راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید PS Vita

سلام
من میخواستم psp go خودم رو بفروشم و جاش یه vita بخرم
خواستم بدونم اینکه کدوم مدل از ps vita ها بهتره
فت یا اسلیم
و اینکه آیا میتونم بازی های psp و ps1 رو به صورت کپی خور روی حافظه جانبی بریزم و بازی کنم ؟؟؟
خیلی ممنون

و اینکه حجم هر بازی vita حدودا چقدره ؟؟؟

• Like
Reactions: Sega_genesis
تفاوت بین ویتا اسلیم و فت چیست؟
فت : صفحه نمایش oled و کمی درشت تر و باطری ضعیف تر و داشتن شبکه 3g یعنی سیم کارت میخوره و بدون حافظه داخلی
اسلیم : کمی اسلیم تر و ظریف تر با صفحه نمایش کمی بزرگتر و tft lcd و باطری با دوام بیشتر و دارای ۲ گیگ حافظه داخلی

این دو هفته ای که ایران نبودم با خودم همراه Legion Go یکی از PS Vita ها رو هم بعد سال ها روشن کردم و برداشتم بردم که بالاخره شروع به استفاده ازش کنم، و اصلا باورم نمیشد که طی این مدت چه قدر تایتل خفن و با کیفیت برای این کنسول اومده بوده :دی
جدای از عناوین مولتی پلتفرم PS3 که برای این کنسول هم پورت شده بودن، انتشار تایتل هایی نظیر LittleBigPlanet و Gravity Rush و Sly Cooper ها و ... واقعا باورنکردنی ـه و دقیقا همون چیزی ـه که یه نفر طی سفر برای پر کردن تایم خالی بهش نیاز داره نه بیشتر و نه کمتر.
صراحتا همچنان یکی از با کیفیت ترین و جذاب ترین کنسول های دستی هست که دیدم و به نظرم تنها دلیل عدم ساپورت ـش توسط سونی جدای از اون memory card های گرون قیمت ـش، همزمانی تقریبی عرضه ـش با PS4 و تا حد زیادی هم بحران هویت/identity crisis و confused بودن خود سونی در سال های بعدی بود! :دی ولی خب به نظرم الان بهترین زمان برای خریدش هست و جدای از امکان تجربه عناوین، بسیار خوش دست و سبک هم هست و راحت میشه داخل جیب همه جا همراه برد.
الان که چک کردم جدای از تایتل های PSP، فقط 55 تا گیم خود Vita رو نصب داشتم که دیدم گذاشتن تصاویر ازشون خالی از لطف نیست ;;)

BC | #screenshots | MR.1199

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or