راهنمایی مراحل بازی Castlevania Lords of Shadow

سلام به همه ..
من اونجایی که اون یارو هست با چکش که وقتی جونش تموم میشه تبدیل به یه موجود دیگه میشه ،اون موجود رو هم میکشم یه آخرای جونش که میرسه یه چیز قرمز رنگی به مجسمه های اطرافش منتقل میشه ..
فکر کنم باید اون مجسمه ها رو خراب کنم ولی هرچقدر میزنم اون مجسمه ها چیزیشون نمیشه ... لطفا راهنمایی کنید.../

سلام به همه ..
من اونجایی که اون یارو هست با چکش که وقتی جونش تموم میشه تبدیل به یه موجود دیگه میشه ،اون موجود رو هم میکشم یه آخرای جونش که میرسه یه چیز قرمز رنگی به مجسمه های اطرافش منتقل میشه ..
فکر کنم باید اون مجسمه ها رو خراب کنم ولی هرچقدر میزنم اون مجسمه ها چیزیشون نمیشه ... لطفا راهنمایی کنید.../

داداش مطمئنی مجسمه ها نمیشکنه؟
باید همه مجسمه ها رو بشکنی اگه مجسمه نمیشکنه فک کنم ایراد از بازیته !

- - -ویرایش - - -

سلام به همه ..

- - -ویرایش - - -

احتمالا بازی مشکل داری چون ردش کردم ولی جلوتر هم وقتی که زمان دکمه زنی میرسه قاطی میکنه .. فکر کنم باید کرک رو عوض کنم../
ممنون

درود

آقا این قسمت فینال و مبارزه با ساتا(ابلیس) رو چگونه تمامش کنیم هرکار میکنیم نه خونش کم میشه که کاری میشه کرد؛ این بابا هم هی حفره میسازه کلی از این شیطان ها میان با داس که زرتی میزنن بهم و میمیرم جریان چیه؟
15077307185444911234.jpg

درود

آقا این قسمت فینال و مبارزه با ساتا(ابلیس) رو چگونه تمامش کنیم هرکار میکنیم نه خونش کم میشه که کاری میشه کرد؛ این بابا هم هی حفره میسازه کلی از این شیطان ها میان با داس که زرتی میزنن بهم و میمیرم جریان چیه؟
15077307185444911234.jpg

آقا شما نگاه کن به اون عصاش هروقت قرمز شد با نیروی آبی بزنش وهروقت هم که آبی شد با نیروی قرمز../

آقا من هرچی این دکمه ها رو می زنم نمی چرخونه! داستانش چیه؟ چیکار کنم؟

- - -ویرایش - - -

شما به ترتیب DWAS رو بزن سنگ رو پرتاب میکنه (از چپ به راست بخون یعنی اول D)

آقا من هرچی این دکمه ها رو می زنم نمی چرخونه! داستانش چیه؟ چیکار کنم؟

قبل از اینکه سنگه بهش برسه که باید اول با زنجیر بگیرتش خوب؟! بعدش هم که با زنجیر سنگ رو گرفت هرچی دکمه ها رو می زنم کاری نمی کنه! :((

داداش تو تنظیمات گرافیکی بازی تغییراتی بده و بازی رو تو تنظیمات پایین تر بازی کن بدون دردسر این مرحله رو تموم میکنی
پسر عموی من هم همین مشکل رو داشت رفتم همه تنضیماتش رو off یا low کردم رزولیشن رو هم اوردم پایین راحت سنگ رو پرتاب کرد

داداش تو تنظیمات گرافیکی بازی تغییراتی بده و بازی رو تو تنظیمات پایین تر بازی کن بدون دردسر این مرحله رو تموم میکنی
پسر عموی من هم همین مشکل رو داشت رفتم همه تنضیماتش رو off یا low کردم رزولیشن رو هم اوردم پایین راحت سنگ رو پرتاب کرد

پسر فایده نداشت! هر کاری می کنم این سنگ لعنتی رو نمی چرخونه! :-(
رمز یا ترینر یا حتی سیوی هست که بتونم این مرحله رو رد کنم؟

پسر فایده نداشت! هر کاری می کنم این سنگ لعنتی رو نمی چرخونه! :-(
رمز یا ترینر یا حتی سیوی هست که بتونم این مرحله رو رد کنم؟
با تریگر دسته راحت تر میتونی بچرخونیش . جلوتر که بری هم یه بار دیگه باید همین حرکت را بزنی
اگه خواستی سیو خودم را برات بزارم ؟ ( ولی سیو کامل هست )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or