راهنمایی در بازی Bioshock

دوست عزيز براي استفاده از تمام قدرت ها بايد پلازميد رو تو جايي بذاري كه بستست بعد بري يه جادو بخري و تو قسمتي كه باز شده بذاري بعد با كليد هاي f جادوهات رو استفاده كني.

بايد قبل از اين كه بري نزديك كندوها اهرمي كه جلوي درب هستش رو به پايين فشار بدي تا دود همه جارو بگيره بعد از اين كه عسل رو از روي كندو برداشتي سمت چپ چراغ سبز يه صندوهست اونو وا كن وسايلش رو بردارو تو اتاق سمت راست از كشو ها وسايل رو بردارو فرار كن

man 1ja gir kardam mige 7ta chi lazem dari vali namidunam kojast behem mige bayad beram to maghazehai keshavarzi Farmershop chi kar konam koja beram dar zemn 7ta made sabzam gereftam ki midune chi kar bayad bokonam

من اونجا گیر کردم که چن تا ابزار رو پیدا میکنی برا اینکه بمبو فعال کنی بعدش که بمبو فعال میکنی رهانماییت میکنه سمت یه دری بعد دره رمز میخواد ( رمز 4 رقمی)نمیدونم چه رمزیو باید وارد کنم ؟

من اونجا گیر کردم که چن تا ابزار رو پیدا میکنی برا اینکه بمبو فعال کنی بعدش که بمبو فعال میکنی رهانماییت میکنه سمت یه دری بعد دره رمز میخواد ( رمز 4 رقمی)نمیدونم چه رمزیو باید وارد کنم ؟
يا بايد سنسور داستگاه رمز خوان رو hack كني يا كليد t رو بزن تا نوار ويدئويي شروع به پخش بشه و كلمه روز رو بگه . من بازي رو خيلي وقته تموم كردم پريروزم پاكش كردم اگه نصب بود بازي رو لود ميكردم و راه حل درست رو بهت بگم اين راها رو امتحان كن.:love:

اگه منظورت اون آسانسوره ، 5744 .;)

من اون جایی ام که یه تئاتر هست بغلش از پله ها بالا میرم بعد یه در شیشه ای که ازش عبور میکنم دوباره یه در شیشه ای دیگه هست که می رم جلوش ولی باز نمیشه
چیکار باید کرد؟؟
خواهشا کمک کنین , 3,4 هفتس بازی نکردم

من اون جایی ام که یه تئاتر هست بغلش از پله ها بالا میرم بعد یه در شیشه ای که ازش عبور میکنم دوباره یه در شیشه ای دیگه هست که می رم جلوش ولی باز نمیشه
چیکار باید کرد؟؟
خواهشا کمک کنین , 3,4 هفتس بازی نکردم

Fort Frolica میگی ؟ که باید از چند جنازه عکس بگیری قاب کنی ؟ فکر کنم باید دنبال اسانسر بگردی. (اسم مرحلش بگو ؟)

خوب کنار همون در شیشه ای که نمیشه ازش رد شد سمت چپش یه آسانسور هست کنار آسانسور هم یه دکمه سبزه اونو بزن بعدش در آسانسور باز میشه میتونی بری توش البته قبل از اینکه وارد آسانسور بشی سه نفر بهت حمله ور میشن مواظب باششششششششششششششش

با سلام
من جاي گير كردم كه روبه روي يكي از سوراخهاي كه پچه ميره توش و بايد يه جوري يك بچه از اون تو بكشم بيرون درضمن لباسهاي بيگ ددي هم پوشيدم ولي دسكشالشو پيدا نكردم اينم عكس سوراخه كه به صورت نوراني ميباشد

Attachments

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or