راهنمایی در خرید محصولات اپل iPhone - iPod - iPad - MAC - MacBook

به به چه تاپيكي :d
اقا يه سوال فني !
نرم افزارهاي قديمي در رتينا ديسپلي مشكلي ايجاد نميكنن؟
يعني من چندتا نرم افزار دارم كه قديمي ان ورژن جديد هم ندارن !
و لازمم هم هستن !
توي رتينا تصوير معمولي ميدن ايا؟

با تشكر از Horror عزيز كه واقعا تاپيك با زحمات ايشون ميچرخه;)

منم قصد كردم يه ipod 4th G touch بخرم ولي يكسري سوال پيش اومد

اول اينكه الان آخرين فيرموري كه كامل جيلبريك شده چيه؟ (4.2.1 كه بايد بعد از هربار خاموش روشن كردن دوباره به كامپيوتر وصل بشه رو نميگم منظورم كامله :d )

و دوم اينكه منابع خوب واسه دانلود برنامه هاي كرك شده اين ios كجاهاس؟ شنيدم خودش يه ماركت پليس داره كه روي گوشي ميريزي و بازي و برنامه كرك شده دانلود ميكني :-/

ممنون

دوست عزیز نسخه ۴.۱ هم با L!meral1n و هم با Redsn0w در آیپاد تاچ جیلبریک میشه.
در ضمن نسخه ۴.۲.۱ هم که فعلا tethered و به قول شما پس از هر بار خاموش شدن باید دوباره جیلبریک بشه ، به زودی در تاریخ ۲۵ سپتامبر قراره نسخه کامل جیلبریکش بیاد.

در رابطه با بانک نرم افزارهم با یه سرچ کوچیک در گوگل کاملا مشخص میشه :d

این مدل رو میگم !
15-inch: 2.66GHz 2.66GHz Intel Core i7
4GB memory
500GB hard drive
SD Card Slot
Built-in 8-9 hour battery
8x double-layer SuperDrive
Intel HD Graphics NVIDIA GeForce GT 330M with 512MB
Mac OS X Snow Leopard

حدود ۲.۵ میلیون تومان.

این MacbookAir های 11 اینچی چندن؟

فعلا تو ایران قیمتها فضایی هستن ! از ۱.۵ میلیون داره تا بالای ۲.۵ میلیون ! کمی صبر کنید بهتر میشه.

به به چه تاپيكي :d
اقا يه سوال فني !
نرم افزارهاي قديمي در رتينا ديسپلي مشكلي ايجاد نميكنن؟
يعني من چندتا نرم افزار دارم كه قديمي ان ورژن جديد هم ندارن !
و لازمم هم هستن !
توي رتينا تصوير معمولي ميدن ايا؟

من که خودم فعلا مشکلی نداشتم ، اصلا زمانی که آدم با یک بانک نرم افزاری چند صدهزار تایی رو به رو هست مگه میشه مشکل نرم افزاری هم پیدا کنه ;)

ممنون از جوابتون

گشتم ولي چيز جالبي پيدا نكردم

يه جا كه همه برنامه هارو داشته باشه ادم قشنگ بره نگا كنه دانلود كنه و اينا نداره؟
(ميدوني چرا ميپرسم؟ الان واسه گوشي خودم كه سيمبينه آواره فروم و اينام كه 4 تا برنامه واسش دانلود كنم حالا كه دارم اينهمه پول ميدم واسه بازي و برنامه ميخوام اگه همچين جايي كه گفتم واسش نباشه احتمالا منصرف شم از خريدش :d )

کاش میگفتی چه نسل و چه سایزی در نظر داری.

والا قیمت مک بوک در ایران بسیار متغیر هست و ثبات خاصی نداره.
برای همین بهتره توی پاساژ پایتخت حسابی کف قیمت مک رو در بیاری اما دیروز که خوم تو پایتخت بودم میشد این مشخصات رو با ۲ میلیون تومان پیدا کرد :

Apple MacBook Pro
intel Core i5 2.4 GHz 3MB L3 Cache
Nvidia GeForce GT330
RAM 4GB DDR3
Hard 320GB Sata
15.4" Glossy LED
Resolation 1440*900
2.5 Kg

اطلاعات بیشتر یا سوال خاصی هست در خدمتم.

نه نسلش برام مهم هست نه سايزش.ميخوام بهترين كانفيگ رو داشته باشه.براي هديه به يكي از دوستان بسيار بسيار محترم ميخواد برادرم :d
كاشكي من بودم دوستش :d

ممنون از جوابتون

گشتم ولي چيز جالبي پيدا نكردم

يه جا كه همه برنامه هارو داشته باشه ادم قشنگ بره نگا كنه دانلود كنه و اينا نداره؟
(ميدوني چرا ميپرسم؟ الان واسه گوشي خودم كه سيمبينه آواره فروم و اينام كه 4 تا برنامه واسش دانلود كنم حالا كه دارم اينهمه پول ميدم واسه بازي و برنامه ميخوام اگه همچين جايي كه گفتم واسش نباشه احتمالا منصرف شم از خريدش :d )

این دو سایت معمولا منابع بسیار خوبی هستند :

http://apptrackr.org

http://pandaapp.com

نه نسلش برام مهم هست نه سايزش.ميخوام بهترين كانفيگ رو داشته باشه.براي هديه به يكي از دوستان بسيار بسيار محترم ميخواد برادرم :d
كاشكي من بودم دوستش :d

اگه از نظر قیمت مشکلی نداری :

Apple MacBook Pro

intel Core i7 2.8 GHz 4MB Cache
Ram 8GB DDR3
Hard 512GB SSD
Nvidia GeForce GT330 512MB
15" High Resolution Glossy

یه همچین سیستمی بدون هیچ گونه سخت افزار جانبی و نرم افزار از پیش نصب شده در آمریکا 4,200 $ قیمت داره که اگه بتونی تو ایران پیداش کنی (عمرا) فکر کنم طرفای ۵ میلیون تومان کمتر بهت نفروشن یا به عبارتی بهت نندازن !!! :d

اینا رو گفتم که بگم اگه میتونی از ایران نخر !

نکته اینجاست که یه همچین سیستمی فقط به درد آدمایی میخوره که میخوان Final Cut یا به عبارتی رند بازی رو تو اپل بترکونن :d و اگه طرف اینکارس به نظر من بهتره با این بودجه بره سراغ Apple Mac Pro که واقعا بیشتر جواب میگیره. اگه خواستی بگو یه کانفیگ ازش برات بذارم که خواب از سرت بپره.

من میخوام یه آی پاد بگیرم قبلش چن تا سوال دارم که دیسپلی همون دیسپلیه آیفون 4ه؟! یعنی ISP?! ضد خش هستش؟! پردازندش 1 GHz هست؟!کلا از نظر اپلیکیشن و گیم هایی که با شبکه اپراتور ربطی ندارن با همون آیفون مشترکه؟!32 گیگش چنده؟!دوربینش دقیقا چند مگاپیکسل ؟! آخه از نظر عکسبرداری خیلی شوت بود .
در کل پیشنهاد میشه؟!

ممنون از لينكي كه دادي كلي حال كردم با سايته :d

فكر كنم ديگه بايد برم تو كارش يكي بگيرم

فقط اين ipod جديدا كيفيت صداش چطورياس؟

خواهش میکنم دوست عزیز ، وظیفه بود.
کیفیت صداش همچنان فوق العادست ، تازه اگه بخوای میتونی با انواع هدفونهای Bose یا Senheiser بترکونی.

من میخوام یه آی پاد بگیرم قبلش چن تا سوال دارم که دیسپلی همون دیسپلیه آیفون 4ه؟! یعنی ISP?! ضد خش هستش؟! پردازندش 1 GHz هست؟!کلا از نظر اپلیکیشن و گیم هایی که با شبکه اپراتور ربطی ندارن با همون آیفون مشترکه؟!32 گیگش چنده؟!دوربینش دقیقا چند مگاپیکسل ؟! آخه از نظر عکسبرداری خیلی شوت بود .
در کل پیشنهاد میشه؟!

دقیقا همون نیست ، به این اطلاعات که از سایت اپل در آوردم توجه کن :

Display iPhone 4
Retina display
3.5-inch (diagonal) widescreen Multi-Touch display
960-by-640-pixel resolution at 326 ppi
800:1 contrast ratio (typical)
500 cd/m2 max brightness (typical)
Fingerprint-resistant oleophobic coating on front and back
Support for display of multiple languages and characters simultaneously

Display iPod 4G
3.5-inch (diagonal) widescreen
Multi-Touch display
960-by-640-pixel resolution at 326 pixels per inch

جالبه تو مشخصات همونطور که میبینید به رتینا در آیپاد تاچ اشاره ای نکرده ، اما رزولوشن آیپاد تاچ همون رزولوشن آیفون ۴ هست این یعنی که کیفیت تصویر آیفون ۴ رو آیپاد هم داره ، بعدش هم از ضد خش بودن نیز در آیپاد چیزی نگفته !

در رابطه با دوربین هم از نظر عکاسی VGA هست ولی از نظر فیلم برداری همانند آیفون ۴ قابلیت فیملبرداری با کیفیت HD با 30 FPS رو داراست.

• Like
Reactions: XagroX
كيفيت bass صداش چطور؟
من هدفونام توپه ولي وصلشون كرده بودم به ipod shuffle خواهرم اصلا راضي كننده نبود.
حالا touch چطوره؟

ببین این دو مدلی که بهت معرفی کردم با همه هدفونها و هدستهایی که وجود دارن فرق میکنن.
کیفیت صداشون ، بیسی که میدن واقعا بی نظیرن ، البته پولشون هم واقعا خوبه :d ولی در کل اگه قصد خرید اینا رو داری حتما برو تستشون کن بعد بخر.

در رابطه با آیپاد تاچ هم باید بگم مثل بقیه آیپادها صداش عالیه ، اصلا همه محصولات اپل جکهای فوق العاده ای دارن.*

ببین این دو مدلی که بهت معرفی کردم با همه هدفونها و هدستهایی که وجود دارن فرق میکنن.
کیفیت صداشون ، بیسی که میدن واقعا بی نظیرن ، البته پولشون هم واقعا خوبه :d ولی در کل اگه قصد خرید اینا رو داری حتما برو تستشون کن بعد بخر.

در رابطه با آیپاد تاچ هم باید بگم مثل بقیه آیپادها صداش عالیه ، اصلا همه محصولات اپل جکهای فوق العاده ای دارن.*

پول اون دوتايي كه گفتي ندارم :d ولي يه هدفون سوني خوب دارم ميزنم به اين :p

راستي اين راحت با USB كامپيوتر شاررژ ميشه ديگه؟ اگه ويندوز باشه مورد نداره؟

پول اون دوتايي كه گفتي ندارم :d ولي يه هدفون سوني خوب دارم ميزنم به اين :p

راستي اين راحت با USB كامپيوتر شاررژ ميشه ديگه؟ اگه ويندوز باشه مورد نداره؟

اگه منظورت آیپاد تاچ هست بگم که به راحتی با USB شارژ میشه و با ویندوز کاملا سازگاره.

اگه منظورت آیپاد تاچ هست بگم که به راحتی با USB شارژ میشه و با ویندوز کاملا سازگاره.

ممنون از راهنماييت ;)

نكته ديگه اي هست كه لازم باشه بدونم در رابطه با خريد يا بعد از اون؟

جايي ميشناسي واسه خريدش؟ (قيمت درست بده)

اقا بازم يه سوال
من دو سه روز پيش ايفونم رو عوض كردم يه 4 32 انلاك با فيرمور فابريك 4.2.1 گرفتم !
خيلي هم توي فروم هاي موبايل گشتم (خودت رو هم تو يكيشون ديدم با فيس همين عكس و همين اسم كه يه سوال در مورد shsh پرسيده بودي:d)
الان سوالم اينه كه اين گوشي با اين فيرمور كه از كمپاني روش نصب شده قابل دانگريد هست يا نه !
و اينكه جيلبركش در تعطيلات ژانويه مياد يا بعدش !

ممنون از راهنماييت ;)

نكته ديگه اي هست كه لازم باشه بدونم در رابطه با خريد يا بعد از اون؟

جايي ميشناسي واسه خريدش؟ (قيمت درست بده)

نکته ای که نیست.
در رابطه با خرید هم هیچ جا در ایران نیست که قیمت درست بده ، باید تو پاساژ پایتخت بگردی و بهترین قیمت رو پیدا کنی اما مواظب باش که بهت نندازن.

اقا بازم يه سوال
من دو سه روز پيش ايفونم رو عوض كردم يه 4 32 انلاك با فيرمور فابريك 4.2.1 گرفتم !
خيلي هم توي فروم هاي موبايل گشتم (خودت رو هم تو يكيشون ديدم با فيس همين عكس و همين اسم كه يه سوال در مورد shsh پرسيده بودي:d)
الان سوالم اينه كه اين گوشي با اين فيرمور كه از كمپاني روش نصب شده قابل دانگريد هست يا نه !
و اينكه جيلبركش در تعطيلات ژانويه مياد يا بعدش !

دانگرید نمیشه به همون دلیل shsh که پرسیده بودم :d
(خوب منم آدمم دیگه بعضی مواقع سوال برام پیش میاد ;) )

جیلبریکش هم اگه بیشتر میگشتی تو همون فروم گفته بودم که تسلیت میگم و تاخیر خوره :d و معلوم نیست کی بیاد.

پی نوشت : برای دانگرید کردن رو آیفون ۴ باید حتما shsh داشته باشی وگرنه اپل اجازه دانگرید بهت نمیده !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or