سلام به همه ی دوستان
امروز من میرم ویتا رو می گیرم شما از شر این سوالام راحت می کنم.
و اما سوال اینه که من تا حالا با ویتا کار نکردم. میخواستم بدونم کیفیت صفحهش شبیه آیفون هست. (یعنی جوری که توش پیکسل نبینی؟)
مبارک باشهبالاخره من هم PS VITA دار شدم. واقعا کنسول قوی هستش. از همون جا که معین جان گفتن خریدم. قبلاً هم XBOX هم رو از همون آقا همایون گرفته بودم. از همی راهنمایی هاتون هم ممنونم.
سوال: برای شارژ اولیه چقدر باید تو شارژ باشه؟
اگر کسی آنچارتد داره بهم پخ بزنه.
پست جعبه دستگاه یک عکس کره مانند هست که توش شماره نوشته و اون ریجن دستگاه هست .... ریجن دستگاه در اجرای بازی مهم نیست (اگر 3g میگیری مثلا ریجن 1 برای امریکا لاک هستش)یه سوال دوستان
اگه فروشنده بهم نگه که دستگاه ریجن ۱ یا ۲
من باید خودم از کجا بفهمم؟!
و اینکه موقعی که میخوام اکانت psn بسازم باید مشخص کنم ریجن ۱ یا ۲ بودن رو؟
ریجن صرفا کده شناسایی منطقه محل سکونت دارنده کنسول هست ... چون هر کشور برای توزیع بازیهای و لوازم دیجیتال قوانین خاص خودشون رو دارن برای همین برای احترام گزاشتن به هر کشور اومدن و مناطق رو ریجن بدی کردن ...به صورت 1و2و3و4 ! حالا ریجن اکانتی که شما درست میکنی ( کشوری که انتخاب میکنی) مهمه ...چون برای استفاده از امکانات انلاین بازیهای و dlc ریجن بازی و اکانت باید یکی باشه ...دوستان این ریجن رو یه توضیحی میدید . من گیج شدم .
دوم اینکه برای خرید کارت پی اس ان هزینه ها چه قدر هست؟
مبارکهبالاخره من هم PS VITA دار شدم. واقعا کنسول قوی هستش. از همون جا که معین جان گفتن خریدم. قبلاً هم XBOX هم رو از همون آقا همایون گرفته بودم. از همی راهنمایی هاتون هم ممنونم.
سوال: برای شارژ اولیه چقدر باید تو شارژ باشه؟
اگر کسی آنچارتد داره بهم پخ بزنه.
مگه باتری های نسل جدید هم نیاز به شارژ بلند مدت اولیه دارند؟6 ساعت باشه کافی هست.
مگه باتری های نسل جدید هم نیاز به شارژ بلند مدت اولیه دارند؟
تا اونجایی که من میدونم چندین سال پیش یک نسل از باتری ها اینجوری بودند...
نسل جدید اینجوری نیست همون 3 ساعت نهایت بزاری کافیه ولی چون از قبل 8 یا 9 ساعت دوستان شارز گذاشتن عادت کردن فکر میکنن باز همون 9 ساعتو باید بزارن .
دوست عزیز این مشکل خیلی وقته که تو دستگاه ها حل شده و به محض اینکه دستگاه Full charge بشه باطری اتوماتیک از مدار خارج میشه و در نتیجه هیچ آسیبی بهش نمیرسه.دوستان اشتباه نکنید! ساعتی نیست اصلا، هر وفت دستگاه 100% شد از شارژ بکشید، بیشتر موندش به شارژ سود که نداره هیچ مضر هم هست