راهنمایی خرید Nds

الان Ds lite میشه 160 الی 70 تومان که 60 تومان هم گرونترین حالتی که فرض کنی Dstt بگیری که میشه 220 تومان !!
بعدش چطور به شما گفته 290 تومان !!:confused:
من اگه بگم از کانادا برام بیارن حداقل چغدر در میاد؟(فقد ds)

آخرین ویرایش:
من اگه بگم از کانادا برام بیارن حداقل چغدر در میاد؟(فقد ds)
خود دستگاه 130دلار آمريكا هستش (بسته به محل خريد، tax هم اضافه ميشه) + DSTT كه 19دلاره + يه مموري 1گيگ كينگستون ژاپن اصل كه حدود 5دلاره.

پانوشت
براي اينكه DSTT تقلبي نخري اين عكسا رو ببين

نگين تبليغ ها آخه تو تاپيك فلش كارتم نوشتم ، يه نفر تو فروشگاه مجازي DSTT و R4 برا فروش گذاشته و قيمتش هم خيلي خوبه
واسه اينكه تبليغ نشه پستمو نابود نكنن خودتون برين پيداش كنين

سلام.
راستش چند تا سوال در مورد DS داشتم که اگه دوستان راهنمایی کنن ممنون میشم : :cool:

1-رمهایی که به R4 میخورن و Micro SD هستن فرقی نمیکنه چه مارکی باشه. یعنی اون ایراداتی که واسه PSP با رمهای بی کیفیت پیش میاد واسه اینم ممکنه پیش بیاد ؟ من میخوام Transcend بگیرم خوبه ؟؟
2-داخل DS دو تا قلم داره دیگه ؟ یکی اصلی و یکی هم اضافه .
3-DS Lite آیا باتریش از نظر اندازه با باطری های DS معمولی فرقی میکنه ؟ آیا مشخصه خاصی داره که بتونیم تفاوت باطریها رو تشخیص بدیم ؟ اینو واسه این میپرسم چون ظاهراً باطری مدل Lite زمان بیشتری شارژ نگه میداره و یه وقت فروشنده باطری مدل معمولی رو نده روی Lite !!

سلام.
راستش چند تا سوال در مورد DS داشتم که اگه دوستان راهنمایی کنن ممنون میشم : :cool:

1-رمهایی که به R4 میخورن و Micro SD هستن فرقی نمیکنه چه مارکی باشه. یعنی اون ایراداتی که واسه PSP با رمهای بی کیفیت پیش میاد واسه اینم ممکنه پیش بیاد ؟ من میخوام Transcend بگیرم خوبه ؟؟
2-داخل DS دو تا قلم داره دیگه ؟ یکی اصلی و یکی هم اضافه .
3-DS Lite آیا باتریش از نظر اندازه با باطری های DS معمولی فرقی میکنه ؟ آیا مشخصه خاصی داره که بتونیم تفاوت باطریها رو تشخیص بدیم ؟ اینو واسه این میپرسم چون ظاهراً باطری مدل Lite زمان بیشتری شارژ نگه میداره و یه وقت فروشنده باطری مدل معمولی رو نده روی Lite !!
سلام

1. همون Transcend بگیر . مشکلی پیش نمی یاد .

2. بله . 2 تا داره .

3.باطریش نمی خوره به DS معمولی .

سلام تبريك مي گم اگه تازه دي اس خريدي مطمعن باش هيچ وفت پشيمون نميشي
حالا جواب سوالات
از لخاط مموري فرق كه داره هرچي مموري سرسع تر باشه بازي هم سريع تر لود مي شه از اونجايي كه توي بازي هاي ادي اس چيزي به اسم لودينگ وجود نداره (تنها توي چنتا بازي هست) اگه مموري شما كند باشه موقع لود شدن در هر قسمت بازي با صفحات مشكي يا هر رنگ ديگه م.اجخ مي شيد كه نا خوش اينده و مموري با سرعت پائين موقع سيو كردن هم جالب نيست و گاهي وقتها ادم فكر مي كنه دستگاه هنگ كرده گاهي وقتها هم تو بازي لگ مي زنه
پس به فكر يه مموري خوب باش من كه سان ديسك دارم و خوبه يعني بد نيست

اره دو تا قلم داره ولي من ديدم كه بعصي وقتهاع فروشگا ها دي اي هاي استوك ي مي يارن منظورم دي اس هاي خراب كارخونه و قلم و شار»ر هم كه اونا ندارن و فروشنده ها خودشون ميزارن توي جعبه كه با اصل اونها خيلي فرق داره
1. اول نوك قلو ذو با انگشتات تست كن تا مطمعن سي كه هيچ گونه زبري نداره و بايد خيلي نرم باشه
2. قلم اصلي دي اس ساخت كاملا يك پارچه اي داره منظورم اينه كه هيچ شيار يا درزي نداره (به جز اون سوراخ بالا)
در مورد باطري اره شكل ظاهري شون فرق داره و نمي شه جايگزين كرد و مدت زمان استفاده هم كه فرقي نداره ولي از اونجايي كه شما از اين نوع كارتها براي اجراي بازي هاي كپي استفاده مي كنيد اصلا به اينكه شار» هم واسه دستگاه بمونه فكر نكنيد چون اينا بد جور شار» رو مي كيرن و با هاشون نهايتا بتونيد 4 ساعت بازي كنيد در صورتي كه با بازي ها اصل مي تونيد بين 8 تا 15 ساعت بازي كنيد كه اين ارقام هم واقعي هست و من خودم تست كردم

nintendo DSi مدل جدید DS می باشد که یک ماه دیگه به بازار میاد هر کی می خواد DS بخره اونو بخره.

تغییرات :

- صفحه بزرگتر (یک کم بزرگتر)

- دارای یک دوربین عکاسی 3 مگاپیکسلی و یک وب کم 0.3 مگاپیکسلی

- ساپورت کردن کارتهای SD برای عکسهای گرفته شده

- یک مقدار سبکتر از DS Lite

- ساپورت نکردن کارتریج های GBA

- و ...

قیمت : 180 دلار
تاریخ عرضه : 1 نوامبر

سلام.
خیلی ممنون از راهنمایی دوستان.

سلام تبريك مي گم اگه تازه دي اس خريدي مطمعن باش هيچ وفت پشيمون نميشي
نه عزیز من هنوز نگرفتم که ! اما همین یکی دو روز آینده (البته بعد از پست زدنم چند روز پیش) میخواستم بخرم که این خبر عرضه شدن مدل جدید رو خوندم. در نتیجه صبر میکنیم تا این مدل جدید بیاد . :)
فقط از همین الان برم بازیهاشو دانلود کنم که یه چندتایی داشته باشم تا یک ماه آینده که این قراره بیاد. :cool:

خوب منم بر اساس تاریخ عرضه اش تو ژاپن گفتم یه ماه دیگه !
البته بعید نیست همین یکی دوهفته آینده بری توپخونه ببینی این مدل جدید زودتر از ژاپن اومده اینجا !!

پ.ن : پرسیدن مار تخم میذاره یا بچه میزاد ؟؟ گفتن از این دم بریده هر چی بگی بر میاد !! :biggrin1:

سلام
من مي خوام ds بگيرم , يدونه r4 دارم ( هنوز دستم نرسيده !) . ريجن خاصي نداره ؟
منظورم اين هست كه اين r4 كه جدا گرفتم به همه ريجن ها مي خوره ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or