Quantic Dream
کاربر سایت
آخه دوست من بازی RPG رو نمیشه که از سیو یکی دیگه ادامه بدی مثلا ممکنه تصمیمات و آپگریدها و اسلحه های من با مال شما زمین تا آسمون فرق کنه برای همین هر سیوی رو که بگیری باید با شخصیت یه فرد دیگه بازی کنی و تجربه ای که از دو چپتر اول داشتی ناقص میمونه و در ضمن چپتر 2 قشنگ ترین چپتر بازی هست و اگه تمومش نکنی بخش بزرگی از بازی رو از دست میدی.بابا یکی سیو اول چپتر سوم رو برامون بذاره .
دمتون گررررررررررررررررم
ولی بهرحال این سیوها رو براتون آپلود کردم، سیو من بشکلیه که با Iorveth متحد شدم پس اگه چیز نامعقولی دیدید زیاد تعجب نکنید! و بازم تاکید دارم که سعی کنید هرطور شده چپتر 2 رو تموم کنید و از سیو من استفاده نکنید.
سیو اتوماتیک اول چپتر 3
سیو دستی اول چپتر 3
سیو دستی اول چپتر 3
طریقه جایگزین کردنش به این شکل هست که بعد از اکسترکت کردن، دو تا فایل درون پوشه رو داخل مسیر زیر قرار میدید:
Documents >>Witcher 2>> gamesaves
و بعد بازی رو Load میکنید، البته من تابحال سیو بازی رو انتقال ندادم ممکنه بازی از این مدل بازی هایی باشه که سیو یه شخص دیگه رو قبول نمیکنه مثل Demon's Souls که کلا نمیشد سیوهاش رو کپی کرد.
Documents >>Witcher 2>> gamesaves
و بعد بازی رو Load میکنید، البته من تابحال سیو بازی رو انتقال ندادم ممکنه بازی از این مدل بازی هایی باشه که سیو یه شخص دیگه رو قبول نمیکنه مثل Demon's Souls که کلا نمیشد سیوهاش رو کپی کرد.