راهنمایی در هر بازی

• Thread starter Thread starter Sayeh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
برو بچ بازی Devil May Cry 3 کنترلش خیلی افتضاحه یا من نمیتونم باهاش خوب کار کنم و سر در نمییارم که دکمه های گیم پد هر کدوم چی کار میکنن میشه کمکم کنید
همه این مشکلو داشتن اصلا نمیشه با گیم پد بازی کرد مگر اینکه تا الان به پچی چیزی داده باشن به نظرم با همون صفحه کیلید بازی کنی بهتره.

برو بچ بازی Devil May Cry 3 کنترلش خیلی افتضاحه یا من نمیتونم باهاش خوب کار کنم و سر در نمییارم که دکمه های گیم پد هر کدوم چی کار میکنن میشه کمکم کنید

همون گذينه اول درسته
تو نميتوني درست بازي كني. بهترين كنترل رو رو گيم پد ميشه انجام داد.
من كه با كيبرد بازي كردم خيلي خوب كنترلش ميكردم و مشكلي نداشتم. حالا شما نميتوني با گيم پد هم بازيش كني؟؟؟؟؟؟ :eek::eek::confused::confused:;);)

همه چی بر عکسه میزنم بالا پایین میره چپ میزنی راست میره خیلی قاطیه

اگه ميتوني با كيبورد بازي كني ، با كيبورد درسته
ولي اگه با گيم پدي بايد تنظيماتش رو درست كني
بعضي وقتام از روشن بودن آنالوگ دسته اين مشكل پيش مياد

تا حالا صد دفه گفتي اين حرف رو
خوب اين ميگه ميخوام با گيم پد بازي كنم تو ميگي برو با كي بورد بازي كن ;) ;)

آخه وقتی گیم پد ساپورت نمیکنه بگم بره با چی بازی کنه اینم برای 101 بار راحت ترین کار اینه که با صفحه کلید بازی کنی. وگرنه میتونی یه PS2 بگیری و با دسته های او بشینی بازی کنی.;)

آخه وقتی گیم پد ساپورت نمیکنه بگم بره با چی بازی کنه اینم برای 101 بار راحت ترین کار اینه که با صفحه کلید بازی کنی. وگرنه میتونی یه PS2 بگیری و با دسته های او بشینی بازی کنی.;)

آروم بابا گوشام كر شد :biggrin1:
خوب من ميگم اگه با گيم پد بازي كنه عشقش بشتره. همه مثل من كه حرفه اي نيستن با كي برد بازي كنن :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1:

برو بکس از راهنماییتون ممنون مثل اینکه با کیبورد خیلی راهت تره
عجب بازی توپیه باهاش خیلی حال کردم ;)

حالا كجاشو ديدي؟؟؟؟ يه حالي بكني تو طول بازي كه هيچ وقت از يادت نره
تازه بعد با دانته بازي رو تموم كردي ويرژيل باز ميشه ديگه اونوقت عشق است و صفا :love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or