منم اسلیم 250 گیگ دارم - امکانش هست روش بازی ps2 اجرا کنم
خیر ، نمیتونید بازیهای PS2 را اجرا کنید
این امکان فقط در مدلهای اولیه PS3 FAT موجود بود که سونی بعد از مدتی چیپی که این قابلیت را فراهم میکرد از روی کنسولها برداشت.
الآن یه راه جدید اومده برای تمامی مدل ها جواب میده
چه راهی؟
منظورت استفاده از دانگل Cobra USB هست؟mysis وeussNL. یه راه معرفی کردن نمیدونم این جا اسم سایت ایرانی بدم تبلیغ محسوب میشه؟اونجا آموزشش رو هم داده.
نه بدون استفاده از هیچ دانگلی.منظورت استفاده از دانگل Cobra USB هست؟
همون فلش مموري هست شما بايد اون پوشه رو تو روت يه فلش مموري با فايل سيستم FAT 32 كپي كنيد.3.فولدرEXDATرادركول ديسك كپي كنيد منظورازكول ديسك چيه
عكس png روكجاكپي كنم من god of war 2روتبديل كردم حجمش كم شدواجراهم نمي شه فريمور دستگاهم rogero4.40 1.3هستش ومنظورازاين كه يك پوشه به نام بازي ايجادكنم همون games هست يااسم بازي ووقتي يوزرaaرودرست كردم برم داخل همين يوزرaaيايوزر خودم وبازي روكه توps2 clasic manager روي هارداكسترنال اجرامي كنم اخطاركپي روي هارداينترنال ميده ازهمون جاكپي كنم ياازطريق مولتي من توفايل منيجر ,اين فايل exdataروتوي hdd خوددستگاه هم بريزي كارميده وفايل هاي rapهربازي فرق ميكنه وراستي وقتي واردبرنامه ps2 clasic manager ميشم اخطارميده كه شمانمي توانييد مموري 1.2رااستفاده كنيد اگه آموزش تصويري اين كارارومي ذاشتيد بهتربودمرسي