amir gralt
کاربر سایت
سلام ببخشید من چطوری از اون شهر مرده ها mist رد بشم همش با دوتا ضربه میمیرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مرسی
منم عین شما با Iorveth متحد شدم.فقط تو چپتر 2 اونجایی که میریم تو خونه ی بالتیمور نامه رو بر می داریم نوشته با توجه به نامه راه رو پیدا کنید.
من اصلاً نتونستم هیچی بفهمم.لطفاً راهنمایی کنید.
(البته بازی رو با vernon rouch تموم کردم که این مرحله نبود)
؟آها , خودم پیدا کردم , میریم خونه اون زنه (pilipa)که 3 تا چیز جادویی ازمون خواسته بود, بعد یه فیلم نشون میده و دختره شفا پیدا میکنه, و ادامه ...
الان من اونجا که با یه قول بزرگ که دستور شلیک تیرکمان و منجنیق میده موندم , چجوری باید اونو بکشم
سلام دکمه J رو بزن تا جورنالت باز بشه بعد یه ماموریت دیگه رو انتخاب کن تا محلش روی نقشه نشون داده بشه و اونا رو انجام بده این ماموریت فعلا بیشتر از این جلو نمیره.سلام ! من الان اونجا که دنبال جغد میای توو شهر کوتوله هارو اومدم!! الان با کوتوله رفتم اتاقم رو نشون داد .. اومدم پایین توو اونجا که دعوا میکنن دعوا کردم!! همرو زدم یه آقاهه کلاه دار اومد با اونم مبارزه کردم!! الان برام زیرنقشه جایی که میگه چیکار کن.. نوشته : wait for events to unflod یعنی صبر کنم تا یه چیزی اتفاق بیفته!!
اما چی ؟؟ تا کی صبر کنم ؟؟ کجا صبر کنم ؟؟ 2ساعت کل نقشه رو زیر و رو کردم سرویس شدم!! کمک !!
سلام من توی چپتر 2 گیر کردم وقتی مرحله های اولی تموم کردم و بعد از این که جنگیدیم دیگه ماموریت ندارم تا این که برم توی چادر فردی به نام dethmold بعد از این که باهاش حرف زدم مارو میفرسته پیش یک زن به نام madame carole با اون که حرف میزنم اتفاقی نمی یفته فقط پول میدیم و یکی از دخترارو انتخاب میکنیم و با حاشون حالی میکنیم باید چکار کنم؟