سلام یه سری سوال داشتم دوستان که به تاپیک ربط زیادی نداره ولی این تاپیک مرتبط ترین به سوالم هستش و ممنون میشم یکی از دوستان لطف کنه و جواب بده:
1) دیروز با مک یکی از دوستان کار میکردم، فلش مموری رو زدم بهش ازم پرسید توی MAC OS بازش کنم یا برم تو ویندوز و دوستمون زد ویندوز و swipe کرد و زرتی رفت تو ویندوز! حالا سوال من اینه که اون ویندوز به صورت ماشین مجازی اجرا شده بود؟ اگه جواب مثبته کدوم نرم افزار همچین قابلیتی رو میده که همچین چیزایی رو جای درستش بپرسه و چه نرم افزار ماشین مجازی روی مک همچین قابلیتی رو داره که اینقدر روون کار کنه؟
2) ماشین مجازی ویندوز 7 حدودا چقدر RAM لازم داره؟
3) این کارت گرافیک Nvidia 650M که رو مک های جدید هستش به درد بازی کردن تا یه حدی میخوره؟ حالا در در حد Ulta و اینا، گرافیک نرمال رو روی بازیهای روز مثلا 30 فریم میده؟
4) من اگه مک رو به صورت پیش فرض با رم 4 گیگی بگیرم، از بازار میتونم رم براش بگیرم و خودم روش نصب کنم یا رم خاصی داره یا اصلا پشتش مثله لپ تاپ های عادی باز نمیشه؟
5) این تبدیلیش که خروجی HDMI میده تو بازار ما چنده؟
6) Mouse و Keyboard های USB معمولی تو محیط Mac کار میکنن؟
7) روشی هست که بشه فولدر های مک رو از داخل ویندوز دسترسی داشت و یا برعکس؟
ممنونم.
برنامش parallel desktop نصب ميكنى ويندوز رو كنار مك دارى. من با مكبوك اير 965 با ٤ گيگ رم اجرا ميكردم مشكلى نداشت ولى دور نرم افزار سنگين خط بكش با ٤ گيگ
ببين عزيز ٦٥٠ گرافيك قوى اگه ميخواى زير رزولوشن ١٦٥٠*١٠٥٠ بازى كنى همه بازيارو رو high مياره (اكثرا) ولى رو ultra كم مياره
ولى من با رتينا ultra كرايسيس ١ رو تو ١٦٥٠ ميارم اينم به اين خاطر كه ٦٥٠ رتينا شديدا اوركلاك شدست اگه پول دارى تو خريد رتينا شك نكن
بستگى داره كدوم مدلارو بگيرى . ١٣ و ١٥ عادى بگيرى ميتونى رمش رو زياد كنى ولى air بگيرى چون رمها لحيم شدن به مادربورد نميشه عوض كرد
رتينا هم همينطور (ولى چون پيش فرض ٨ گيگ داره بعيده كسى بخواد عوض كنه)
فيك و اصل اپل داره + فيك و اصل موشى هركدوم قيمتاش فرق داره . گرونترينش اصل اپله كه ١٠٠ حدودا
هر نوع موسى ميخوره (ممكنه مجبور شى يه برنامه نصب كنى برا موساى حرفه اى تر)
در مورد كيبورد ٩٩ درصد بهش ميخوره فقط ممكنه بخاطر كليد command يكم سختتر شه باهاش كار كرد
بله شما اگه ويندوز رو عادى هم نصب كنى با boot camp مك رو تو يه درايو ديگه ميبينى و به فايلا دسترسى دارى
دوستان سلام.
لطفا ازتون می خوام یسری اطلاعات از IPAD اپل بدید اینکه چند مدل داره قیمت هاشون چطوریه مدل جدید میاد یا نه...و از نظر نرم افزاری و سخت افزاری چطوریه پشتیبانی نرم افزاریش چطوره و اینکه ایا تبلت های دیگه مانند سامسونگ از اپل برتری دارن یا نه و همچین اطلاعاتی... چون هیچ اطلاعاتی درباره اپل ندارم ممنون میشم کمک کنید...
عزيز سوالتون خيلى كليه بايد يه مقاله چند صفحه اى جواب بنويسم
در مورد انواع آيپد خدمتتون عرض كنم كلا سه نسل آيپد داريم : ١ و ٢ و new به ترتيب واسه سال ٢٠١٠ و ٢٠١١ و ٢٠١٢ هركدوم در سه ظرفيت ١٦ و ٣٢ و ٦٤ گيگ عرضه ميشن و همچنين هر كدوم ٢ نوع wifi خلى يا wifi + cellular كه سيم كارت ميخوره دارن
با اين اوصاف هر نسل از آيپد ٦ نوع داره كه در كل ١٨ نوع آيپد داريم ( مثلا آيپد ١ ، ١٦ گيگ 3g يا نيو آيپد ٦٤ گيگ wifi و ... )
در مورد محصولات اپل هميشه شايعه وجود داره و اصلا معلوم نميكنه كى مدل جديد مياد فعلا شايعه اى در مورد مينى آيپد با صفحه ٧ اينچ
از نظر سخت افزارى خيالت راحت اگه نزنى بشكونيش يا تو آب نندازيش يا نذاريش تو آتش چيزيش نميشه ولى جديدا تو ايران باب شده شركتاى متفرقه ميان گارانتى ميكنن
از لحاظ نرم افزارى اگه دسترسى به اينترنت پرسرعت داريد هر نرم افزارى خواستيد ميتونيد از فروشگاهى به اسم iTunes خريدارى كنيد يا مجانى دانلود كنيد اگرم كه نميتونيد ميبريد تو مغازه ها پول ميديد چند صفحه براتون نرم افزار ميريزن
ببين در مقايسه با سامسونگ ميشه ١٠٠ صفحه مطلب نوشت كه بهتره يا بدتره ولى بهترين كار اينه كه خودتون تجربه كنيد تجربه به من ثابت كرده براى عموم مردم كار با ios (سيستم عامل آيپد) راحت تره. يه نكته ديگه اى هم هست اگه به هر دليل خوشت نيومد به راحتى ميتونى بفروشيش