راهنمایی در مراحل Darksiders II

مرسی داداش
بعدش اگه سیو 100 در 100 رو دانلود کنی میشه رفت اون مراحلی که رفتی؟
فک کنم از ترینر باشه
کار نکردن Phase walker (همون پورتال سبز ها) مربوط به ترینر نیست، همونطور که کامیار جان گفتن باگ بازی هست که تنها راه حالش هم ریختن آپدیت بازی هست، البته تا حالا ندیدم از اول بازی کار کنن یه دفعه خراب شن.

بازی شاید فکر می‌کنه هنوز زنده هستی‌ :دی، با توجه به استفاده از ترینر و نمیذاره هیچکدوم از اسکیلل هارو استفاده کنی‌، البته خیلی‌ بعید هست اینجوری بشه.

بیا داداش کامیار.
باید بری تو پوشه my dcument وقتی رفتی تو این پوشه. بعدش برو اینجا
که تو عکس دورش علامت سیا کشیدم.
zza2vk8ecn1lrp3ewgsh.jpg

بعدش روش دو بار کلیک کن تا باز بشه. بعدش میری اینجا عکسشو برات گذاشتم اون فایلی که دورش خط کشیدم اپلود کن.
00jqt0eu5nnha415wx.jpg

خب داداش فهمیدی برام اپلود کن بزار.

آخرین ویرایش:
بزاید یک توضیح مختصر در رابطه با مشکلات این بازی بدم و ممکنه شما هم این مشکلو داشته باشید:
1.هنگام کشتن غول به هیچ وجه از ترینر(اون قسمتش که جون غولو صفر میکنه) استفاده نکنید چون بازی مشکل دار میشه)
2. هر مرحله ای که جلو میرید به مسیر سیو بازی برید و یک کپی از سیوتون بگیرید چون فقط یسو خودتون رو سیتم میشناسه و سیو های افراد دیگه رو نمیشناسه و مینویسه کراپت سیو به این دلیل که اون سیو با سیستم شما وفق گرفته و سیو های دیگه ای رو نمیشناسه این رو به این دلیل میگم که خودم در این ورد زیاد عذاب کشیدم
3.اگه از باگ ها عذاب میکشید پیشنهاد میکنم آپدیت 1.2 و1.3 رو بگیرید
دوست عزیز SiminSecret برای من هم همین حالت رخ داد حال منو گرفت اگه یک کپی از سیوت قبل از سامایل داری اونو با سیو اصلیت جابه ا کن و دوباره بازی کن من هم همین جوری شد اما یک سیو از مرحله 16 داشتم و بعدش ردش کردم اما اگه کپی از سیوت نداری حالت بدوری گرته میشه که سه راه سخت بیش تر نداری:
1. بازی رو از اول شروع کن (البته در این حالت آدم بسی کفری میشه)
2. اگه اینترنت پر سرعت(سرعت دانلود بالای 200 ونامحدود) داری آپدیت 1.2و1.3 رو بگیر که سر هم حجمش 6 گیگه
3. برای اینکه سیو دیگران رو با مال خودت وفق بدی باید تنظیمات کامپیوترت رو دقیقا مثل فردی کنی که سیو ازش گرفتی و تمام محل های سیو بازی رو پاک و جایگزین کنید

اگر کپی نداری یک راه دیگری هم هست که احتمالش کمه اما شاید جواب ده اگر سامایل رو کشتی و در حال حاضر در زمان حال هستی به tree of death برگرد ببین فیلم نشون میده یا نه چون اینم برخی از باگ های بازی هست که بعضی مواقع نقطه زرد رنگو الکی نشون میده. با استفاده از super jump رفتنتو راحت تر کن.اگر نشد جزءیکی از این سه راه راه حلی نیست

چون فقط یسو خودتون رو سیتم میشناسه و سیو های افراد دیگه رو نمیشناسه و مینویسه کراپت سیو به این دلیل که اون سیو با سیستم شما وفق گرفته و سیو های دیگه ای رو نمیشناسه این رو به این دلیل میگم که خودم در این ورد زیاد عذاب کشیدم
رفیق همچین چیزی وجود نداره، من تا به حال چند تا سیو گرفتم جواب داده عزیز.:d

بیا داداش کامیار.
باید بری تو پوشه my dcument وقتی رفتی تو این پوشه. بعدش برو اینجا
که تو عکس دورش علامت سیا کشیدم.
zza2vk8ecn1lrp3ewgsh.jpg

بعدش روش دو بار کلیک کن تا باز بشه. بعدش میری اینجا عکسشو برات گذاشتم اون فایلی که دورش خط کشیدم اپلود کن.
zza2vk8ecn1lrp3ewgsh.jpg

خب داداش فهمیدی برام اپلود کن بزار.

نوشته ی بالایی رو خوندی دیگه بازم می خوای آپلود کنم یا نه؟

خوب حتما اون سیو ها با تنظیماتت کامپیوترت هماهنگ بوده مگرنه امکان نداره یا اینکه کپی هایی از سیو های خودت بوده کل این بازی سر جم 6 ساعت طول نمیکشه خودت تموم کنی حال میده از لول 6 به بعد که وارد دنیای مردگان میشی جذابیت بازی تازه شروع میشه

نوشته ی بالایی رو خوندی دیگه بازم می خوای آپلود کنم یا نه؟
ببخشید داداش اشتباه شد عکس دومی. ویرایش کردم نگاه کن.
بیا اینم سایت اپلود فایل:Uplod.ir آپلود رایگان و نامحدود فایل آپلودسنتر ویژه وبلاگها - سایت آپلود رایگان

---------- نوشته در 03:12 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:10 PM ارسال شده بود ----------

خوب حتما اون سیو ها با تنظیماتت کامپیوترت هماهنگ بوده مگرنه امکان نداره یا اینکه کپی هایی از سیو های خودت بوده کل این بازی سر جم 6 ساعت طول نمیکشه خودت تموم کنی حال میده از لول 6 به بعد که وارد دنیای مردگان میشی جذابیت بازی تازه شروع میشه
قربونت برم مثل اینکه تو حرفامو درست نفهمیدی. میگم سرعت پایینه به صورت افتضاحی. اینقدر پایینه که خدا میدونه

ببخشید داداش اشتباه شد عکس دومی. ویرایش کردم نگاه کن.
بیا اینم سایت اپلود فایل:Uplod.ir آپلود رایگان و نامحدود فایل آپلودسنتر ویژه وبلاگها - سایت آپلود رایگان

---------- نوشته در 03:12 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:10 PM ارسال شده بود ----------

قربونت برم مثل اینکه تو حرفامو درست نفهمیدی. میگم سرعت پایینه به صورت افتضاحی. اینقدر پایینه که خدا میدونه

آپلود کردم بقیش رو خودت انجام میدی یا من باید انجام بدم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or