دیسک ریخته و کامپیوتر را خاموش کرده و به محیط داس بروید.360 را روشن کنید و دستور زیر را تایپ کنید:
mtkflash w /m xtrem40b.bin
اسم فایل فرمورتان (فرمور4 ادیت شده)هر چه بود در دستور بالا به جای xtrem40b بگذارید.

نکته: حتما پسوند bin را بگذارید.

تذکر:عواقب کار با خودتان!!!

با توجه به آموزش یک بوت دیسک درست کنید.
کامپیوتر رو خاموش کنید.کابل درایو هاتون(رایتر و سیدی رام و ...) رو قطع کنید(به غیر از هارد و فلاپی درایو).کابل ساتا رو به 360 وصل کنید.در ضمن سیم اتصال به زمین هم وصل کنید.
دیسک را درون کامپیوتر گذاشته سیستم را تحت داس بوت کنید...
اووووووووووووووه:eek:
چقدر دنگ و فنگ داره این درایوای سامسونگ:eek:
هر کی میخاد خودش هک کنه بره الجی بخره 3 سوته فرومورش هک میشه!:cool: (البته از این روشی که من رفتم یه فایله 50 مگی رو هم باید دانلود کنید مگه اینکه یه dvd درایو ساتا داشته باشید)
در ضمن تا فردا شب challengeeverything یه الجی رو هم هک میکنه.(الان داشتم از پشت تلفن کمک میکردم که اینترنتش مشکل پیدا کرد قرار شد بمونه برا فردا)
-------------
یه خبر خوبم دارم برا اوناییکه از GaryOPA - Xtreme v1.3 firmware استفاده کردن دارم:همین الان فهمیدم که اگه backup هم نداشته باشن میتونن فرمور اصلی رو بریزن:eek: شاید حتی اگه از این هک هم استفاده نکرده باشین بشه این کاو انجام داد:eek: (البته خودمم این دومی رو اصلا نمیدونم:confused: )
-->اقا طاهر اگه چیزی در این مورد میدونید مارو بی نصیب نزارید.مرسی:love:

چه جوري مي شه دستگاه رو به حالت Orginal دراورد ( يعني بايد در MS-DOS چه چيزي تايپ كرد )
2 يكي كمك كنه فايل MTK-NF4.rar رو هيچ جا پيدا نكردم كسي لينكي چيزي داره:( :((

یه خبر خوبم دارم برا اوناییکه از GaryOPA - Xtreme v1.3 firmware استفاده کردن دارم:همین الان فهمیدم که اگه backup هم نداشته باشن میتونن فرمور اصلی رو بریزن:eek: شاید حتی اگه از این هک هم استفاده نکرده باشین بشه این کاو انجام داد:eek: (البته خودمم این دومی رو اصلا نمیدونم:confused: )
-->اقا طاهر اگه چیزی در این مورد میدونید مارو بی نصیب نزارید.مرسی:love:

اقا تكاوچ ازچه ورژني استفاده مي كنه

اين سيم اتصال به زمين چه جوري وصل كنيم :cheesygri

آقاي توكلي پس ليست بازي ها چي شد؟
شما بغير از بازي هاي j,uc,pal ور‍‍ژن هاي ntsc/asia هم داريد؟
نمي شه به جاي اينكه j بياريد asia بياريد كه هم زبونش ژاپني نيست،انگليسي هست هم اينكه همشون روي j ميان.;)

راهنمای هک کردن درایوهای Lg

سلام
بلاخره راهنمارو نوشتم.(به علت تماسهای مکرر بینندگان:cheesygri )
اگه میدونستین چقدر طول کشید منو همین الان میکردین مدیر کل سایت:cheesygri .
در ضمن این راهنما فقط برای ال جی هست.
لینک:
http://rapidshare.de/files/37053084/LG-Tutorial-by-Catdog.pdf.html

سلام بر رفقای هکر. آقایون من کپیخور کردم پیشه آقا تکاوچ. الان فرم ویر اصلی رو رو سی دی دارم. من میتونم همون رو دستکاری کنم بعد بریزم رو دستگاه؟ مشکلی که پیش نمیاد؟ منظورم اینه که اون بک آپ اولیه که لازم نیست بگیرم؟

سلام بچها امروز دات کام بودو گفت تا ساعت 4 اسپلینتر سل 4 میاره راستی بچها شماها بازیهار چند میگیرید به من میده 10 هزار تومان جای رم سراغ داری ارزون فریم ویر 4 رو بریزه

splinter cell:double agent is region free

سلام بچها امروز دات کام بودو گفت تا ساعت 4 اسپلینتر سل 4 میاره راستی بچها شماها بازیهار چند میگیرید به من میده 10 هزار تومان جای رم سراغ داری ارزون فریم ویر 4 رو بریزه
تازه من زنگ زدم گفت region free هم هست:cheesygri

دوستان عزیز ، خوشحالم که میبینم بالاخره بچه ها موفق شدن کار ریختن فرمور رو خودشون انجام بدن. من متاسفانه بدلیل مشغله کاری وقت نمیکنم به کارهای متفرقه بپردازم ، به همین دلیل وارد بحث فرمور و هک کردن 360 نشدم. امیدوارم که دوستان عزیزی که فرمورهای خودشون رو هک کردن همینطور به کار خودشون ادامه بدن و از نتایج کارشون بقیه بچه ها رو هم بهره مند کنند.
من چند روزی نبودم و تازه امروز برگشتم ، اگر کسی از دوستان سوالی ، مطلبی داشته که من باید پاسخ میدادم ، عذر میخوام که نتونستم به موقع پاسخ بدم.
موفق باشید

بچها الان زنگ زدم دات کام اسپلینتر سل 4 اورده بود یدونه خریدم گفتم با پیک بفرسته بعدشم گفت هرکی دستگاهشو از اونجا خریده باشه مجانی فریم ویو 4 میریزه براش من که پنجشنبه میبرم بریزه.

اقا این .COM که حرفهاش با هم جور در نمیاد. یک بار زنگ میزنی مگه میاد همین امروز . دوباره زنگ میزنی که هماهنگ کنی بری مغازه میگه نه سه چها روز دیگه زنگ بزن.گذاشتن سر کا ملت رو . خلاصه اگه کسی گرفت یک ندا به من بده خواهشان.

44l8u84.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or