راهنمایی در اجرای بازی های کپی PS2 روی PS3

میخوام یه آموزش هم برای Game Save بازی ها درست کنمکه چجوری Save بازی PS2 رو از اینترنت دانلود کنی بعد بزاریش تو PS3 نظر دوستان چیه ؟
دوست عزيز شما وقتي رو برنامه PS2 Classic placeholder دكمه مثلث رو ميزنيد بعدش وارد قسمت Information ميشيد اون پايين جلوي Remaining time چي نوشته؟يعني چه تاريخي رو زده؟آخه واسه من اين علامت رو گزاشته (-)داخل پارانتز!!!عاديه؟

دوست عزيز شما وقتي رو برنامه PS2 Classic placeholder دكمه مثلث رو ميزنيد بعدش وارد قسمت Information ميشيد اون پايين جلوي Remaining time چي نوشته؟يعني چه تاريخي رو زده؟آخه واسه من اين علامت رو گزاشته (-)داخل پارانتز!!!عاديه؟

واسه من زده No Time Limit
آره فک کنم عادی باشه
به نظر من ایناش دیگه چرته وقنی نصب و اجرا شد حلّ دیگه

من رو راجرو 4.30 و ریباگ 4.30.2 تست کردم اجرا نشد برنامه های reactpsn 2.25-ps2classic manager 1.02-ps2classic placeholder1.0نصب هست خودمم نمیدونم چرا اجرا نمیشه!!!

من رو راجرو 4.30 و ریباگ 4.30.2 تست کردم اجرا نشد برنامه های reactpsn 2.25-ps2classic manager 1.02-ps2classic placeholder1.0نصب هست خودمم نمیدونم چرا اجرا نمیشه!!!

PS2 CLASSIC MANAGER هم اجرا نمیشه چون اول باید با این برنامه بازی رو فعالش کنی بعد با PS2 Classics Placeholder بازی رو اجرا کنی .
ببینم اصلا شما کارای تو آموزشو درست انجام دادی ؟

PS2 CLASSIC MANAGER هم اجرا نمیشه چون اول باید با این برنامه بازی رو فعالش کنی بعد با PS2 Classics Placeholder بازی رو اجرا کنی .ببینم اصلا شما کارای تو آموزشو درست انجام دادی ؟
ميدونم عزيز دل آماتور كه نيستم!:d طبق آموزش هم رفتم بازي رو اكتيو ميكنم ولي وقتي پليس هولدر رو اجرا ميكنم كنسول ريستارت ميشه با دو روش PKG&ENC كارا رو انجام دادم ولي ريستارت ميشه!بايد منتظر ورژن بعدي PS2ClassicPlaceholder باشم شايد اينجور باگ ها رو رفع كنن!

CFW دسگات چیه ؟
برا من Rogero CFW 4.31 و بدون مشکل اجرا میشه نمیدونم شاید تو ورژن های بالاتر یا پایینتر کار نکنه

دوستان لطف کنن همینجا بگن رو چه ورژنی نصب میکنن و آیا اجرا میشه یا نه ؟
داداش منم همین فریمور رو دارم ولی نمیدونم چرا اجرا نمیشه چون وقتی وارد reActPSN میشم کنسول ریست میشه وقتی وارد یوزر میشه اون بالا error 80010006 میده میتونی کمکم کنی

داداش منم همین فریمور رو دارم ولی نمیدونم چرا اجرا نمیشه چون وقتی وارد reActPSN میشم کنسول ریست میشه وقتی وارد یوزر میشه اون بالا error 80010006 میده میتونی کمکم کنی

شما باید فولدر exdata و فایل reActPSN رو در روت فلش مموری کپی کنی بعد reActPSN در یوزر اصلی خودت نصب کنی ولی اجراش نکنی بعدش باید یه یوزر جدید به نام aa بسازی بعد از یوزر اصلی خودت خارج بشی و بری تو این یوزر aa که ساختی بعد reActPSN رو که نصب کرده بودی رو اجرا کنی که اونوقت دسگات ریست میشه بعد اینکه دسگات ریست شد اسم یوزر aa تغییر میکنه که دیگه لازم نیستش تو این یوزر جدیده وارد بشی ، دیگه همیشه باید وارد یوزر اصلی خودت بشی و اون یوزر جدید رو هم نباید پاکش کنی .

شما باید فولدر exdata و فایل reActPSN رو در روت فلش مموری کپی کنی بعد reActPSN در یوزر اصلی خودت نصب کنی ولی اجراش نکنی بعدش باید یه یوزر جدید به نام aa بسازی بعد از یوزر اصلی خودت خارج بشی و بری تو این یوزر aa که ساختی بعد reActPSN رو که نصب کرده بودی رو اجرا کنی که اونوقت دسگات ریست میشه بعد اینکه دسگات ریست شد اسم یوزر aa تغییر میکنه که دیگه لازم نیستش تو این یوزر جدیده وارد بشی ، دیگه همیشه باید وارد یوزر اصلی خودت بشی و اون یوزر جدید رو هم نباید پاکش کنی .
داداش من همین کارو کردم ولی باز نشد اصلا وقتی میری تو ایکون reActPSN میزنه unknow cfw بعد وقی وارد نرم افزار PS2 Classics Placeholder R3 میشی اونهم error میده

آخرین ویرایش:
داداش من همین کارو کردم ولی باز نشد اصلا وقتی میری تو ایکون reActPSN میزنه unknow cfw بعد وقی وارد نرم افزار PS2 Classics Placeholder R3 میشی اونهم error میده

والا منم سردرنمیارم :-/
مشخصات دستگاه من اینه : Fat NTS-J 160G و Rogero CEX CFW 4.30 v2.05 حجمش هم 192MB

مشخصات دستگاه شما چیه ؟

اگه میتونی Rogero CEX CFW 4.30 v2.05 رو نصب کن .

آموزش نصب و مشکلات <<>> ROGERO CFW 4.30 v2.05

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or