راهنمایی در بازی GTA V

یه چنتا مرحله قبلش این کارو انجام دادم این یکی قبلش با مایکل یواشکی وارد خونه میشی بعد مبرب بالا ساختمون با یکی دعوا میکنی بعد هلی کوپترو بر میداری یکم جلوتر دوتا جت میان با موشک میزننت باید چیکار کنم؟

پاسخت رو عزیز بالا گذاشتم.l-)

اقا کسی میدونه بعد اتمام بازی چجوری میشه پول کلون در اورد؟

- - -ویرایش - - -

زیر دریایی رو از کجا باید به دست آورد
زیر دریایی تو فرودگاه تروره پشت اون کاروانه باید یه هلیکوپتر که طناب داره برداری و زیر دریای رو باهاش میندازی تو اب برای لباس قواصی هم باید با زیر دریایی بری زیر اب بعد از زیردریایی بیای بیرون وقتی میاد بیرون لباس قواصی تنشه

آقا یه جایی هست که وسط اتوبان میری یه دفه پیغام میاد باید بری دنبال ماشین پلیس که یه ماشین دو کابینه سیاهه بزرگه و چندتا پلیس کماندو هم سوارشن.بعد از اینکه جلوشو گرفتم و پلیسا رو کشتم باید سوار ماشین بشم ولی دیگه معلوم نیست باید کجا برم.آژیرشم خاموش میکنم ولی بازم پلیسا تعقیبم میکنن و در آخر سر خلاص؟:|

آقا یه جایی هست که وسط اتوبان میری یه دفه پیغام میاد باید بری دنبال ماشین پلیس که یه ماشین دو کابینه سیاهه بزرگه و چندتا پلیس کماندو هم سوارشن.بعد از اینکه جلوشو گرفتم و پلیسا رو کشتم باید سوار ماشین بشم ولی دیگه معلوم نیست باید کجا برم.آژیرشم خاموش میکنم ولی بازم پلیسا تعقیبم میکنن و در آخر سر خلاص؟:|

اگراشتباه نکنم این همون مرحله ای که باید گاز s ringer برای مرحله سرقت از طلافروشی بدزد ى اگه همونه راه دیگه ای نیست باید پلیس روگم کنید

By Tapatalk

دوستان حرفه ای GTAباز" ما تا 49% بازی رو رفتیم و تعداد Missionsها رو به 34/69 رسوندیم.با هر 3تا کارکتر هم هر چی مسابقه "گلف تنیس" دارت" مسابقه ماشین سواری و موتور سواری" تیر اندازی " کلاس هواپیما " مسابقات ترکیبی" نجات افراد بصورت اتفاقی" کلوپ استریپ و.... تقریبا بوده تکمیل کردیم و به همه دوستامون هم زنگ میزنیم ولی دیگه مرحله جدیدی ظاهر نمیشه که ادامه ماموریتها رو تکمیل کنم.

لطفا یه نفر راهنمایی کنه باید چیکار کرد#:-s

دوستان حرفه ای GTAباز" ما تا 49% بازی رو رفتیم و تعداد Missionsها رو به 34/69 رسوندیم.با هر 3تا کارکتر هم هر چی مسابقه "گلف تنیس" دارت" مسابقه ماشین سواری و موتور سواری" تیر اندازی " کلاس هواپیما " مسابقات ترکیبی" نجات افراد بصورت اتفاقی" کلوپ استریپ و.... تقریبا بوده تکمیل کردیم و به همه دوستامون هم زنگ میزنیم ولی دیگه مرحله جدیدی ظاهر نمیشه که ادامه ماموریتها رو تکمیل کنم.

لطفا یه نفر راهنمایی کنه باید چیکار کرد#:-s

دقت کنی وقتی سوار ماشینی میشی یه کادری میاد که بت می گه یه ماشین بردار و ببر اون رو یه جایی مخفی کن و بعد به مایکل زنگ بزن....

دوستان حرفه ای gta v چند تا سوال پیش اومده:d

اول اینکه .وقتی با هر 3 شخصیت هلیکوپتر و تانک و هواپیما میخرم نمیتونم پیداشون کنم.هر چی فرودگاه و گاراژ و لنگرگاه هم بوده با هر 3 شخصیت خریدم.دوم اینکه من وقتی یه ماشین میخرم و اونو آپدیتش میکنم توی گاراژ هست ولی بعد از مدتی غیب میشه.راهی هست این اتفاق نیافته.و سوم اینکه تا 78% بازی رو رفتم.60/69 گیر کردم.

داستان اصلیو تا اونجایی رفتم که فرانکلین"مایکلو که آویزونش کردن نجات میده "البته بعدش یه ماشین آتشنشانی رو هم پنهان کردم و چند تا ماموریت فرعی که آخریش پسره رو که توی صندوق عقبه میزاریم جلوی قطار تا له بشه.هر چی مسابقه بوده هم رفتم و ماموریتای فرعی رو هم تقریبا آخرشه.به غیر از ملکهای گرون قیمت که 4تا هستن همه رو خریدم.دیگه موندم چیکار کنم:-s

اول بگم این نوع نوشتن خلاف قوانینه متنتو بذار داخل اسپویلر!

بعدشم ایمیلتو چک کن ببین lester چ ایمیلی داده بهم بگو چند ایمیل آخریش رو

اقا 2 تا سوال:
1.روی ماشینها میشه سلاح نصب کرد یا نه؟؟ مثل gta 2 خدابیامرز که چنین قابلیتی داشت
2.من میرم توی فرودگاه نظامی و یه جت میدزدم بعدش میارمش توی فرودگاه اصلی توی گاراژ مخصوصی که خریدم پارکش میکنم ولی بعدش غیب میشه.راهی هست جت داشته باشم؟
مرسی

اقا 2 تا سوال:
1.روی ماشینها میشه سلاح نصب کرد یا نه؟؟ مثل gta 2 خدابیامرز که چنین قابلیتی داشت
2.من میرم توی فرودگاه نظامی و یه جت میدزدم بعدش میارمش توی فرودگاه اصلی توی گاراژ مخصوصی که خریدم پارکش میکنم ولی بعدش غیب میشه.راهی هست جت داشته باشم؟
مرسی

ن نداره
جت رو ک پارک کردی در گاراژم بسته شد بازیو سیو کن نباید غیب شه

اقا 2 تا سوال:
مرسی

Mahthenewgamer درست میگه البته باید بازیت آپدیت هم باشه . چون بازی غیر آپدیت یه سری باگ ها داشت

یه سوالی داشتم بازی رو تا یه جایی رسوندم که باید بری یه کشتی رو بترکونی بعد میری یه چیزی شبیه به بمب رو از توش با زیر دریایی برمیداری بعد از اون مرحله چند تا مرحله اچ میده که باید بری مثلا لباس بخری و ماسک بخری و... من اونارو هم رفتم اما بعدش باید چیکار کنم ؟؟ اینم عکس از آخرین کاری که کردم
do.php

من مرحله ای که تروور شکنجه میده و مایکل با یه دوربین دار می خواد با استفاده از اطلاعات که پشت تلفن با شکنجه بهش میدن یه نفر رو توی یه پارتی(خونه ای پیش ساحل)شناسایی کنه گیر کردم.چند باری طرف رو با شخصیت ترورر شکنجه میدم بعد میاد پیش مایکل و نمی دونم باید چکار کنم...

میری یه ویلا هست.اونجا باید یکیرو که با دست چپ سیگار میکشه رو با اسنایپ بکشی

Sent from my HTC One using Tapatalk 4 Beta

سلام.این وضعیت درصدم هست

63761397315586980430.jpg

تو هر سه شخصیت ایمیلای آخرم اینه:
PROPERTY@MINOTAURFINANCE.COM
که در مورد سود هفتگی مکانی هست که خریدم

این ایمیلم بین ایمیلای آخرم هستsales@docktease.com
please find below your weekly income from owned propertiesدر مورد وضعیت درآمد جاهایی هست که خریدم.

هر چی مسابقه و حواشی بوده هم تقریبا رفتم.با هر سه شخصیت توسط موبایل با همه تماس گرفتم ولی ماموریت جدیدی نمیاد.
هر کاری کردم مراحل اصلی روی 60/69 مونده
راستی یه سوال مهم:وقتی با فرانکلین هستیم(2تا منطقه دایره شکل بزرگ سبز رنگ) روی نقشه ظاهر میشه.توی این دو تا منطقه کاری چیزی نیست؟#:-s
تو اون دوتا منطقه سبز رنگ دوتا ماشین هست که توش We*d باید پیداشون کنی بعد که سوارشون شی بهت میگه کجا تحویل بدیشون.
آخرین ماموریتی که انجام دادی چی بود؟

آخرین ماموریت اصلی فکر کنم همون بود که باید با فرانکلین " مایکل رو که آویزونش کرده بودن نجات میدادیم.البته بعدش ماموریتی بود که یه ماشین آتشنشانی رو باید یه جایی مخفی میکردیم.بعد اینا هم که کلی ماموریتای فرعی انجام دادم و فقط الان تنها چیزی که میاد با شخصیت ترور" همون فرودگاهی هست که یه هواپیما و یه ماشین صحرایی کنار هم هستن و وقتی سوارشون میشیم طرف با بیسیم بهمون میگه کجا باید ماموریتمونو انجام بدیم و وقتی انجامشون دادیم بعد مدتی دوباره ظاهر میشن و باز ماموریت جدید"هر چی میرم هم تموم نمیشه و باز ظاهر میشن.دقیقا اینجاست که توی این عکس مشخص کردم.کلیک کنی بزرگ میشه سایزش.

نکته دیگه اینکه در مورد اون دو تا منطقه سبز رنگ با فرانکلین"میتونی واضحتر توضیح بدی که منظورت از We*d چیه و عکسی یا فیلمی توی اینترنت هست که این دوتا ماشین چه شکلین و روی نقشه دقیقا کجا هستن؟فکر کنم اگه اینو انجام بدم مشکلم حل میشه...

بعد از اینکه ماشین آتشنشانی رو مخفی کردی یه ماشین 4در پیدا کن و یه جای خلوت پارکش کن بعد زنگ بزن به لستر یه گزینه داره mark get away viechle اینو بزن بعدش خودت میفهمی باید چیکار کنی

- - -ویرایش - - -

برا اون we*d stash هم اینجا عکسشو با عکس محلش گذاشته :
http://www.gameskinny.com/jmqp8/gta-v-grass-roots-mission-walkthrough
resized_b0432d6e4fb77f7e688b7395c0a004a5.png

resized_26c962132ecae62b1e53487b11cc40b8.png

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or