Sherytto
کاربر سایت
به نظرم مزیت ویتا پرتابل بودن و سنسور هاش هست به نظرم با توجه به ساپورت سونی خرید PS TV اصلا کار درستی نیست
به نظرم مزیت ویتا پرتابل بودن و سنسور هاش هست به نظرم با توجه به ساپورت سونی خرید PS TV اصلا کار درستی نیست
برای مثال باید بگم killzone mercenary موقع Melee کردن یه ژست حرکتی نیاز داره که روی صفحه تاچ ویتا معنی پیدا میکنهکنسول دستی ویتا با کنسول ها نینتندو که همیشه برنده هر نسل بودن فرق دان - کنسول ها دستی نینتندو بازی هاش کلا متفاوته
بازی هاش فان و ...... هست حتی اگر بازی مشترکی بین کنسول دستی و خونگیش باشه اون کنسول بازی روی کنسول دستی کلا یه چیز دیگه میشه مثل بازی de blob 2 که روی کنسول ها دیدید حتما روی nintendo ds کلا بازی شده پیلتفرمر و یه چیز متفاوته
اما سونی سر psp و psvita شعارش این بود گرافیک بیشتر روی کنسول ها دستی - حتی سر ویتا شعارش این بود با ویتا کنسول خونگی در دستان شماست
همون لمس هاشم با آنالوگ انجام میشه
میتونید گیم پلی بازی کیلزون ویتا روی playstation tv اجرا شدن رو تو یوتیوب ببنید انگار دارید با یه ps3 یا ps4 بازی میکنید
و البته با playstation tv یک سوم هم کمتر خرج میکنید و از بازیا زیبا ویتا لذت میبرید
تریلری از playstation tv
سلامسلام
میخوام ویتا سری جدید بخصوص سفید بخرم آکبند - بهم قیمت 650 تا 700 هزار تومانی دادن
اما بعد این مدل ویتا دیدم راحت میشه به تلویزیون وصل کرد با دسته ps3 یا ps4 بازی کرد - نگرانی از خرابی دکمه ها ویتا - پیکسل سوختگی - رنگ پریدگی و .......
قیمت هم باید 250 هزار تومان باشه یعنی 1 سوم خود ویتا - اینجوری برام به صرفه تره
حتی playstation tv ریجن uc یه مموری کارت 8 گیگم تو جعبه اش هست - در این صورت فقط میمونه یه دسته ps3 و کپی خور کردن یا اصلی بازی کردن
دسته هم خودم دارم - تازه الان دسته ps3 کلون درجه 1 میشه با 40 تا 45 هزار خرید
آر همه بازیا ویتا اجرا نمیکنه - تو یوتیوب دیدم ترفنیدی میزنن همه بازیا ویتا اجرا میکنه حتی آنچارتد
ممنون از کمک و راهنماییتون
عجیب این دسته پلی4 رو بدون سیم زده من هر کاری کردم نشد بدون سیم بازی کنم این چه جوری داره بازی میکنهکنسول دستی ویتا با کنسول ها نینتندو که همیشه برنده هر نسل بودن فرق دان - کنسول ها دستی نینتندو بازی هاش کلا متفاوته
بازی هاش فان و ...... هست حتی اگر بازی مشترکی بین کنسول دستی و خونگیش باشه اون کنسول بازی روی کنسول دستی کلا یه چیز دیگه میشه مثل بازی de blob 2 که روی کنسول ها دیدید حتما روی nintendo ds کلا بازی شده پیلتفرمر و یه چیز متفاوته
اما سونی سر psp و psvita شعارش این بود گرافیک بیشتر روی کنسول ها دستی - حتی سر ویتا شعارش این بود با ویتا کنسول خونگی در دستان شماست
همون لمس هاشم با آنالوگ انجام میشه
میتونید گیم پلی بازی کیلزون ویتا روی playstation tv اجرا شدن رو تو یوتیوب ببنید انگار دارید با یه ps3 یا ps4 بازی میکنید
و البته با playstation tv یک سوم هم کمتر خرج میکنید و از بازیا زیبا ویتا لذت میبرید
تریلری از playstation tv
عجیب این دسته پلی4 رو بدون سیم زده من هر کاری کردم نشد بدون سیم بازی کنم این چه جوری داره بازی میکنه
دقیقا موافقمسلام
اما با این تفاسیر باز ارزش خرید خود ویتا راحتتره، بازیهای ویتا بیشتر بخاطر پورتابل بودنشون زیبان، اگر میخواهید در منزل بازی کنید کنسول خانگی بسیار بهتر است.
برای بازی کردن با دسته ps4 شما میتونین از این لینک نرم افزار رو دانلود کنین و دسته رو از طریق بیسیم بهش وصل کنید، البته ویتا باید هک شده باشه.عجیب این دسته پلی4 رو بدون سیم زده من هر کاری کردم نشد بدون سیم بازی کنم این چه جوری داره بازی میکنه
دقیقا موافقم
من خودم ps4 دارم تو خونه و مدام باهاش بازی میکنم. تازگیا یه ویتا خریدم و چون به خاطر شغلم بعضا یه ماه میریم ماموریت . ویتا گرفتم تا فقط تو ماموریت و دور از خونه بازیش کنم
مرسی مسعود جان بابته پاسخت ولی من PSVITA اروجینال هست و قرار هم نیست فعلا هکش کنم
مرسی مسعود جان بابته پاسخت ولی من PSVITA اروجینال هست و قرار هم نیست فعلا هکش کنم
ولی اگر برای هک باشه به نظر منظقی میاد که توی این فیلم بذار بازم برای من عجیبه
خود ویتا بلوتوث داره و میتونه راحت به دسته PS4 وصل بشه، اما سونی هیچوقت اینکار رو نکرد چون اونموقع کسی دکمه های ویتاش خراب نمیشد که بره یکی دیگه بگیره. الانم پچی که هست غیر رسمیه و من تست کردم کاملا اوکی هست (البته یه مقدار باید بهینه تر بشه). و به نظرم اینجور دیگه دکمه های فیزیکی ویتا خراب نمیشن و کنسول عمر بیشتری میکنه، همین سیاست رو الان نینتندو روی کنسولش سوییچ پیاده کرده و خیلی خوبه.مرسی مسعود جان بابته پاسخت ولی من PSVITA اروجینال هست و قرار هم نیست فعلا هکش کنم
ولی اگر برای هک باشه به نظر منظقی میاد که توی این فیلم بذار بازم برای من عجیبه
خود ویتا بلوتوث داره و میتونه راحت به دسته PS4 وصل بشه، اما سونی هیچوقت اینکار رو نکرد چون اونموقع کسی دکمه های ویتاش خراب نمیشد که بره یکی دیگه بگیره. الانم پچی که هست غیر رسمیه و من تست کردم کاملا اوکی هست (البته یه مقدار باید بهینه تر بشه). و به نظرم اینجور دیگه دکمه های فیزیکی ویتا خراب نمیشن و کنسول عمر بیشتری میکنه، همین سیاست رو الان نینتندو روی کنسولش سوییچ پیاده کرده و خیلی خوبه.
ضمنا این روش هم روی ویتا و هم روی PSVITA TV جواب میده.
من از این دوستمون پرسیدم چرا میخوای pstv بخری ؟ و ایشون هم پاسخ قانع کننده ای داد
دقیقا حق با ایشون هست تجربه بازی هایی مثل call of duty , uncharted , killzone , unit13 و مانند اینها بخصوص بخش آنلاینشون با
کنترلر ps4 و روی tv فکر کنم خیلی لذت بخش تر باشه و کاملا حق با ایشون هست
در حال حاضر من با ویتا فقط بازی های JRPG انجام میدم و اصلا در بازی های شوتر باهاش راحت نیستم