راهنمایی خرید Nds

ببخشید من یه DS گرفتم میخواستم ببینم که بهترین فلش کارت کدومه ؟؟؟ قیمتش چنده؟
الان داخل بازار هم DSTT هم R5 هست که خوب من خودم از R5 استفاده میکنم و هیچ مشکلی ندارم باهاش تنها مشکلی هم که داره مصرف زیاد باطری هست ! قیمت هم الان 55 هست !
DSTT هم مشکل خاصی نداره دوستانی که دارن استفاده میکنن راضی هستن !

سلام.
این R5 ورژن جدید همون R4 هست ؟ چه تغییراتی داره به نسبت R4 ؟
بعد بازیهای DS چه USA باشن و چه EUR با همین R5 بدون مشکل اجرا میشن دیگه ؟
آخه من الان دارم همینجوری بازی دانلود میکنم تا DSi بیاد و بگیرم. میخوام یه وقت دانلود هام کشک نشه!

الان داخل بازار هم DSTT هم R5 هست که خوب من خودم از R5 استفاده میکنم و هیچ مشکلی ندارم باهاش تنها مشکلی هم که داره مصرف زیاد باطری هست ! قیمت هم الان 55 هست !
DSTT هم مشکل خاصی نداره دوستانی که دارن استفاده میکنن راضی هستن !

به نظر من DSTT مصرف باطری کمتری نسبت به R5 داره.

سلام.
این R5 ورژن جدید همون R4 هست ؟ چه تغییراتی داره به نسبت R4 ؟
بعد بازیهای DS چه USA باشن و چه EUR با همین R5 بدون مشکل اجرا میشن دیگه ؟
آخه من الان دارم همینجوری بازی دانلود میکنم تا DSi بیاد و بگیرم. میخوام یه وقت دانلود هام کشک نشه!

به به، آشنا ميبينم اينورا!
آقا ميخواستي پست بدي ميگفتي فرش قرمزي، كبكي، Diabloاي، Raziel اي چيزي قربوني ميكرديم آقا مصطوفي!

در مورد سوالت هم R4 و R5 هيچ ربطي به هم ندارن! لول، يعني R5 فقط از اسمه R4 ايراني بازي در اورده و ورژن بعدي R4 نيست.

بعله، بازي هاي DS اصلا "رجيون" (لول) ندارن، البطه اين DSi داراي "رجيون كد" هستش و هنوز چون به دست مردم نرسيده در مورد هكش چيزي نميگن، بنده زاده زياد در مورد هكش خوش بين نيستم. چون GBA Expansion Pack هم نداره (ترجمه فارسي: بازي GBA نميشه باهاش بازي كرد) باعث شد كه اين حقير از اين نسخه چشم دور بر بسته و به راه نرفتگان مبحث نور چشم دوخته و هوالبلوط المبسوطه واللهو الي كمبقيل. انشالله.

خود جناب IWata هم فرمودن كه اين DSi ادامه اي بر DS نبوده و آنرا در كنار DS معرفي كرده اند و ادعا نموده اند كه توليد DS رو متوقف نكرده و خانواده اي را از خوشحالي رهانيدند.

اين اسپويلر تگ هيچ نكته مهمي نداره ولي شما نميتونين روش كليك نكنين.
ديدي؟

به نظر من DSTT مصرف باطری کمتری نسبت به R5 داره.

والله اينو من نديدم جايي تاييد كرده باشن ولي كلا مصرف فلش كارت از بازي اصل بيشتره. (چشم بسته غيب گفتم برات)

به به، آشنا ميبينم اينورا!
آقا ميخواستي پست بدي ميگفتي فرش قرمزي، كبكي، Diabloاي، Raziel اي چيزي قربوني ميكرديم آقا مصطوفي!
مخلصیم آقا. دستت درد نکنه یادی هم از مرحوم دیابلو کردی که چند روز پیش توسط یه قاتل Poison ای به رحمت خدا رفت! :biggrin1: این قاتل داره نسل کُشی میکنه و همه اعضای این خانواده رو کشته به غیر از Baal که اونم از ترس رفته تو The Worldstone Chamber قایم شده و کلی نیروی ویژه ازش محافظت میکنن! حالا باس دید این قاتل چه تدبیری در این مورد خواهد اندیشید! ;)

در مورد سوالت هم R4 و R5 هيچ ربطي به هم ندارن! لول، يعني R5 فقط از اسمه R4 ايراني بازي در اورده و ورژن بعدي R4 نيست.
خوب شما شخصاً کدومو پیشنهاد میکنین؟
R4 یا R5 یا DSTT ؟

بعله، بازي هاي DS اصلا "رجيون" (لول) ندارن، البطه اين DSi داراي "رجيون كد" هستش و هنوز چون به دست مردم نرسيده در مورد هكش چيزي نميگن، بنده زاده زياد در مورد هكش خوش بين نيستم. چون GBA Expansion Pack هم نداره (ترجمه فارسي: بازي GBA نميشه باهاش بازي كرد) باعث شد كه اين حقير از اين نسخه چشم دور بر بسته و به راه نرفتگان مبحث نور چشم دوخته و هوالبلوط المبسوطه واللهو الي كمبقيل. انشالله.
چُخ ممنون! :biggrin1: پس با این تفاصیر هَی اِلی DS Lite.

مال زبان بازی و مشخص کردن مکان خریداری شدس. کنسول قابل حمل که ریجن نمیخواد ، میشه از هرجایی براش بازی خرید.

ولی من هنوز میگم بازی ها ریجن داره :p
اخه از سایتهای دانلود که دانلود میکنی کنار بازی ها نوشته Region:usaمثلا ...
یه نمونش
http://ndash.org/en

ولی من هنوز میگم بازی ها ریجن داره :p
اخه از سایتهای دانلود که دانلود میکنی کنار بازی ها نوشته Region:usaمثلا ...
یه نمونش
http://ndash.org/en

اگه هم داشته باشه (که نداره) فرقی نمیکنه چو فلش کارت که بزنی همه ی ریجن هارو میتونی اجرا کنی مهم نیست که چه ریجنیه.

ترجمه دو پست آخر:
بازي هاي DS داراي REgion هستن ولي خود DS داراي Region Lock نيست كه بازي هاي ريجن هاي ديگه رو اجرا نكنه.

حل شد؟ :love:
هر چی ایدین جون بگه :blushing::blushing::blushing::blushing:
Ashkan جان هدف من لج کردن نبود...اون چیزی رو که دیدم گفتم :love:

اخه از سایتهای دانلود که دانلود میکنی کنار بازی ها نوشته Region:usaمثلااخه از سایتهای دانلود که دانلود میکنی کنار بازی ها نوشته Region:usaمثلا ...

اون مربوط به زبان هاي داخل بازي اعم از ديالوگ ها و دوبله و منوها هست . usa معمولا انگليسي واسپانيولي داره. همون بازي با ريجن eur داراي زبانهاي انگليسي وفرانسه و آلماني و ايتاليايي و...
ريجن japan هم فكر ميكنم فقط زبان ژاپني رو ساپورت كنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or