سلام به همگی اعضای سایت
میگم من تو بازی scarface اونجایی که اون مرحله که باید با اسنایپر چند تا آدم که تو قایقن را بترکونی گیر کردم چی کار کنم اونو هی در میرن و بعد میزنه میس فلید
2.من توی بازی منهانت 2 مرحله ی بعد از اینکه فرار میکنی تو ی اون خونه هه که محیطش پارک مانند هست گیر کردم نمیدونم چی کار کنم و قبلش؟
3.من توی بازی obscore 2 توی مرحله ی 2 یک جا باید رمز وارد کنی تا در گاو صندوق باز بشه و اسلحه برداری گیر کردم رمز چیست؟
4.من توی بازی onimusha 2 مرحله ی 2 گیر کردم هر چی میخوام برم اون بالا یارو میگه یه چیزی بیار که نمیدونم از کجا بیارم؟
5.من توی بازی okami و metal gear 3 و نمیدونم چه جوری سیو کنم؟؟؟
6.توی بازی godhand هم من نورمال را برداشتم همش را رفتم اما مرحله آخر را نتوستم برم چه جوری میتونم اونجا بازی را easy کنم؟
7.من توی بازی ace combat zero the belkan war مرحله ی آخر گیر کردم هر چی موشک میزنم نمیتترکه؟؟؟؟
8.بازی ff12 هم اصلا نمیدونم داستانش چیه و باید چه جوری بازی کرد ؟؟؟؟
9.سلام من رزیدنت را با leon تموم کردم اما با آدا مرحله ی اول یه پازل هست که پشت اون دریه که leon اشلی را پیدا میکنه هست چی کارش کنم پازل نیست عین ساعت میمونه چه جوری باید تمام نورهاش روشن بشه که کردمش اما بازم نشد آیا روش خاصی داره؟
10.توی بازی پرنس هم نسخه ی the two thrones و دزدان دریایی دریار کاراییب آخر دنیا مرحلهی اخر گیر کردم؟سخته؟؟؟
11.رزیدنت dead aim هم مرحلهی 2 باس دومی زنه که یه حالی و لخته با تیر کشته نمیشه؟؟
12.تو ورونیکا هم اونجا که باید یه چیزی را اسکن کنی وهی اسلحه هات را بزاری و بری چون اون منطقه محافظت شده است سخته وقتی اون کارها را میکنم نمیدونم چی کار کنم؟؟
در آخر باد بگم که این بازی ها 15 از 134 بازی ps2 من را شامل میشه و امیدوارم با ایت توضیح منختصر بتونید کمکم کنید
دم همتون گرم