من میخوام برای نانو یه کیف بگیرم! از کجا میشه گیر آورد؟ البته منظورم اصلشه وگرنه از این قلابیا که همه جا ریخته
چه مدل کیفی رو میخوای عزیز ؟
همونطور که خودت میدونی همه جور کیف قلابی برای آیپاد موجوده ، باید خیلی مواظب باشی که بهت قلاب نکنن !
اما جایی که من بیشتر محصولات و لوازم جانبی اپل رو دیدم پاساژ پایتخت واقع در میرداماد تهران هست.
مدلهای تائید شده اپل و قیمتهاشون رو با این صفحه چک کن :
http://store.apple.com/us/browse/home/shop_ipod/ipod_accessories/cases
در ضمن اگه میتونی از خارج ایران تهیه کن.
ببخشید ما الان یکی از اقوام قراره یه دو هفته ای بره کانادا و برگرده !
حالا من اگه ازش بخوام یه iPhone 4 لاک بیاره، میتونه از اونجا خارج کنه ؟ منظورم اینه که اون ماهی 30 دلار وهزینه های دیگه اش چی میشه ؟ چون که تبعه اونجا نیس که !
بعد تو ایران برای آنلاک کردن و جیلبریک کردن همین آیفون چقدر هزینه داره ؟ (چون که هنوز نیومده و شما هم از هزینه هاش خبر ندارین احتمالاً، منظورم بر اساس هزینه های 3gs هست. )
راستی خودتون اول این تاپیک گفتید که خرید محصولا اپل از اونور بهتره! واسه همین پرسیدم!
قیمت iphone 3gs به صورت lock شده ولی بدون قرار داد با جایی هست؟
خوب از اونجایی که خیلی این قضیه قیمت آیفون و شرایطش طولانی شده و ابهامات زیادی به وجود اومده تصمیم گرفتم یک سری توضیحات کامل در این ضمینه بدم که تا اونجا که در توان دارم سوالات خیلیها رو پاسخ بدم :
کمپانی APPLE هر ساله آیفون جدید رو در کنفرانسی به نام WWDC (در آمریکا) معرفی میکنه.
فروش آیفون معمولا به دو صورت شکل میگیره : ۱-لاک و منحصرا برای یک اپراتور ۲-آنلاک و عمومی
۱-لاک و منحصرا برای یک اپراتور
وقتی حرف از نوع فروش آیفون با قیمت فوق العاده ۱۹۹دلار در کنفرانس میشه خیلیها خودشون سریع قاتی ماجرا میکنند و پیش خودشون فکر میکنن که به به بزودی صاحب آیفون میشن اونم با قمیت تقریبا ۲۰۰هزار تومان !
اما زهی خیال باطل !
(منم اوایل همین فکر رو میکردم :cheesygri )
دوستان وقتی تو کنفرانسی تو آمریکا اونم با واحد پول آمریکا (دلار) و اپراطور آمریکا (AT&T) این قمیت اعلام میشه پس طبیعتا فقط مخصوص مشترکین آمرکاییی هست و بس !
خوب حتما الان پیش خودتون میگید خوش به حال آمریکاییها !
نه دوستان دیگه اینجوریا هم نیست که طرف بره ۱۹۹دلار بده یه آیفون خوشگل بذاره جیبش !
اون فرد آمریکایی باید با AT&T یک قرارداد تو مایه های ترکمنچای خودمون :laughing: (به شوخی) ببنده به شرح زیر:
(عکس از صفحه سایت AT&T که خودم گرفتم)
همونطور که میبینید اون مشترک محترم آمریکایی باید ماهانه کلی دلار پیاده بشه. :cheesygri
این هم عکسی کمی قدیمیتر برای اروپاییهای عزیز :
خوب همونطور که مشاهده کردید برای خریدن یک آیفون علاوه بر ۱۹۹دلار باید خیلی هزینه های دیگه هم بشه.
اما یک سوال : خیلی از دوستان (مانند پست بالا) نظرشون بر اینه که چه کاریه آدم میره آمریکا یه آیفون میگیره ۱۹۹دلار بعدشم پیچ میزنه به هیکل اپل و عمو استیو :cheesygri اما باز زهی خیال باطل ! دوستان تا اونجا که من اطلاع دارم FBI ملعون اینجا حکم باقالی ندارد ! (و بعضا چوبی در نواحی حساس بدن گمارده میشود)
پس چه میشود که بعضیها گوشی لاک فکتوری در ایران به دست میگیرند ؟ خوب دوستان عزیز زمانی که شما قراردادی رو با AT&T میبندید (پلان انتخاب میکنید) ، برای فسخ قرارداد مبلغی در حدود ۴۰۰دلار از شما گرفته میشود و اینجوری میشه که شما میمونی و یک آیفون لاک که به لطف هکران عزیز با نرم افزارهای آنلاک کننده این گوشی شما از یک آیفون لاک در ایران استفاده میکنید.
پس با یک جمع و تفریق ساده متوجه میشوید که تهیه کردن یک آیفون لاک برای شما تا حدی سود دارد اما دوستان باور کنید آدم یکم پول بده و یک آیفون آنلاک فکتوری بخره ، خیلی راحتتر از اینه که پس از اوندن فرمویر (نسخه سیستم عامل) جدید هی مجبور باشی بدویی دنبال نرم افزار هک آنلاک !
۲-آنلاک و عمومی
خوب این مورد هم که خیلی ساده هست ، پول میدین مثل یه پسر (یا بعضا دختر) خوب یک آیفون میخرید میارید ایران جیلبیرک* میزنی به کمرش مثل هلو (به صورت کیلویی) نرم افزار میریزی توش حالش میبرید.
*جیلبریک یعنی هک کردن گوشی آیفون برای اینکه علاوه بر استفاده از نرم افزارهای App Store (که ایران در این فروشگاه تحریم تشریف داره و باید از چیز پی ان استفاده کنید) بتونید نرم افزارهای کپی و غیرقانونی و همچنین سورسهای سیدیا استفاده کنید.
دوستان تمام این اطلاعات ، اطلاعاتی بود که من از اینترنت جمع کرده بودم و چون خودم در ضمینه خرید آیفون لاک تجربه نداشتم اگه جایی اشتباهی صورت گرفته ممنون میشم اطلاع بدید.