راهنمایی خرید NDSI

• Thread starter Thread starter all4u
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
منم ds lite میخوام :((:d یه نسخه Pokémon با شبیه ساز تو کامپیوتر بازی کردم جو گرفتتم!

ما که تهران نیستیم چیکار کنیم؟! به فروشنده های اینترنتی اعتمادی هست؟

دادا رسما قند دل مارو آب کردی با این عکساا ، مخصوصا Castlevania ها ، Silent hill , resident evil , metal gear هم داره Ds?
ببخشید من انقدر سوال میکنمااا

نوشته شده توسط [WaRhEaD];3107064:
منم ds lite میخوام :((:d یه نسخه Pokémon با شبیه ساز تو کامپیوتر بازی کردم جو گرفتتم!

Pokemon که عشقه منه :x کدوم ورژنشو بازی کردی؟

نمیدونم :-??

اوه چه بازی خوبیم انتخاب کردی بازی کردی گیم پلی این بازی حرف نداره ds سیزده تا نسخه مختلف پوکمون داره

این آیدی POK3MON هم که خدا بازی کردن پوکمون هاست

اگه میتونی بیا از تهران مستقیم بخر یا اگه فامیلی تو تهران داری آدرس بدم بره بخره برات بفرسته

داداش مبارکت باشه چه خوش رنگه خیلی قشنگه

بدجوری عشق ds lite دارم هر رنگ ds lite میبینم دلم میخواد :((

فدات داداش قابلت نداره .

اینترنتی فقط سایت ارادو دیدم . یا باید از اونجا بخری یا همشهری یا دوستی داره بخره با پست یا تیپاکس برات بفرسته .

دادا رسما قند دل مارو آب کردی با این عکساا ، مخصوصا Castlevania ها ، Silent hill , resident evil , metal gear هم داره Ds?
ببخشید من انقدر سوال میکنمااا

اکثر بازیا داره حتی کالاف مدرن وار 3 با 3 نسخه دیگه کالاف یا بازی برادران جنگ داره و ...............

انحصاری ها نینتندو همرو داره 4 نسخه kirby . دانکی کونگ . ماریو کارت . متروید . 2 نسخه واریو وار . new super mario و .......................

رزیدنت اویل داره

متالگیر نداره سایلنت هیل نداره

4 نسخه سونیک انحصاری داره . 3 نسخه کراش داره که یکیش انحصاریه و ..................

نه خواهش میکنم این چه حرفیه خوشحالم میشیم بتونیم کمکی کنیم ما که همش آنلاینیم :d

اوه چه بازی خوبیم انتخاب کردی بازی کردی گیم پلی این بازی حرف نداره ds سیزده تا نسخه مختلف پوکمون داره

این آیدی POK3MON هم که خدا بازی کردن پوکمون هاست

اگه میتونی بیا از تهران مستقیم بخر یا اگه فامیلی تو تهران داری آدرس بدم بره بخره برات بفرسته

چاکریم :d
ولی فقط 7 نسخش مدل اصلیه بازین که شما میتونی به عنوان یه کاراکتر با خودت 6 تا پوکمون حمل کنی. نسخه های pokemon mystery dungeon هم خ عالین! :x ولی دوتا نسخه Pokemon Dash و Pokemon Rangers مزخرفن :|

جشن ds و ماریو

chad_05.jpg

east2.jpg

east6.jpg

east11.jpg

indoor_09.jpg

logan_07.jpg

logan_10.jpg

Macquarie-1.jpg

Macquarie-4.jpg

Joondalup-5.jpg

طرف تیپ زلدا زده :d

Joondalup-6.jpg

Garden-City-13.jpg

Garden-City-5.jpg

chad_06.jpg

DS سال 2004 معرفی شد و در سال 2006 مدل DS LITE رو نمایی شد DS انقدر محبوب و پرطرفدار شد که بسیاری از کمپانی ها براش بازی ساختن

مثلا کنسول رقیب DS یعنی PSP یک نسخه سونیک پورت داشت و DS چهار نسخه که هر 4 نسخه انحصاری بودن درباره بازی کالاف هم همینطور روی PSP یک نسخه کالاف 3 اومد اما رو DS از کالاف 4 تا کالاف مدرن وار 3 اومد

'گیم پلی بازی ها DS در یک کلام محشرن DS به فروش 155 میلیون کنسول رسید یعنی پرفروشترین کنسول نسل هفت

PS2 هم در نسل 6 فروش 155 میلیونی تجربه کرد اما نکته ای در این وسط هست خیلی ها PS2 به عنوان DVD پلیر ارزان قیمت خریدن اما هر کی DS خرید فقط برای بازی کردن خرید نه جنبه ها دیگه مدیا

درود بر کنسول افسانه ای DS
:x

اینم بازی سوپر ماریو ادونس که برای GAMEBOY ADVANCE

هم با کارتج میتونید تو DS بازی کنید هم هر وقت شبیه ساز GBA تو DS کاملتر شد میتونید اینو بازی کنید لذتشو ببرید

Super_Mario_Advance_%28NA%29.jpg

بازی شوتری MOON برای DS

Moon_Coming_Soon.jpg

بازی سونیک برای DS

ONDSM_France.jpg

بازی ماریو 64 برای کنسول نینتندو 64

cover_large.jpg

اینم عکس گیم پلی بازیش

N64_Super_Mario_64_whomp_fortress.jpg

حالا این بازی نسخه DS ش هم هست

cover_large.jpg

عکس از گیم پلی بازیش

large.jpg

large.jpg

بازی TETRIS کنسول NES همون میکرو یادتونه؟

images

2 نسخه جدیدش برای DS اومده

Tetris_DS.jpg

images

چنتا عکس که دیدنشون خالی از لطف نیست

Nintendo_Power.jpg

برای مشاهده تصویر اصلی (1020x1020 و حجم 920 کیلوبایت) روی این نوار کلیک کنید.
Box_Image_JP_-_Super_Mario_All-Stars_Limited_Edition.png

دیوار طرح بازی NEW SUPER MARIO

images

کیک طرح بازی NES SUPER MARIO

images

images

images

images

کیک طرح DS LITE

images

کیک طرح بازی MARIO GALAXY

images

آره ترکونده DS!
اصلا هرکی با اون دوتا صفحه کار کنه دیگه سراغ چیزای یه صفحه ای نمیره :d
Super Mario 64 نسخه DS اش خ باحاله من بازی کردم :x

آره ترکونده DS!
اصلا هرکی با اون دوتا صفحه کار کنه دیگه سراغ چیزای یه صفحه ای نمیره :d
Super Mario 64 نسخه DS اش خ باحاله من بازی کردم :x

آره واقعا DS حرف نداره قیمت آکشم که مفته 150 هزار چیزی نیست الان با 150 هزار یه MP4 پلیر چینی طرح PSP میدن که بازیا میکرو و سگا اجرا میکنه

خلاقیت و ایده استفاده شده تو طراحی DS فوق العاده اس :x

ماریو 64 قشنگه من وقتی نینتندو 64 داشتم بازی کرده بودم بعد رو DS باز بازی کردم یه سری از مراحل ماریو گلگسی هم مراحا ماریو 64ه که بازسازی شده

آره واقعا DS حرف نداره قیمت آکشم که مفته 150 هزار چیزی نیست الان با 150 هزار یه MP4 پلیر چینی طرح PSP میدن که بازیا میکرو و سگا اجرا میکنه

خلاقیت و ایده استفاده شده تو طراحی DS فوق العاده اس :x

ماریو 64 قشنگه من وقتی نینتندو 64 داشتم بازی کرده بودم بعد رو DS باز بازی کردم یه سری از مراحل ماریو گلگسی هم مراحا ماریو 64ه که بازسازی شده

آره من که DS رو به 3DS ترجیح میدم!
راستش Mario Galaxy بازی نکردم :d ولی تعریفشو خ شنیدم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or