راهنمایی در بازی The Witcher 2

بابا یکی سیو اول چپتر سوم رو برامون بذاره .
دمتون گررررررررررررررررم
آخه دوست من بازی RPG رو نمیشه که از سیو یکی دیگه ادامه بدی مثلا ممکنه تصمیمات و آپگریدها و اسلحه های من با مال شما زمین تا آسمون فرق کنه برای همین هر سیوی رو که بگیری باید با شخصیت یه فرد دیگه بازی کنی و تجربه ای که از دو چپتر اول داشتی ناقص میمونه و در ضمن چپتر 2 قشنگ ترین چپتر بازی هست و اگه تمومش نکنی بخش بزرگی از بازی رو از دست میدی.
ولی بهرحال این سیوها رو براتون آپلود کردم، سیو من بشکلیه که با Iorveth متحد شدم پس اگه چیز نامعقولی دیدید زیاد تعجب نکنید! و بازم تاکید دارم که سعی کنید هرطور شده چپتر 2 رو تموم کنید و از سیو من استفاده نکنید.

سیو اتوماتیک اول چپتر 3
سیو دستی اول چپتر 3

طریقه جایگزین کردنش به این شکل هست که بعد از اکسترکت کردن، دو تا فایل درون پوشه رو داخل مسیر زیر قرار میدید:
Documents >>Witcher 2>> gamesaves
و بعد بازی رو Load میکنید، البته من تابحال سیو بازی رو انتقال ندادم ممکنه بازی از این مدل بازی هایی باشه که سیو یه شخص دیگه رو قبول نمیکنه مثل Demon's Souls که کلا نمیشد سیوهاش رو کپی کرد.

آقا من دوتا سوال دارم :
پوشه ی سیو بنده چند گیگه اگه بخوام برای اینپورت کردن برای نسخه ی بعدی سیو این بازیم رو نگه دارم چیکار باید بکنم !؟ آخرین اتوسیو کفایت می کنه !؟ این عکسی که همراه سیوها هست هم نگهداریشون الزامیه !؟
سوال بعد اینکه من با اتحاد با Iroveth بازی رو تموم کردم الان می خوام بازی رو با داستان دیگه ای دوباره شروع کنم کدوم سیوم رو باید لود کنم !؟(چون اوایل بازی که یکی هستش)

البته این ماموریت حالت فرعی داره و ربطی به داستان اصلی نداره اما جوابش خیلی راحته شما باید ترتیب درست اون چهار علامت رو بدونید که توی اون نوشته میشه بهش پی برد و بعد 4 تا رو بترتیب روشن کنید تا حفاظ قرمز دور صندوقچه کنار بره! الان ترتیبش رو یادم نیست اما اگه توی Youtube عبارت "Witcher 2 Rune Combination" رو سرچ کنی ویدئو های راهنماش رو بهت نشون میده!

دوست عزیز باید این احتمال رو بدی که وقتی وارد همچین تاپیکی میشی داستان برات اسپویل بشه، میتونستی فقط سوالت رو بپرسی و بقیه پست ها رو نخونی تا چیزی برات اسپویل نشه.

دوست عزیز شما که رفتی chapter3 خوب سیو هاشو بذار ما هم استفاده کنیم دیگه.
تو chapter2 بد جور گیر کردم .

دمت گرم .
من دیگه نا امید شده بودم که بتونم این بازیو تموم کنم .
توی چپتر 2 بد گیر کرده بودم و هیچ کس مشکله منو نداشت چون من با اون مرده که یه چشم نداشت (اسمشو یادم نیست) پیمان بسته بودم.
واقعا خوشحالم کردی.

آخه دوست من بازی RPG رو نمیشه که از سیو یکی دیگه ادامه بدی مثلا ممکنه تصمیمات و آپگریدها و اسلحه های من با مال شما زمین تا آسمون فرق کنه برای همین هر سیوی رو که بگیری باید با شخصیت یه فرد دیگه بازی کنی و تجربه ای که از دو چپتر اول داشتی ناقص میمونه و در ضمن چپتر 2 قشنگ ترین چپتر بازی هست و اگه تمومش نکنی بخش بزرگی از بازی رو از دست میدی.
ولی بهرحال این سیوها رو براتون آپلود کردم، سیو من بشکلیه که با Iorveth متحد شدم پس اگه چیز نامعقولی دیدید زیاد تعجب نکنید! و بازم تاکید دارم که سعی کنید هرطور شده چپتر 2 رو تموم کنید و از سیو من استفاده نکنید.

سیو اتوماتیک اول چپتر 3
سیو دستی اول چپتر 3

طریقه جایگزین کردنش به این شکل هست که بعد از اکسترکت کردن، دو تا فایل درون پوشه رو داخل مسیر زیر قرار میدید:
و بعد بازی رو Load میکنید، البته من تابحال سیو بازی رو انتقال ندادم ممکنه بازی از این مدل بازی هایی باشه که سیو یه شخص دیگه رو قبول نمیکنه مثل Demon's Souls که کلا نمیشد سیوهاش رو کپی کرد.

بابت سیو ها ممنون ولی منم بدم نمیومد چپتر دوم رو تموم کنم ولی خوب کسی راهنماییم نکرد دیگه مجبورم !!! الان بیشتر از 2 هفتست همه جا رو میگردم ولی اونجا که باید برم تو چادر کینگ صفحه بازی سیاه میشه !!!

آقا من دوتا سوال دارم :
پوشه ی سیو بنده چند گیگه اگه بخوام برای اینپورت کردن برای نسخه ی بعدی سیو این بازیم رو نگه دارم چیکار باید بکنم !؟ آخرین اتوسیو کفایت می کنه !؟ این عکسی که همراه سیوها هست هم نگهداریشون الزامیه !؟
سوال بعد اینکه من با اتحاد با Iroveth بازی رو تموم کردم الان می خوام بازی رو با داستان دیگه ای دوباره شروع کنم کدوم سیوم رو باید لود کنم !؟(چون اوایل بازی که یکی هستش)

لطفا ً جواب بدید !:d

طریقه جایگزین کردنش به این شکل هست که بعد از اکسترکت کردن، دو تا فایل درون پوشه رو داخل مسیر زیر قرار میدید:​

منم عین شما با Iorveth متحد شدم.فقط تو چپتر 2 اونجایی که میریم تو خونه ی بالتیمور نامه رو بر می داریم نوشته با توجه به نامه راه رو پیدا کنید.
من اصلاً نتونستم هیچی بفهمم.لطفاً راهنمایی کنید.
(البته بازی رو با vernon rouch تموم کردم که این مرحله نبود)

با عرض سلام و تشکر/ من تو بازی the witcher 2 تو مرحله find cedric گیر کردم جایی که همه جا اتیش گرفته و مردم کشته شدن مغازه ها هم بسته شدن کلن نمدونم چی کار کنم. تو مپش هم هیچ ایکنی نیس اگه ممکنه راهنمایم کنید مچکرم.

با عرض سلام و تشکر/ من تو بازی the witcher 2 تو مرحله find cedric گیر کردم جایی که همه جا اتیش گرفته و مردم کشته شدن مغازه ها هم بسته شدن کلن نمدونم چی کار کنم. تو مپش هم هیچ ایکنی نیس اگه ممکنه راهنمایم کنید مچکرم.

سدریک توی جنگله باید بری جنگل قبلش هم یک محلول کت یا گربه بخور تا رد خون رو بهتر پیدا کنی جنگل هم رو خوب بگرده پیداش میکنی

آخرین پچ بازی

سلام دوستان
همه ی شما آخر راهید ولی من تازه اول راه :-/#:-s

بچه هائی که دراین بازی می کنید میخواستم پچ بازی رو که برای نصب نیاز هست رو برای من بذارید تا من هم بتونم بازی رو نصب کنم تا حالا کلی بدبختی کشیدم تا بتونم نصب کنم الان هم دارم نصب قبلیم رو unistall می کنم تا بتونم دوباره نصب کنم و بعدش با اجرای پچ بازی رو شروع کنم.

ازتون ممنونم>:d<

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or