Plice_110 جان ممنونم بابت کمکت.نمیدونم چرا اینقدر سوال میکنم.میشه دستگاه کپی خور نشده بگیری و یک درایو دیگه(دسته دوم) بگیری و کپی خور کنی و هر موقع خواستم لایو بازی کنم برای اینکه بن نشم درایو کپی خور نشده رو بزارم و با بازی اورجینال بازی کنم و بازی های آفلاین رو هم با اون درایو کپی خور شده بازی کنم؟
پست 7 و 8 این صفحه رو بخوانیداینکه میشه دستگاه کپی خور رو وباره به حالت اولیه و کپی خور نشده در آورد؟ممنون
من میخواستم xbox بگیرم الان نمیدونم بهترین درایور و بهترین رجیون چی هستش
اونی که من میخوام بگیرم ارکید هستش درایوشم بنکیو هستش کپی خور شده رجیون پال مینشم جاسپر تولیدشم 2009/5 هستش قیمتم 280 داده به نظرتون خوبه
لطفا بهترین درایو و رجیون هم بگین ممنون
خیلی ممنون از جوابتون.فقط :
1اگر آرکید جسپر بگیرم و بخوام درایو عوض کنم فقط کافیه که درایو ها رو با هم عوض کنم.کار دیگه ای نمیخواد؟
2. هر درایوی بخوام میتون بزارم و درایو کپی خور نشده تو بازار برای فروش هست؟اگر هست قیمتش چنده
نمیشه قید Live رو
اونها Frimware درایو شما رو Spoof کنند روی درایو دست دوم..
قیمت اون هم بیشتر از 30 تومن نیست، و هزینه ی تعویض درایو برای درایو دست دوم فکر نکنم بیشتر از 15 بشه
سلام!
من يك سوال دارم!
من ميخوام يم 360 پاسپر بگيرم و يكي مدل elite هست يكيش هم اركيد!
اينا چه فرقي با هم دارن؟؟
خب به صرفه تر نيست من اركيد با هارد جدا بگيرم تا اليت با جاسپر؟
دوستان یه سوال اگه من یه xbox360آرکید / مادربرد جســـپر به قیمت 250تومن نو سراغ دارم آیا..
1.هارد داره؟
2.میارزه بخرم؟از نظر مقاومت دربرابر سه چراغ شدن میگم به نظرتون اگه بخرم و کولینگ کنم چقدر باهاش بازی میکنم؟راستی اگه کولینگ کنم از لایو بن میشم؟
3.دیسک های wave4و...بهش می خورن؟