راهنمایی در بازی GTA V

سلام
اقایون من داخل اون مرحله ای گیر کردم که با ترور و دوتا مرد دیگه میرم سوار وسایلی مثل جرسقیل میشیم و بعد میگه برو اون گوشه وایسا وقتی میرم دیگه ترور تکون نمیخوره و فقط موبایلشو در میاره.ممنون میشم اگر راهنمایی کنید.

سلام
اقایون من داخل اون مرحله ای گیر کردم که با ترور و دوتا مرد دیگه میرم سوار وسایلی مثل جرسقیل میشیم و بعد میگه برو اون گوشه وایسا وقتی میرم دیگه ترور تکون نمیخوره و فقط موبایلشو در میاره.ممنون میشم اگر راهنمایی کنید.
سلام 2تا عکس بگیر از کشتی و بفرس واسه اونی که ماموریت بهت داده حل میشه

- - -ویرایش - - -

والا ما که کلی مرحله رفتیم ولی فقط تو نقشه عکس خونه هست هیچ ماموریتی نمیاد 3 شخصیت هیچ ماموریتی ندارند 38% هم زده چه بازی مسخره ای=)) کسی میدونه بگه چیکار باس کرد

- - -ویرایش - - -

والا ما که کلی مرحله رفتیم ولی فقط تو نقشه عکس خونه هست هیچ ماموریتی نمیاد 3 شخصیت هیچ ماموریتی ندارند 38% هم زده چه بازی مسخره ای=)) کسی میدونه بگه چیکار باس کرد

سلام آقایون
خیلی ممنون از راحنماییتون.فقط حالا باز ی جای دیگه موندم.داخل یکی از مرحله ها که با سه شخصیتش میشه بری (من باترور رفتم)و مثل یه قرار هستش و سه تاشون دور هم جمع میشن و سه نفر دیگه هم هست بعد که بعد از حرف زدنشون ترور میره سوار وانتش میشه و هیچ علامتی هم داخل نقشه نیست و زیرش نوشتهLeave the area.ممنون میشم اگر بگید که باید چیکار کرد.
خسته نباشید

سلام
اون جا فهمیدم باید چیکار میکردم.باید از اون منطقه خارج میشدم.حال فقط یه چیز دیگه.من بعد از مرحله ی ترکوندن کشتی و با زیر دریایی رفتن و اون موشک رو اوردن به سطح زمین دیگه مرحله ای ندارم در صورتی که هنوز 28.5 درصد بازی رو رفتم.با سه شصیت هیچی مرحله نیست.لطفا اگر میدونید که چجوری باید مرحله بدست اورد بیان کنید

سلام
اون جا فهمیدم باید چیکار میکردم.باید از اون منطقه خارج میشدم.حال فقط یه چیز دیگه.من بعد از مرحله ی ترکوندن کشتی و با زیر دریایی رفتن و اون موشک رو اوردن به سطح زمین دیگه مرحله ای ندارم در صورتی که هنوز 28.5 درصد بازی رو رفتم.با سه شصیت هیچی مرحله نیست.لطفا اگر میدونید که چجوری باید مرحله بدست اورد بیان کنید

اگر ميتوني شماره مرحله رو بگو تا من از توي منوي بازي دوباره مرحله رو برم تا توضيح بدم.

- - -ویرایش - - -

سلام

اگر ميتوني شماره مرحله رو بگو تا من از توي منوي بازي دوباره مرحله رو برم تا توضيح بدم.

- - -ویرایش - - -

سلام پدرام جان
آقا پدرام من مرحله رو رد کردم فقط حالا هنوز 28.5 درصد بازی رو رفتم ولی دیگه با سه شخصیت اصلا مرحله ندارم.آخرین مرحلمم اتیش زدن کشتی بود.مشکل من اینه که دیگه مرحله واسه رفتن ندارم.

سلام پدرام جان
آقا پدرام من مرحله رو رد کردم فقط حالا هنوز 28.5 درصد بازی رو رفتم ولی دیگه با سه شخصیت اصلا مرحله ندارم.آخرین مرحلمم اتیش زدن کشتی بود.مشکل من اینه که دیگه مرحله واسه رفتن ندارم.

حسين جان مطمعنا توي بيست و هشت درصد بازي تموم نميشه اينو بدون براي قدم اول.بعدش من الان يك سالي هستش كه بازي رو تمون كردم از يكي از بچه ها كه تازه تموم كرده يا هنوز تموم نكرده بپرس كه از كجا ميشه شماره مرحله رو ديد. البته از يه جايي توي منوي بازي به اسم game-reply mission ميشه شماره مرحله رو ديد ولي خيلي يادم نمياد چطوري بود بعدش ببين موقعي كه مرحله رو تموم كردي نوشته اي چيزي گوشه ي بالاي صفحه نيومد؟؟؟؟

حسين جان مطمعنا توي بيست و هشت درصد بازي تموم نميشه اينو بدون براي قدم اول.بعدش من الان يك سالي هستش كه بازي رو تمون كردم از يكي از بچه ها كه تازه تموم كرده يا هنوز تموم نكرده بپرس كه از كجا ميشه شماره مرحله رو ديد. البته از يه جايي توي منوي بازي به اسم game-reply mission ميشه شماره مرحله رو ديد ولي خيلي يادم نمياد چطوري بود بعدش ببين موقعي كه مرحله رو تموم كردي نوشته اي چيزي گوشه ي بالاي صفحه نيومد؟؟؟؟
چرا نوشته بود ولی خیلی طولانی بود منم که نگلیسی بلد نیستم

بنده 38%هست که اصلا کسی هم زنگ نمیزنه ماموریت بده وقتی هم زنگ میزنی به دوست ها که اصلا ماموریت نمیاد بالا تو نقشه هم فقط عکس خونه هست همین کسانی که مرحله را رفتند کمک کنند مشکل از چی هست
GTA5_2015_06_12_21_24_04_049.jpg
GTA5_2015_06_12_21_41_58_937.jpg

آخرین ویرایش:
چرا نوشته بود ولی خیلی طولانی بود منم که نگلیسی بلد نیستم
معمولا توي اين مرحله هايي كه نوشته مياد بعد تموم كردنش بايد يك كاري رو انجام بدي مثلا توي يكي از مرحله ها كه نصف بچه ها گير كردن نوشته بود بايد يك كت و شلوار بگيري.شما اون نوشته رو عكس بگير اپلود كن.

سلام
ببخشيد من توي مرحله ي Reuniting the Family که تموم ميشه و ميخواد سويچ شه نمدونم به کي يهو بازي گير ميکنه و مجبورم ctl+alt +del بزنم بيام بيرون
چيکار کنم ديگه غير از اين هيچ مشکلي تا حالا واسم پيش نيومده

من میخوام این تروفی مخصوص تاکسی رانی فرانکلین رو بگیرم بعد از خرید مغازره هر چقدر صبر میکنم اون شخصی مورد نظر تمسا نمیگیره چیکار کنم:|

سلام
خسته نباشيد
يه مرحله هست كه ترور با يه هواپيما زرد قديمي پرواز مي كنه ميره دنبا اون هواپيما بزرگه
و با درگيري از در عقب وارد ميشه و بعد ميگه بايد اون هواپيما را برگردونيم به فرودگاهي كه سوار شديم
طو راه دوتا جت هاي جنگنده ميان يخرده ميچرخن و با نگاه كردن بهشون يه كم آروم ميشن ولي
در نهايت دوتا موشك ميزنن طو يكي از موتورهاي هواپيما و تموم ...
از راهنمايي بفرمائيد متشكر مي شم...!!!

سلام
خسته نباشيد
يه مرحله هست كه ترور با يه هواپيما زرد قديمي پرواز مي كنه ميره دنبا اون هواپيما بزرگه
و با درگيري از در عقب وارد ميشه و بعد ميگه بايد اون هواپيما را برگردونيم به فرودگاهي كه سوار شديم
طو راه دوتا جت هاي جنگنده ميان يخرده ميچرخن و با نگاه كردن بهشون يه كم آروم ميشن ولي
در نهايت دوتا موشك ميزنن طو يكي از موتورهاي هواپيما و تموم ...
از راهنمايي بفرمائيد متشكر مي شم...!!!

به نظرم باید با ارتفاع خیلی بالا پرواز کنی اگه اشتباه نکنم ......حالا بعد از اون مرحله من گیر کردم و بهم ماموریت نمیده :d

درود دوستان
ممنون از تاپیک خوبتون
چمدتا سوال داشتم
عزیزان برای من الان زده که 69 از 69 مرحله رو رفتم
درحالیکه از این سایت چک کردم من مرحله 80تا 83 رو نرفتم ولی مرحله فاینال رو رفتم همون 3 گزینه
بعدش مرحله ون رو رفتم با ترور بردم خونش دیگ اتفاقی نیوفتاد مرحله ای وجود نداره
سوال دوم عزیزان اسم ملکی که با فرانکلین بخرم تمام ماشینا رایگان میشه اسپرت کرد چیه؟
سوال سوم غیر سینما و گلف کدوم ملک برای کسب درامد خوبه؟
سوال چهارم برای استفاده dlc باید 100کنم بازیو؟
چجوری فعالش کنم
ممنون از همه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or