راهنمایی در هر بازی

• Thread starter Thread starter Sayeh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
من توی یه مرحله از cod2 گیر کردم.
اونجایی که باید توی راهرو ها حرکت کنی و بعدش بری مخزن سوخت دشمن و همچنین چند تا انبار رو بترکونی و بعدش بری توی یه تونل و یه اسنادی رو بدست بیاری و برگردی پیش کاپیتان.
من همه رو انجام میدم و پیغام کامل شدن مرحله هم میاد ولی هیچی نمیشه و مرحله بعد نمیره.
اون کاپیتانه میگه باید برگردیم شهر ولی هیچ راهی برای برگشتن پیدا نمیکنم.

سلام من تو بازی god of war گیر کردم اونجا که 1 مرد رو از معبد میاری بیرون واست 1 متن بخونه بعد 1 چیز مثه شاخ بز بهت میده میری ازش استفاده میکنی بعد تو راهرو دو طرفت تیغ میاد از بالا هم ادما میریزن پایین 1 ادم مرده هم کنار افتاده چند تا سوراخ هم کنار راهرو هست جون هر کی دوست دارید کمکم کنید [ god of war 2:((

دوستان من این بازی رو تازه گرفتم Witcher

میخواستم بدونم چطوری شمشیر میزنه با موس سمت چپ وراست میزنم کار نمیکنه
سلام
نشانگر موس رو روی دشمن نگه دار, وقتی علامت شمشیر (یا شمشیر آتشین) ظاهر شد کلیک چپو یکبار بزن. تا وقتی این علامت ظاهر نشده کلیک نکن چون تاثیری نداره.
موفق باشی.

سلام بر نو گلهای محبوبم !!
والا من در اون مرحله ای که اسنک از ارتفاع پرت میشه و توی رود خونه میفته با برادر باس نمیدونم یه روحه که هی موج میده یه عده هم مثله ارواح به طرفه من میان با رادیو تماس میگیرم جوابی نمیدن همش بچه ها نگرانه من هستم ! بعدش جلو میرم کاری از دستم بر نمیاد !! اون یارو یدفعه به من نزدیک میشه همه ی خونم میره ! چی کار کنم بالا خره کسی هست کمکم کنه راستی دارم در مورده بازیه ی metal gear 3 میگم ! اگه لطفی کنین برادری کنید کمکم کنید ! خیلی ممنون میشم ! البته که کسی هست به داد من برسه ! :blushing: :cheesygri

سلام من تو بازی god of war گیر کردم اونجا که 1 مرد رو از معبد میاری بیرون واست 1 متن بخونه بعد 1 چیز مثه شاخ بز بهت میده میری ازش استفاده میکنی بعد تو راهرو دو طرفت تیغ میاد از بالا هم ادما میریزن پایین 1 ادم مرده هم کنار افتاده چند تا سوراخ هم کنار راهرو هست جون هر کی دوست دارید کمکم کنید [ god of war 2:((

سلام کار خاصی نباید انجام بدی فقط قبل از اینکه دو تا دیوار بهت برسن همه ی ادمارو بکش همین !

والا من در اون مرحله ای که اسنک از ارتفاع پرت میشه و توی رود خونه میفته با برادر باس نمیدونم یه روحه که هی موج میده یه عده هم مثله ارواح به طرفه من میان با رادیو تماس میگیرم جوابی نمیدن همش بچه ها نگرانه من هستم ! بعدش جلو میرم کاری از دستم بر نمیاد !! اون یارو یدفعه به من نزدیک میشه همه ی خونم میره ! چی کار کنم بالا خره کسی هست کمکم کنه راستی دارم در مورده بازیه ی metal gear 3 میگم ! اگه لطفی کنین برادری کنید کمکم کنید ! خیلی ممنون میشم ! البته که کسی هست به داد من برسه ! :blushing: :cheesygri

اونجا هیچ کاری نباید بکنی فقط سعی کن تا آخر جاده بری (اون روح هایی هم که میان روح ادماییه که تو بازی کشتیشون . اگه تو بازی هر چی ادم کمتر کشته باشی جاده طولش کمتره) تا آخر جاده که رفتی اون روحه میزنه میکشتت حالا اونجا وقتی نوشت game over دکمه L2 یا R2 رو (درست یادم نیست) نگه میداری از اون ابزاری که همراته استفاده میکنی بعدشم یه دمو نشونت میده . موفق باشی

سلام.
یک راهنمایی کاملتر اینه که شما در اون Boss Battle روح ساررو رو دنبال کنید. اگر میخواهید سریعتر این قسمت تمام شود، به امواجی که میفرسته جاخالی ندید و خودتون رو به اونها بزنید یا توی برکه به جلو حرکت کنید تا بعد از دیدن بیشتر ارواح، نیکد اسنیک بمیره و روی صفحه Snake is Dead نقش ببنده. حالا L2 رو فشار بدید تا Item Invertory رو ببینید. Survival Pill که یک دندون مصنوعی هست رو انتخاب کنید و دایره رو فشار بدید. اگه S. Pill در اینورتوری نبود از طریق S. Menu/Backpack/Itams بیاریدش.

سلام دوستان من دربازی Sherlock Holmes versus Arsene Lupin همون ابتدای بازی گیر کردم ازم میخواد یه چیزی رو تایپ کنم ولی نمیدونم چی رو میخواد خیلی ممنون میشم راهنماییم کنید

سلام به همگی اعضای سایت
میگم من تو بازی scarface اونجایی که اون مرحله که باید با اسنایپر چند تا آدم که تو قایقن را بترکونی گیر کردم چی کار کنم اونو هی در میرن و بعد میزنه میس فلید
2.من توی بازی منهانت 2 مرحله ی بعد از اینکه فرار میکنی تو ی اون خونه هه که محیطش پارک مانند هست گیر کردم نمیدونم چی کار کنم و قبلش؟
3.من توی بازی obscore 2 توی مرحله ی 2 یک جا باید رمز وارد کنی تا در گاو صندوق باز بشه و اسلحه برداری گیر کردم رمز چیست؟
4.من توی بازی onimusha 2 مرحله ی 2 گیر کردم هر چی میخوام برم اون بالا یارو میگه یه چیزی بیار که نمیدونم از کجا بیارم؟
5.من توی بازی okami و metal gear 3 و نمیدونم چه جوری سیو کنم؟؟؟
6.توی بازی godhand هم من نورمال را برداشتم همش را رفتم اما مرحله آخر را نتوستم برم چه جوری میتونم اونجا بازی را easy کنم؟
7.من توی بازی ace combat zero the belkan war مرحله ی آخر گیر کردم هر چی موشک میزنم نمیتترکه؟؟؟؟
8.بازی ff12 هم اصلا نمیدونم داستانش چیه و باید چه جوری بازی کرد ؟؟؟؟
9.سلام من رزیدنت را با leon تموم کردم اما با آدا مرحله ی اول یه پازل هست که پشت اون دریه که leon اشلی را پیدا میکنه هست چی کارش کنم پازل نیست عین ساعت میمونه چه جوری باید تمام نورهاش روشن بشه که کردمش اما بازم نشد آیا روش خاصی داره؟
10.توی بازی پرنس هم نسخه ی the two thrones و دزدان دریایی دریار کاراییب آخر دنیا مرحلهی اخر گیر کردم؟سخته؟؟؟
11.رزیدنت dead aim هم مرحلهی 2 باس دومی زنه که یه حالی و لخته با تیر کشته نمیشه؟؟
12.تو ورونیکا هم اونجا که باید یه چیزی را اسکن کنی وهی اسلحه هات را بزاری و بری چون اون منطقه محافظت شده است سخته وقتی اون کارها را میکنم نمیدونم چی کار کنم؟؟
در آخر باد بگم که این بازی ها 15 از 134 بازی ps2 من را شامل میشه و امیدوارم با ایت توضیح منختصر بتونید کمکم کنید
دم همتون گرم:love:
:love:

dante عزیز خدا شفات بده!
همه بازی هارو گیر کردی؟!
5:تورو خدا حواستو جمع کن.تا اونجا که من یادمه برای save در MGS3 باید select رو بزنی و بعد save کنی ولی شاید هم اینطور نباشه ولی فقط دیدنش یکم دقت میخاد!
6:از اول برو! بازی سختیه ولی من روی هارد رفتمش و هنوز که نوزه دارم از دست درد مینالم.(بعد از یک سال!!!)
7:دقت کن.همیشه باید روی هدف قفل کنی.همینطوری که موشک نمیزنن!
8:زیاد زور نزن.انگلیسی بلد نباشی بدردت نمیخوره.دئاستانشم قد یه کتابه!
9:خیلی سادست تو separate ways یعنی همون مراحلی که باید با ایدا بری باید نورهارو بر اساس شکلشون روی هم میزون کنی و دکمه ترکیب رو بزنی.
10:چی بگم والاه!!!
12: باید چمدوی که از کنار اتیش پیداش کردیرو باز کنی.وارد منو میشی و چمدون رو میچرخونی و دکمه قرمزشو کلیک میکنی تا باز شه و اون پلاستیک رو برای گرفتن کپی از علامت عقاب استفاده میکنی تا در بزرگ باز بشه.

ما که نفهمیدیم؟؟؟:cheesygri
خوب توضیح دادی ولی یه چیز هایی میگی تو مخم نمیره بابا من اصلش PCGAMER هستم من از میکرو بعد سگا کنسول رویایی من سگا بود و بعد PS1 و بعد PC و بعدش هم PS2 کلا من با گیم خیلی زود آشنا هم شدم هم نشدم

سلام به همگی اعضای سایت
میگم من تو بازی scarface اونجایی که اون مرحله که باید با اسنایپر چند تا آدم که تو قایقن را بترکونی گیر کردم چی کار کنم اونو هی در میرن و بعد میزنه میس فلید
2.من توی بازی منهانت 2 مرحله ی بعد از اینکه فرار میکنی تو ی اون خونه هه که محیطش پارک مانند هست گیر کردم نمیدونم چی کار کنم و قبلش؟
3.من توی بازی obscore 2 توی مرحله ی 2 یک جا باید رمز وارد کنی تا در گاو صندوق باز بشه و اسلحه برداری گیر کردم رمز چیست؟
4.من توی بازی onimusha 2 مرحله ی 2 گیر کردم هر چی میخوام برم اون بالا یارو میگه یه چیزی بیار که نمیدونم از کجا بیارم؟
5.من توی بازی okami و metal gear 3 و نمیدونم چه جوری سیو کنم؟؟؟
6.توی بازی godhand هم من نورمال را برداشتم همش را رفتم اما مرحله آخر را نتوستم برم چه جوری میتونم اونجا بازی را easy کنم؟
7.من توی بازی ace combat zero the belkan war مرحله ی آخر گیر کردم هر چی موشک میزنم نمیتترکه؟؟؟؟
8.بازی ff12 هم اصلا نمیدونم داستانش چیه و باید چه جوری بازی کرد ؟؟؟؟
9.سلام من رزیدنت را با leon تموم کردم اما با آدا مرحله ی اول یه پازل هست که پشت اون دریه که leon اشلی را پیدا میکنه هست چی کارش کنم پازل نیست عین ساعت میمونه چه جوری باید تمام نورهاش روشن بشه که کردمش اما بازم نشد آیا روش خاصی داره؟
10.توی بازی پرنس هم نسخه ی the two thrones و دزدان دریایی دریار کاراییب آخر دنیا مرحلهی اخر گیر کردم؟سخته؟؟؟
11.رزیدنت dead aim هم مرحلهی 2 باس دومی زنه که یه حالی و لخته با تیر کشته نمیشه؟؟
12.تو ورونیکا هم اونجا که باید یه چیزی را اسکن کنی وهی اسلحه هات را بزاری و بری چون اون منطقه محافظت شده است سخته وقتی اون کارها را میکنم نمیدونم چی کار کنم؟؟
در آخر باد بگم که این بازی ها 15 از 134 بازی ps2 من را شامل میشه و امیدوارم با ایت توضیح منختصر بتونید کمکم کنید
دم همتون گرم:love:
سلام.
اونهایی رو که میفهمم رو میتونم توضیح بدم امیدوارم موبه مو بفهمید. شما کامل توضیح ندادید پس کامل هم نمیگیرید. یک سرچ هم برای واکتروها توی اینترنت بکنید بد نیست.

5- در بازی okami باید امی رو روی آینه هایی که جلوشون هاله ی نور هست ببرید و دایره رو بزنید تا صفحه ی مموری کارت باز شه. یک اسلات رو بگیرید و سیو کنید.
در MGS 3 از طریق رادیو(Select)، برید و ریو دکمه های جهت نما پایین رو بزنید تا مموری باز شه. روی Save برید تا طی یک گفت و گوی رادیویی پارامدیک بازیتون رو سیو کنه.
9- بزن»: 344434443 یا یک چیزی توی همین ترتیبها.
12- اول از توی گاراژ که کنار گیوتین هست یک کپسول آتیش نشانی بردارید. برید طرف کامیونی که توی قبرستون درست اول بازی منفجر شد. با کپسول اتیش رو خاموس کنید و چمدونی که میبینید بردارید. برید توی آیتم منو(یادم رفته دکمه ی سلکت بود یا استارت) و برید چمدون رو Check کنید. بعد چمدون رو بچرخونید تا به قفلش برسید و بازهم دکمه ای که باهش شلیک میکردید(فکر کنم مربع بود) رو بزنید تا چمدون باز شه. عنصر توش رو بردارید و برید به سمت همون ساختمون که نباید فلزات رو توش برد. اسلحه هاتون رو توی جعبه ی کنار در بذارید (با دکمه ی مربع یا دایره از توی منوی اصلی انتخابشون کنید و سمت راست رو بزنید و برید توی منوی جعبه استوریج). فندکتون هم یادتون نره. اونوقت از راهرو رد شید. به اتاقی که رسیدید برید توی یک اتاق دیگه. استیو رو توی اتاق میبینید و بعد یک گفت و گو کلیر برای لیان یک ایمیل در مورد مکان کریس میفرسته(البته دقیق یادم نیست). حالا یک عقاب طلایی توی همون اتاق هست. برید برش دارید و برید جلوی دستگاه اسکن و عقاب طلایی رو توش قرار بدید. بعد برید دستگاه تراش کنار اسکنر و عنصری رو که از چمدون برداشتید بذارید روی تراشگر. بذارید عقاب غیر فلزی درست شه و برش دارید. حالا از اون ساختمون بعد از گرفتن اسلحه هاتون بیاید بیرون و به سمت محوطه ی بعد قبرستون، درست در کنار کامیون سالم برید و عقاب رو روش جاسازی کنید. در باز میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or