اسمش فکر کنم اینه ... دقیق یادم نیستسلام دوستان
من دنبال یه بازی قدیمیم پلتفرم PC که حدود ۵ ۶ سال پیش بازی میکردم و الان اسشمو فراموش کردم
لطفا اگه کسی این بازیو انجام داده و اسمشو میدونه پاسخ بده ممنون!
اون چیزایی که یادمه : اول از سی دی بازی بگم که یه کاور داشت که تو دست یه شخص (فک کنم دختر بود) یه عروسک بود
و بازی تو سبک فکری بود و سوم شخص (زاویه ی دوربین یادم نیست)
و کاراکتر بازی ی دختر بود که اولای بازی یا یه نفر داخل یه جنگل حرف میزد بعد به سمت یه ستون میرفتیم که با اصطلاحا کاوش کردن با یه ترتیب خاص ی اتفاقی می افتاد و من دقیق یادم نیس! بعدش ماهم باید اون ترتیب خاصو انجام میدادیم بعد از اون در ی خونه (که خیلی هم بزرگ بود و ی جورایی قصر بود انگار، دقیق یادم نیس!) باز میشد که وقتی داخلش میشدیم از روی چن تا صندلی توی همون سالن روح هایی پرواز میکرون بعد از اون ک ادامه میدیم بازیو تو یکی از اتاقا داخل همان خانه یه سَگ رو از ی کشو پیدا میکنیم و از اونجا با کاراکتر بازی همراه میشه و ادامه ی بازی... که من بقیشو یادم نمیاد
اگه کسی این بازیو تجربه کرده و یا حدس میزنه خیلی ممنون میشم در جریان بزاره
اسمش فکر کنم اینه ... دقیق یادم نیست
شاید role of rose یا hunting ground باشه.مطمئن نیستم
Sent from my LG-D858HK using Tapatalk
burnout paradiseسلام.
حدود 8 . 9 سال پیش من یه بازی برایPC داشتم اسمش رو نمیدونم!!!
فقط یادمه یه بازی ماشینی بود که یه قسمت موتور هم داشت.
میتونستی تو شهر بچرخی و سر هر چهارراه یه مسابقه خاصی بود که از روی رنگ روی نقشه مشخص می شد.
برای آزاد کردن ماشین جدید هم وسط بازی یک دفعه عکس یک ماشین رو نشون می داد که با نابود کردن آن ماشین برای ما می شد.
راستی اول بازی هم ماشینمون از بالا می افتاد زمین.
کسی اسم این بازی رو می دونه؟؟؟
بله خودشه . یک دنیا ممنونburnout paradise
اگه اشتباه نکنم
فکر کنم Prototype رو میگی,مطمعن نیستم.سلام من هفت سال پیش وقتی ده سالم بود ی بازی کردم تو pc ک ی پسری بود تو سطح شهر هرجو مرج درست کرده بود و ارتش اون کشور با تانک و سرباز بهش حمله کرده بودن..پسره هم قدرتاش این بود که مشتش بزرگ میشد و از کمرش ی چیزایی شبیه پای عنکبوت درمیومدو دراز میشد و خودشم میتونس رو بلندترین ساختمونای شهر بپره و بدون مشکل از همون بالا بپره رو زمین و هیچیش نشه..کسی میدونه اسم بازی چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟