راهنمایی و اطلاعات تکمیلی برای خرید PS Vita

دوستان بلخره یدونه وای فای برا خواهرم زادم وقت کردم خریدم . میخام اپدیتش کنم به مشکلی بر نخوره .
Update های official و اجباری هست ... راهی جز اپدیتش نیست ! در غیره این صورت اجازه استفاده از PSN به شما داده نمیشه .... در ضمن فریمور 2 به بالا هم امکانات بالایی رو اضافه میکنه .
اپدیت مشکلی نداره !!!!!!

ما پنجم ابتدایی بودم یه توپ پلاستیکی مینداختن جلومون زوق مرگ میشدیم:|
دهه هشتادیا به کجاها رسیدن:|

التماس میکردیم با رفیقا که یه دست قایم موشک بزنیم:دی
درجواب اون دوستمون که میگه اپدیت کنم خراب میشه.
نه هیچی نمیشه

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

سلام دوستان، شرمنده ساید این سوال خیلی پرسیده شده، من تاپیک رو دنبال نکردم!

خرید 3g ارزش داره با این تفاوت قیمتش نسبت به wifi ? فرقشون فقط تو قابلیت استفاده از اینترنت سیمکارت هست ؟!

سلام دوستان، شرمنده ساید این سوال خیلی پرسیده شده، من تاپیک رو دنبال نکردم!

خرید 3g ارزش داره با این تفاوت قیمتش نسبت به wifi ? فرقشون فقط تو قابلیت استفاده از اینترنت سیمکارت هست ؟!
بله .... البته به اضافه اینکه نسخه 3g ویتا GPS هم داره .... البته اونطور که دوستان میگن سرعت اینترنت ایران در حدی نیست که بشه از قابلیت اصلی 3g یعنی انلاین بازی کردن استفاده کرد !!!! پس در غیره این صورت اگر از من میپرسی فایده نداره .... اتصال به wifi کار رو راحتر میکنه ....
باز انتخاب نهایی پای خودت هست.

بله .... البته به اضافه اینکه نسخه 3g ویتا GPS هم داره .... البته اونطور که دوستان میگن سرعت اینترنت ایران در حدی نیست که بشه از قابلیت اصلی 3g یعنی انلاین بازی کردن استفاده کرد !!!! پس در غیره این صورت اگر از من میپرسی فایده نداره .... اتصال به wifi کار رو راحتر میکنه ....

یمال من ریجن 1 است و سیم کارت امریکا روش بود ... نمیشه

شما اطمینان داری وایفای gps نداره؟

شما اطمینان داری وایفای gps نداره؟
دوست عزیز نسخه Wifi فقط Wifi هست .... برنامه MAPS رو داره اما مکان شما یا همون Location data رو بر حصب استفاده از نت پیدا و ثبت میکنه.
نسخه 3g فقط دارای GPS هستش و برای Location data نیازی به نت نیستش.
این رو خوده سونی هم قبل از عرضه ذکر کرده بود .

تو کرج آرش بازیای ویتا رو تقریبا همه رو داره .
تو تهرانم من از پایتخت میگیرم ( طبقه 2 فکر کنم یا نمایندگی پاناسونیکه یا یه چیز دیگه :دی مغازش بزرگه :دی )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or