پس اون U...J...K...Eدوست عزیز DS اصلا چه کنسول چه بازی هاش ریجن نداره ! و تمام Region free هست !

پس اون U...J...K...E
که بقل رام هاش هست چیه ؟![]()
الان داخل بازار هم DSTT هم R5 هست که خوب من خودم از R5 استفاده میکنم و هیچ مشکلی ندارم باهاش تنها مشکلی هم که داره مصرف زیاد باطری هست ! قیمت هم الان 55 هست !ببخشید من یه DS گرفتم میخواستم ببینم که بهترین فلش کارت کدومه ؟؟؟ قیمتش چنده؟
الان داخل بازار هم DSTT هم R5 هست که خوب من خودم از R5 استفاده میکنم و هیچ مشکلی ندارم باهاش تنها مشکلی هم که داره مصرف زیاد باطری هست ! قیمت هم الان 55 هست !
DSTT هم مشکل خاصی نداره دوستانی که دارن استفاده میکنن راضی هستن !
سلام.
این R5 ورژن جدید همون R4 هست ؟ چه تغییراتی داره به نسبت R4 ؟
بعد بازیهای DS چه USA باشن و چه EUR با همین R5 بدون مشکل اجرا میشن دیگه ؟
آخه من الان دارم همینجوری بازی دانلود میکنم تا DSi بیاد و بگیرم. میخوام یه وقت دانلود هام کشک نشه!
به نظر من DSTT مصرف باطری کمتری نسبت به R5 داره.
مخلصیم آقا. دستت درد نکنه یادی هم از مرحوم دیابلو کردی که چند روز پیش توسط یه قاتل Poison ای به رحمت خدا رفت! :biggrin1: این قاتل داره نسل کُشی میکنه و همه اعضای این خانواده رو کشته به غیر از Baal که اونم از ترس رفته تو The Worldstone Chamber قایم شده و کلی نیروی ویژه ازش محافظت میکنن! حالا باس دید این قاتل چه تدبیری در این مورد خواهد اندیشید!به به، آشنا ميبينم اينورا!
آقا ميخواستي پست بدي ميگفتي فرش قرمزي، كبكي، Diabloاي، Raziel اي چيزي قربوني ميكرديم آقا مصطوفي!

خوب شما شخصاً کدومو پیشنهاد میکنین؟در مورد سوالت هم R4 و R5 هيچ ربطي به هم ندارن! لول، يعني R5 فقط از اسمه R4 ايراني بازي در اورده و ورژن بعدي R4 نيست.
چُخ ممنون! :biggrin1: پس با این تفاصیر هَی اِلی DS Lite.بعله، بازي هاي DS اصلا "رجيون" (لول) ندارن، البطه اين DSi داراي "رجيون كد" هستش و هنوز چون به دست مردم نرسيده در مورد هكش چيزي نميگن، بنده زاده زياد در مورد هكش خوش بين نيستم. چون GBA Expansion Pack هم نداره (ترجمه فارسي: بازي GBA نميشه باهاش بازي كرد) باعث شد كه اين حقير از اين نسخه چشم دور بر بسته و به راه نرفتگان مبحث نور چشم دوخته و هوالبلوط المبسوطه واللهو الي كمبقيل. انشالله.
مال زبان بازی و مشخص کردن مکان خریداری شدس. کنسول قابل حمل که ریجن نمیخواد ، میشه از هرجایی براش بازی خرید.

ولی من هنوز میگم بازی ها ریجن داره
اخه از سایتهای دانلود که دانلود میکنی کنار بازی ها نوشته Region:usaمثلا ...
یه نمونش
http://ndash.org/en
هر چی ایدین جون بگه :blushing::blushing::blushing::blushing:ترجمه دو پست آخر:
بازي هاي DS داراي REgion هستن ولي خود DS داراي Region Lock نيست كه بازي هاي ريجن هاي ديگه رو اجرا نكنه.
حل شد؟![]()

اخه از سایتهای دانلود که دانلود میکنی کنار بازی ها نوشته Region:usaمثلااخه از سایتهای دانلود که دانلود میکنی کنار بازی ها نوشته Region:usaمثلا ...