M M AMIN عضو جدید Feb 25, 2022 #16 نوشته شده توسط Cont: سلام من اونجام که دکتره از یه در رد میشه که از تکنولوژیه Eye Detect استفاده میکنه یعنی اینکه چشاشو نشون اون دوربینه میده بعد رد میشه اون دو تا یابو هم کشتم اما بازم نمیشه در شد .(اه چقدر بد حرف زدم) چی کار کنم.؟ بیشتر... منم همین مشکلو دارم لطفا کمک کنید!
نوشته شده توسط Cont: سلام من اونجام که دکتره از یه در رد میشه که از تکنولوژیه Eye Detect استفاده میکنه یعنی اینکه چشاشو نشون اون دوربینه میده بعد رد میشه اون دو تا یابو هم کشتم اما بازم نمیشه در شد .(اه چقدر بد حرف زدم) چی کار کنم.؟ بیشتر... منم همین مشکلو دارم لطفا کمک کنید!
A ali reza stv عضو جدید Jul 24, 2024 #17 سلام دوستان من اون قسمت گیر کردم که اسلحه همشون زوبین هس یه جا یه جعبه از طناب اویزونه بالای در هر کاری میکنم نمیشه سلام دوستان من اون قسمت گیر کردم که اسلحه همشون زوبین هس یه جا یه جعبه از طناب اویزونه بالای در هر کاری میکنم نمیشه
سلام دوستان من اون قسمت گیر کردم که اسلحه همشون زوبین هس یه جا یه جعبه از طناب اویزونه بالای در هر کاری میکنم نمیشه سلام دوستان من اون قسمت گیر کردم که اسلحه همشون زوبین هس یه جا یه جعبه از طناب اویزونه بالای در هر کاری میکنم نمیشه