راهنمایی در هر بازی

• Thread starter Thread starter Sayeh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دسوتان البته ادامه ی far cry نیست نمیدونم چی هست ولی ادامش نیست
منم بازی رو دارم هنوز نصب نکردم ولی تا فردا شب احتمالا بگم جریان چیه!!
ولی فکر کنم نسخه هایی که تو ایرانه مشکل دارن;)

سلام اقای پاندورا
فردا شب شدش....نمی گی جریانش چیه؟
بعدش اینکه مگه این بازی پخش جهانی شده؟ چون شما میگین نسخه های توی ایران مشکل دارن.

متاسفانه امروز عاشورا بود و نتونستم زیاد جلو برم!!
ماشاالله نصبش که 30 دقیقه طول کشید
فردا بازی میکنم ببینم چی میشه:blushing:

پچ هم فکر نمیکنم براش گیر بیاد;)

باید اون سنگی رو که هست حل بدی با خودت ببری سمت در تا جائی که میتونی برو جلو بعد باید سریع با پات سنگ رو محکم حل بدی به سمت همون دکمه که وقتی میرفتی روش در باز میشد ! در همون لحظه برگرد عقب بعد میری اون سمت در . امیدوارم متوجه شده باشی :)
خدا عمرت بده منظورت رو متوجه شدم، دستت درد نکنه :blushing:

من امروز far cry رو بازی کردم!!
منم سره هواپیما که رسیدم و دیگه کاریش نمیشه کرد;)

همین طور که گفتم همه ی نسخه هاش مشکل داره...

راستی حجم بازی یکم زیاد نیست؟:eek:

357lk00.jpg

در بازی shrluck holms : The Awakened واتسن در جواب این سوال که شرلوک هلمز می پرسد چه باید بگوید
from what part of london does one of the two kidnappers of the young maori come
با تشکر

مشكل در بازي مافيا

من در بازي مافيا جايي كه با يك گاوصندوق بازكن ميريم به يك ويلا – من نمي تونم در ويلا رو باز كنم ؟
كمكم كنيد !!!!!!!!!!!!

در بازی shrluck holms : The Awakened واتسن در جواب این سوال که شرلوک هلمز می پرسد چه باید بگوید
from what part of london does one of the two kidnappers of the young maori come
با تشکر
Good morning ! how are you mr:biggrin1:
خارج از شوخی گزینه دوم را انتخاب کن

کمک برای بازی فاینال فانتزی 12

من تقریبا 50 ساعت از بازی رو رفتم اما در جنگلهای فی وود برای رسیدن به giruvegan باید از یک دروازه عبور کنیم اما هرکاری میکنم دروازه باز نمیشه و میگه یک جادوی قوی از باز شدن دروازه جلوگیری میکنه:( :((

من توی بازی پدر خوانده گیر کردم !
بعد از اونجایی که باید توی 4 تا زیر زمین بمب بذاریم و منفجرشون کنیم ! بعدشم یه کارایی کردم که این بابایی که باهاش بازی میکنیم (اسمشو نمیدونم :cheesygri ) میشینه روی صندلی و یکی دستشو ماچ میکنه :love: !
توی قسمت آبجکت هم نوشته ...
extort busnisses to earn money
لطفا کمک کنید ! خدا خیرتون بده .

برو بچ بازی Devil May Cry 3 کنترلش خیلی افتضاحه یا من نمیتونم باهاش خوب کار کنم و سر در نمییارم که دکمه های گیم پد هر کدوم چی کار میکنن میشه کمکم کنید

من توی بازی پدر خوانده گیر کردم !
بعد از اونجایی که باید توی 4 تا زیر زمین بمب بذاریم و منفجرشون کنیم ! بعدشم یه کارایی کردم که این بابایی که باهاش بازی میکنیم (اسمشو نمیدونم ) میشینه روی صندلی و یکی دستشو ماچ میکنه !
توی قسمت آبجکت هم نوشته ...
extort busnisses to earn money
لطفا کمک کنید ! خدا خیرتون بده .

خب دوست عزیز شما قسمت داستانی بازی رو تموم کردین و الان آزادین تا توی شهر بگردین و مغازه ها و Racket ها رو مال خودتون کنید!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or