راهنمایی در بازی The Witcher 2

عرض سلام و خسته نباشید دارم خدمت دوستان.
ببخشید من امروز بازی witcher 2 رو نصب کردم و
به سر حد مرگ معتادش شدم.
یه چندتا سوال درباره بازی داشتم.

1:چطور توی بازی باید جسد افرادی رو که میکشیم رو جستجو کنیم و محتویاتش رو برداریم؟

2:چطور باید توی بازی وسایل و جادوهامون رو اپگرید کنیم؟

باقی سوالات رو بعدا میپرسم.
ممنون.

منم عین شما با Iorveth متحد شدم.فقط تو چپتر 2 اونجایی که میریم تو خونه ی بالتیمور نامه رو بر می داریم نوشته با توجه به نامه راه رو پیدا کنید.
من اصلاً نتونستم هیچی بفهمم.لطفاً راهنمایی کنید.
(البته بازی رو با vernon rouch تموم کردم که این مرحله نبود)

منم دقیقا همین جا گیر کردم, کسی میدونه باید کجا برم ؟

آها , خودم پیدا کردم , میریم خونه اون زنه (pilipa)که 3 تا چیز جادویی ازمون خواسته بود, بعد یه فیلم نشون میده و دختره شفا پیدا میکنه, و ادامه ...
الان من اونجا که با یه قول بزرگ که دستور شلیک تیرکمان و منجنیق میده موندم , چجوری باید اونو بکشم؟

آها , خودم پیدا کردم , میریم خونه اون زنه (pilipa)که 3 تا چیز جادویی ازمون خواسته بود, بعد یه فیلم نشون میده و دختره شفا پیدا میکنه, و ادامه ...
الان من اونجا که با یه قول بزرگ که دستور شلیک تیرکمان و منجنیق میده موندم , چجوری باید اونو بکشم
؟
باید عقب بایستی و وقتی خواست با سرعت بهت حمله کنه جاخالی بدی و از پشت سر مدام بهش شمشیر بزنی، نکتش اینه که وقتی پشتش به تو هست بهش ضربه بزنی از روبرو بخوای بکشیش خیلی وقت میبره در کل غول خیلی آسونیه راحت میمیره.

Last edited by a moderator:
سلام ! من الان اونجا که دنبال جغد میای توو شهر کوتوله هارو اومدم!! الان با کوتوله رفتم اتاقم رو نشون داد .. اومدم پایین توو اونجا که دعوا میکنن دعوا کردم!! همرو زدم یه آقاهه کلاه دار اومد با اونم مبارزه کردم!! الان برام زیرنقشه جایی که میگه چیکار کن.. نوشته : wait for events to unflod یعنی صبر کنم تا یه چیزی اتفاق بیفته!!
اما چی ؟؟ تا کی صبر کنم ؟؟ کجا صبر کنم ؟؟ 2ساعت کل نقشه رو زیر و رو کردم سرویس شدم!! کمک !! :(

سلام ! من الان اونجا که دنبال جغد میای توو شهر کوتوله هارو اومدم!! الان با کوتوله رفتم اتاقم رو نشون داد .. اومدم پایین توو اونجا که دعوا میکنن دعوا کردم!! همرو زدم یه آقاهه کلاه دار اومد با اونم مبارزه کردم!! الان برام زیرنقشه جایی که میگه چیکار کن.. نوشته : wait for events to unflod یعنی صبر کنم تا یه چیزی اتفاق بیفته!!
اما چی ؟؟ تا کی صبر کنم ؟؟ کجا صبر کنم ؟؟ 2ساعت کل نقشه رو زیر و رو کردم سرویس شدم!! کمک !! :(
سلام دکمه J رو بزن تا جورنالت باز بشه بعد یه ماموریت دیگه رو انتخاب کن تا محلش روی نقشه نشون داده بشه و اونا رو انجام بده این ماموریت فعلا بیشتر از این جلو نمیره.

بازی واقعا قشنگیه !! آخرش یکم بگردی راه پیدا میشه :(

اگه بازی فارنهایت رو بازی نکرده بودم واقعا از پس این بر نمیومدم! اونم غیرخطی بود و فوق العاده قشنگ!

آخرین ویرایش:
کمک

سلام من توی چپتر 2 گیر کردم وقتی مرحله های اولی تموم کردم و بعد از این که جنگیدیم دیگه ماموریت ندارم تا این که برم توی چادر فردی به نام dethmold بعد از این که باهاش حرف زدم مارو میفرسته پیش یک زن به نام madame carole با اون که حرف میزنم اتفاقی نمی یفته فقط پول میدیم و یکی از دخترارو انتخاب میکنیم و با حاشون حالی میکنیم باید چکار کنم؟

سلام من توی چپتر 2 گیر کردم وقتی مرحله های اولی تموم کردم و بعد از این که جنگیدیم دیگه ماموریت ندارم تا این که برم توی چادر فردی به نام dethmold بعد از این که باهاش حرف زدم مارو میفرسته پیش یک زن به نام madame carole با اون که حرف میزنم اتفاقی نمی یفته فقط پول میدیم و یکی از دخترارو انتخاب میکنیم و با حاشون حالی میکنیم باید چکار کنم؟

پول بیشتر به مادام بده تو همون چادر یه راه زیرزمینی واست باز میکنه ار اونجا ادامه بده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or