AL1R3ZA
کاربر سایت
واسه اجرای بازی ها اجباری ـه! درضمن واسه دانلود متعلقات اضافی از PSN يا دانلود بازی ها! واسه آهنگ و فيلم و برنامه...دوستان این مموری اضافی به چه دردی میخوره؟ داخل بسته معمولیش 4گیگ داره؟
واسه اجرای بازی ها اجباری ـه! درضمن واسه دانلود متعلقات اضافی از PSN يا دانلود بازی ها! واسه آهنگ و فيلم و برنامه...دوستان این مموری اضافی به چه دردی میخوره؟ داخل بسته معمولیش 4گیگ داره؟
مسلمه ارزششو داره بگیر حالشو ببر هم از نظر مولتی مدیا هم از نظر بازی قویترینهدوستانی که Ps Vita دارن ایا ارزش خرید داره ؟
بدجور رفته رو مخم شاید همین فردا برم یه دونه بگیرم
بنظرتون ریجن 2 تر جی بگیرم خوبه و زمان خرید به چه نکاتی باید توجه کنم
دوستانی که Ps Vita دارن ایا ارزش خرید داره ؟
بدجور رفته رو مخم شاید همین فردا برم یه دونه بگیرم
بنظرتون ریجن 2 تر جی بگیرم خوبه و زمان خرید به چه نکاتی باید توجه کنم
مسلمه ارزششو داره بگیر حالشو ببر هم از نظر مولتی مدیا هم از نظر بازی قویترینه
ضاهر دستگاه سالم باشه روشنش میکنی یه ویدئو شروع بشه به پخش جعبش سالم باشه و ...
در مورد 3g نمیدونم ولی وای فای هم خوبه
ریجن 2 تری جی تا یکی،دو سال تو ایران کاریرد نداره.
Sent from my HTC Incredible S using Tapatalk
شما به این فکر کن که داری یه ویتای لاک رو با مموری 8 میخری پس داری پول یه 3g رو میدی ولی نمیتونی از امکاناتش استفاده کنی!یه سوال دیگه !! می گم این region 1,2 غیر از قضیه lock و unlock دیگه اهمیت دیگه ای که ندارن ؟ ها ؟! ویتا هم که شکر خدا بازیهاش region free هستش ! اهمیت دیگه ای نداره ؟!
بعد هم من با توجه به رم 8 گیگی که تو 3g هستش 100% ترجیح می دم که 3g بگیرم !!! ( البته تو region2 ها که unlock هستند نیست ! ) همین رمش فقط 80 تومن پولشه ! دیگه چه کاریه که آدم wifi بگیره !! بعدم اینکه انشالا به زودی هم هک و هم unlock بشه که کلی هم app های باحال روش بیاد من به دلم افتاده که جای موبایل هم می شه ازش استفاده کرد !!! :d
به هر هر حال با توجه به قیمت ها من فکر می کنم الان وقت خوبیه ، دوستایی که می خوان بخرنم عجله کنن که اگه تابستون بیاد دیگه هیچی ها ...
من به احتمال زیاد به زودی می گیرم ، توصیه های نهایی تون چیه دوستان ؟! :d
دوستان یه تعداد سوال
داییم ماه دیگه میخواد بره دوبی میخوام بهش پول بدم یه ویتا برام بیاره میخوام برام مدل 3g/wifi بیاره ولی نمیدونم از کجا لاک یا آنلاک بودنشو بفهمم توضیحی نشونه ای نوشته ای چیزی داره رو جعبه؟
اونوقت اگه آنلاک بیاره میشه بهش سیمکارت های رایتل یا ایرانسل یا همراه اول انداخت از اینترنتش استفاده کرد؟
فروشگاهی جایی تو دوبی هست هم قیمتش مناسب باشه هم دستگاههاش تر تمیز باشه؟
پیشاپیش از جواباتون ممنونم
آقا مهراد دستت درد نکنهبهش بگو از فروشگاه jumbo بخره.یه 3g آنلاک با یه مموری 8 و یه آنچارتدو با هم وکیوم میکنه یه جا با تخفیف بهت میده.من سیم کارت ایرانسل انداختم کار کرد. کلا اینایی که گفتمو همراه یه فیفا 400 دلار خریدم که اگه از ایران میخریدم برام 800-900 تومن آب میخورد,الان نهایتش 600 تومن شد برا من!
روي جعبه اطلاعاتي مبنا بر لاك و انلاك بودنش نوشته نشدهآقا مهراد دستت درد نکنه
اونوقت آنلاکش جعبش روش مشخصه خاصی داره؟ یعنی رو جعبش مینویسه آنلاک؟
پول من بعید میدونم به اونقدر برسه مگه اینکه بقیشو از خودش بزاره بعدا بهش بدم :d شایدم ندم :d
ولیخب خوبه 1 مموری 8 با آنچارتد خیلی خوب میده
این که میگین انلاک یعنی چی؟ تفاوتش با لاک چیه؟
در کل اگه بخواید انتخاب کنین ps3 یا vita?
در کل بخوایم منطقی پیش بریم ! انتخابی بین کنسول خونگی و دستی نیست !این که میگین انلاک یعنی چی؟ تفاوتش با لاک چیه؟
در کل اگه بخواید انتخاب کنین ps3 یا vita?