سی پی یو کد 521 و رم هام DUAL CHANEL 1GB KINGSTON هست باس 400 توی بایوس خودش سرعت سی پی یو رو قبل از اورکلات 200 نوشته که اخرش عدد 400 هست لطفا بگو چیکار کنم لطفااحتمالا خمير سيليكون cpu خاصيت خودش رو از دست داده.
البته كلا دماي پريسكات ها توي همين حده.
اثر داره شديد!
cpu ت رو به هرچي اور كني تبديل ميشه.
برنامه نميخواد.برو توي بايوس قسمته freq&vol و fsb رو (فك كنم 133 باشه يا كمي بيشتر مطمعن نيستم)به مقدار 10 واحد ببر بالا.بعد بيا نتيجه رو بگو.مدل دقيق cpu ت چيه؟كد نيمش رو ميگم مثلا 560-670....همينطور رم هات رو هم بگو چيه.اگه يه فن بخري cpu ت تا 3600 يا بيشتر ميره به شرطي كه رم و مينت همكاري كنن:biggrin1:
روی 230 گذاشتم قبل از لود ویندوز هنگ کرد روی 220 گذاشتم بعد از لود ویندوز قبل وارد شدن به داخل ویندوز هنگ کرد بهرحال از لطفت ممنونم محمد رضاخوب multy tipper cpu شما 14 هستش.شما fsb رو ببر روي 230.cpu شما تبديل ميشه به 3200 يه ذره بيشتر.
همينطور سرعن رمت هم بالاتر ميادش.البته رمهات زياد براي اور خوب نيست.همين قدر اور هم بري خوبه.
امروز دوباره تست کردم رو 219 بالا اومد یعنی سرعت 3.07 و تو ویندوز سی پی یو موقع کار شدید 65 درجه می شد البته تست سنگین نکردم چون سی پی یوم گارانتیش تمام شده به ریسکش نمی ارزه با این فن باکس که اصلان سی پی یو خنک نمی شه باید بعدا یه فن بخرم در ضمن وقتی 219 گذاشتم اسمه هارد تو ویندوز عوض شده بود نمی دونم چرا بهر حال مرسی که توضیح دادیعجيبه!
ببين مادربوردت توي بايوس قسمتي براي افزايش ولتاز رم و سي پي يو نداره؟
اگر داره به سي پي يو 1 دهم ولت بده و به رم هم تا جايي كه ميشه بعد امتحان كن.
من وقتي north wood داشتم با رم اشغال و مين اشغال از 2.6 تا 3200 ميرفت.
اين كه ديگه مين شما هم خوبه نميدونم چرا نميذاره/!