اره خیلی هم قرص و محکم هستش . برای راه خیلی خوبه میندازم تو کیف . این کیفم میندازم تو کوله پشتی . دیگه راحت میشه اینور اونور برد :d
تازه من همه برچسباشم کندم زیرش بالاش دورش رو صفحه هاش . فک نمی کنم ریفر باشن اما اگه یک درصد هم باشن من که عیبی توشون ندیدم . خیلی خوش ساختن در ضمن قیمت عالی هم دارن
آره واقعا محکم و مقاومه . قیمتشم که مفته
پس ds ت مارکوپولوه :d
ds lite ها اصلی تا 2010 اومدن همینطورین کلی برچسب دارن بعدش دو رنگا اومدن که دیگه از برچسب زیرو رو خبری نیست فقط یه محافظ رو دستگاهه که تو عکس ds منم هست با دوتا برچسب محافظ روی lcd ها
کلیپی که دیشب گذاشتم امتحان مقاومت گیم کیوب با پلی 2 و ایکس باکس اورجینال بود دیده باشی دیگه دستت میاد چقدر نینتندو کنسولاش خوش ساخته
دردسرا psp نداره هزینشم که مفته
امضاتم که منو کشته
مرسی بچه ها اصلا فکرشو نمیکردم runaway و Broken Sword هم رو Ds اومده باشه
این دو تا LCd داشتنش اذیت نمیکنه؟
، پس با 150 160 میتونم آکش رو بخرم ، همونجا هم برام هکش میکنن درسته؟؟ بعد یه سوال دیگه ، مگه بازیهای GBA رو نمیشه به صورت هک شده ، یعنی از نت گرفت ریخت رو رم؟؟ چون من الان هیچ کدوم از بازیهای GBA رو به صورت کارتریج ندارم الان ، نمیشه دیتاش رو ریخت رو Dsi ؟؟
فدات داداش
هنوز بازیا ds ندیدی ببینی عاشقش میشی هم عاشق خود ds هم عاشق بازیاش قیمت ds هم که خیلی مفته
گیم بوی ادونس به این محبوبی 2600 تا بازی بیشتر نداره اما ds بالا 5000 تا بازی خوب داره حتی بازیایی مثل Front Mission . okamiden . چهار نسخه فاینال فانتزی . 3 نسخه کستلوانیا و ............. داره
نه اذیت نمیکنه تازه خیلی خوب تو بازیا استفاده شده از 2 تا تاچ مثلا تو بازی ماریو کارت lcd پایینی به عنوان نقشه اس که هر بار اشاره کنی نوع نقشه عوض میشه استفاده از میکروفون هم عالیه مثلا تو بازی جی تی آی چاینیز وقتی سوت بزنی تاکسی جلوت وای میسته و ..............
آره ds lite آک خود 150 هزاره فلش کارت از 5 هزار تا 30 هزارم هست خودش تو رم فایلا سیستمی و بازی میریزه هکش کاری نداره فقط بازیا بریز تو رم تمومه
رو ds شبیه ساز nes . سگا . سوپر نینتندو . گیم بوی . گیم بوی کالر و .............. هست خود من امروز بازی ماریو لند گیم بوی کالر بازی میکردم خیلی راحت بازی کردم خیلی هم حال داد
اما gba شبیه سازی برای ds نداره یه شبیه ساز تازه اومده برای اجرا بازیا gba روی ds که فقطم رو فلش کارت دوال کور اجرا میشه اما شبیه سازش هنوز اول کاره و داره روش کار میشه و فقط بعضی بازیا میتونه اجرا کنه
اره کلیپ دیدم واقعا مقاوم بود . بیچاره چه بلاهایی که سرش نیومد :d اره قبول دارم حرفت . خدایی میگما انقد این کنسول دوس داشتنی میگم 10 تا هم بخری بزاری خونه بمونه جا داره . خیلی خوبه . من که میگیرم برای بعدها . تازه هم ماریو وی اس دانکی کونگ میرم خیلی باحاله :d
زنه تیک عصبی داشت :d پلی 2 که همون اول فلنگش در رفت :d نینتندو عشقه
آره حق با توه واقعا دوست داشتنیه
پیشاپیش مبارکت باشه :bighug:
آره بازی باحالیه نسخه یکشو میری یا دو؟
باید چنتا خرید آرشیو کرد
فروم امروز قاط زده