راهنمایی در مراحل Darksiders II

کامیار جان مگه میخوای اپولو هوا کنی؟
اخه چقدر طولش میدی

---------- نوشته در 03:36 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:35 PM ارسال شده بود ----------

خخخخخ
این حسینم ک تا 5 مین میره جلو عکس میزاره
:دی
عخش عکس گرفتن داره

میگم حسین مگه سیستمت چیه ک کند میشه؟
رم 2 میخواد من رمم 1/512

داداش چی اپلود کردی من گفتم پوشه درایکسایدرز رو اپلود کن نه فایل داخلشو.

نمی شه هرکاری می کنم نمی تونم واسه آپلود فولدر بزارم این فقط فایل می خواد.اگر کار خاصی باید انجام بدم بگو انجام بدم OK.

---------- نوشته در 02:39 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:38 PM ارسال شده بود ----------

کامیار جان مگه میخوای اپولو هوا کنی؟
اخه چقدر طولش میدی

---------- نوشته در 03:36 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:35 PM ارسال شده بود ---------

رم 2 میخواد من رمم 1/512

ها ها ها خندیدم.در ضمن چرا 2 گیگش رو نمیخری تا راحت بازی کنی؟

نمی شه هرکاری می کنم نمی تونم واسه آپلود فولدر بزارم این فقط فایل می خواد.اگر کار خاصی باید انجام بدم بگو انجام بدم OK.
داداش بیا پوشه درایکسایدرز رو یه جای دیگه کپی کن مثلا تو دسکتاپ بعدش ببرش تو حالت زیپ.
بعدش از اینجا اپلود کن.Uplod.ir آپلود رایگان و نامحدود فایل آپلودسنتر ویژه وبلاگها - سایت آپلود رایگان

---------- نوشته در 03:44 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:43 PM ارسال شده بود ----------

ها ها ها خندیدم.در ضمن چرا 2 گیگش رو نمیخری تا راحت بازی کنی؟
داداش خرجشو بده من با کله میرم میخرم.

داداش بیا پوشه درایکسایدرز رو یه جای دیگه کپی کن مثلا تو دسکتاپ بعدش ببرش تو حالت زیپ.
بعدش از اینجا اپلود کن.Uplod.ir آپلود رایگان و نامحدود فایل آپلودسنتر ویژه وبلاگها - سایت آپلود رایگان

---------- نوشته در 03:44 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:43 PM ارسال شده بود ----------

داداش خرجشو بده من با کله میرم میخرم.

حالا بگو چجوری زیپش کنم؟
ازم دلخور نشو خودت گیر سه پیچ دادی منم که قبلا این کار رو انجام ندادم واسه همین هی دارم می پرسم.

حالا بگو چجوری زیپش کنم؟
ازم دلخور نشو خودت گیر سه پیچ دادی منم که قبلا این کار رو انجام ندادم واسه همین هی دارم می پرسم.
نه داداش اشکالی نداره فقط یه ذره تند جواب بده.
بیا اینم نحوه ی زیپ کردن فایل . روی پوشه درایکسایدرز2 کلیک راست کن بعد این کارا رو انجام بده. که تو عکس گذاشتم.
7xqpjgqvdo3mggv6sui.jpg

---------- نوشته در 03:54 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:53 PM ارسال شده بود ----------

بیا حسین بگیر
Download Darksiders2.rar

سیو منه
همشم کامله
فقط کپ نکن اگه دیدی خفنه
ایول خب زود تر میگذاشتی دمت گرم.
داداش کامیار شما هم بزار.

بیا حسین بگیر
Download Darksiders2.rar

سیو منه
همشم کامله
فقط کپ نکن اگه دیدی خفنه
مگه می‌شه خفن شد؟:دی، همه چیز بازی خیلی‌ محدود هست :دی.
البته دو بار اگه تموم کنی‌ (که احتمالا کردی :دی) یه hammer میگیری آخر بازی که بار سوم که میخواهی‌ بری (:دی) میتونی‌ همرو باهاش له‌ کنی‌.

نه اخه کلا ب لباس علاقه نداشتم نمیپوشیدمش
الان میخام بازی یوردرلند 1 رو بگیرم تموم کنم تا 2 بیاد

میگم بشه ها ی سوال
میدونین از کجا باید بازی های پلی 3 رو دان کرد؟

بیا حسین بگیر
Download Darksiders2.rar

سیو منه
همشم کامله
فقط کپ نکن اگه دیدی خفنه

قربونت برم جواب نداد سیستمت با سیستم من یکسان نیست.

---------- نوشته در 04:01 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:01 PM ارسال شده بود ----------

داداش کامیار داری چی میکنی اخه؟

---------- نوشته در 04:01 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:01 PM ارسال شده بود ----------

سیو بریزی الان مثلا سریع تر می‌شه بازی؟:دی، یا فقط میخواهی‌ آخرشو ببینی‌؟:دی، اگه میخواهی‌ آخرشو ببینی‌ که برو Utube ببین، چه کاری :دی
در ضمن بازی اصولاً باید با اون رم اجرا شه، مخصوصا روxp، تنظیمات بازی رو بیار پایین تر، برنامه‌های جانبی رو ببند.
یعنی چی ج نداد سیستم من با تو؟
سیو‌ها رو دو سیستم مختلف یا دو سیستم عامل مختلف جواب نمیدن.

باید باEdt,Hex editor شن، یه برنامه گذشتم تاپیک مشکلات، احتمالا اونم درست کنه.

یعنی چی ج نداد سیستم من با تو؟
من چه میدونم نشد دیگه جواب نداد.
حالا تنها امیدمن به کامیار هست.

---------- نوشته در 04:06 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:05 PM ارسال شده بود ----------

در ضمن بازی اصولاً باید با اون رم اجرا شه، مخصوصا روxp، تنظیمات بازی رو بیار پایین تر، برنامه‌های جانبی رو ببند.
چطوری داداش؟

Download Darksiders2_-_Shortcut.zip

بیا این هم SAVE آپلود شده کچلمووووووووووووووووووون کردی حسین جان.

من چه میدونم نشد دیگه جواب نداد.
حالا تنها امیدمن به کامیار هست.

---------- نوشته در 04:06 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:05 PM ارسال شده بود ----------

چطوری داداش؟
از آپشن دیگه :دی، البته واسه تنظیمات پیشرفته آپدیت نیاز هست ولی‌ پایین بردنResolution هم احتمالا یکم درست کنه.
بازی به طورDefault رو بالا‌ترین Settings هست، اگه Dl speed خوب داری آپدیت رو دانلود کن.

داداش سوار شدم نمیتونم بکشمش چیکار کنم؟

---------- نوشته در 01:47 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:41 PM ارسال شده بود ----------

داداش وقت کردی یکم انگلیسی بنویس.8-|
اخه من که انگلیسی بلد نیستم چیکار کنم؟:((

پره عکسه به کارت میاد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or