Real Madrid 9
کاربر سایت
دوستان یه دونه آرکید بدون هارد با یه دسته برد جاسپر تمیز چند می ارزه الان؟
تهه تهش 550 ولی من الان بخرم بیشتر از 500 نمیدم و پره بخام بخرم چون تو دستو بالم هست ولی اگه شما همون یکیه 550 بخرین باز خوب خریدین .
دوستان یه دونه آرکید بدون هارد با یه دسته برد جاسپر تمیز چند می ارزه الان؟
به نظر من هم همون 500 خوبه.تهه تهش 550 ولی من الان بخرم بیشتر از 500 نمیدم و پره بخام بخرم چون تو دستو بالم هست ولی اگه شما همون یکیه 550 بخرین باز خوب خریدین .
مارک خوب Verbatim است که خیلی گرونسلام دوستان
واسه رایت بازی روی dvd چه مارکی رو پیشنهاد میدید ؟ لطفا دو سه مارک خوب معرفی کنید
ممنون
موفق باشید
ممنون از پاسختونمارک خوب Verbatim است که خیلی گرون
بعد از اون Aone Data که خوب اما متاسفانه پیدا نمیشه
در آخر T-gate است که بهترین Option به حساب میاد.
ممنون از پاسختون
چند تا فروشنده data write کیفیت خوب رو پیشنهاد دادن . نظر شما چیه ؟
چجوری حساب کردی که شده 2 میلیون.خوده دستگاه الان 1.350 است و Kineckt هم اگر دو سنسور باشه نزدکی به 300 تومان.دستگاه دست دوم را 30% از قیمتش کم کنه قیمتش اون میشه.البته نسبت به کارکرد و ترو تمیز بودن دستگاه این درصد تغییر می کنه اما معیار کلی همین 30% است که هیچ کس هم رعایت نمی کنه.سلام یه سوال
من یه xbox slim 250g+controller+kinect دارم و xbox و kinect با توجه به براق بودنشون روشون خش هست
با توجه به اینکه قیمت xbox slim 250g+controller+kinect نو حدود 2 ملیون هست میخواستم ببینم اینارو چند بفروشم خوبه؟
چجوری حساب کردی که شده 2 میلیون.خوده دستگاه الان 1.350 است و Kineckt هم اگر دو سنسور باشه نزدکی به 300 تومان.دستگاه دست دوم را 30% از قیمتش کم کنه قیمتش اون میشه.البته نسبت به کارکرد و ترو تمیز بودن دستگاه این درصد تغییر می کنه اما معیار کلی همین 30% است که هیچ کس هم رعایت نمی کنه.
سلام داداشحالا با توجه به اینکه روی xbox و کینکت خش هست و دو تا شارژر دسته و تعداد زیادی هم بازی دارم به نظرتون چند بدم؟
اگه ببرم پشت شهرداری با قیمت خوب میخرن؟
پشت شهرداری ببری به پایین ترین قیمت ممکن برا می دارن روش اسپری می زنند جای نو می اندازن به ملت بدبخت.به نظر من توی بازارسنتر همینجا و سایتحالا با توجه به اینکه روی xbox و کینکت خش هست و دو تا شارژر دسته و تعداد زیادی هم بازی دارم به نظرتون چند بدم؟
اگه ببرم پشت شهرداری با قیمت خوب میخرن؟
سلام دوستان
قصد داشتم يه xbox360 بگيرم ولي با توجه به اينکه آخر سال احتمالا هم xbox720 و هم PS4 عرضه ميشه دچار ترديد و دودلي شدم، بنظرتون اقدام کنم واسه خريد يا منتظر سري جديدها بمونم؟
الان هم xbox و هم ps کپي خور و کاملا هک شدن اگه منتظر سري جديد بمونم منطقيه؟ چون سري جديد تا يه مدت هم گرونه هم بايد بازي اورجينال خريد! از طرفي هم اگه الان بخرم ممکنه يه سال ديگه پشيمون بشم که چرا صبر نکردم!
بنظرتون xbox جديد چه مدتي طول ميکشه تا کامل هک بشه و کپي خور بشه؟
لطفا راهنمايي کنيد که بهترين کار چيه؟ ممنون