سلام دوست عزیزبا سلام خدمت همه دوستان
لطف کنید نقد و راهنمای بازی Dino Crisis1 را بفرستید.
از دوستان کسی هم بلد است مرا راهنمایی کند.
من در قسمت پایانی ساختمان در بخش هلی پارت گیر افتادم . نمی دانم باید با جعبه ها چه کنم. اعصابم هم خورد شده.
کمک کنید....
با تشکر
داره:confused:
خب فقط کافیه یکی از اون نارنجک ها که مرده پرتاب میکنه رو بگیری و سریع به اونجایی که راه بسته شده بری و بزنی بهش تا راه باز بشه! فقط سریع برو که منفجر نشه تو راه:biggrin1:سلام
بچه ها من اون اول بازی هستم . همون جایی که یارو نارنجک میندازه و در میره و در رو پشن سرش خراب میکنه. بعدش هم رفتم پلازمید Telekneissرو بدست آوردم ولی الان نمیدونم چکار کنم. یه نفر کمک کنه.
یا علی مدد
عزیز شما انگار به داستان بازی توجه نکردی!من نمیدونم چطوری این بازی بهترین داستان پردازی سال رو گرفت.واقعا نمیدونم کشتن چند تا آدمک اسباب بازی که شبیه پسر عموهای پینکیو هستن چه کیفی داره.خونی هم که از بدن آدمک ها میریزه بیرون بیشتر شبیه به آب آلبالو هست.البته در بعضی مواقع هم شبیه به ژله است.
به تصمیم و تفکر شما بستگی داره تا قلق. از هر شیوه ای که دوست داشته باشی میشه.بچه ها کشتن بیگ ددی ها قلق خاصی داره یا نه؟ نمیدونم من چرا هر کاری میکنم نمیتونم بکشمشون.
برو به لینک زیر رمز بقیه درها هم هست.5744 هست رمز این مرحلهمن تو مرحله Olympus Melghts گیر کردم .جایی که انگار باید سوار یه اسانسور بشی و برای وارد شدن به اسانسور اول باید code بدی . من هر چی گشتم این code رو پیدا نکردم . کسی هست که به داد ما برسه؟:biggrin1:
در ضمن یه عکس هم از اونجا گرفتم :
http://s3.supload.com/free/DSC00703.JPG/view/