راهنمایی خرید Nds

سلام
من مي خوام ds بگيرم , يدونه r4 دارم ( هنوز دستم نرسيده !) . ريجن خاصي نداره ؟
منظورم اين هست كه اين r4 كه جدا گرفتم به همه ريجن ها مي خوره ؟
DS اصلا ریجن نداره !!
در اصل هم کنسول پرتابل نباید ریجن داشته باشه چون هر لحظه امکان داره یک جایی باشی ! اگر کنسول و شما ژاپن خریده باشی بری انگلیس اگر ریجن بندی باشه که دیگه نمیتونی براش بازی بخری !! پس دیگه پرتابل بودنش به چی هست !! اگر سونی هم psp ریجن بندی کرده دیگه ... !!

nintendo DSi مدل جدید DS می باشد که یک ماه دیگه به بازار میاد هر کی می خواد DS بخره اونو بخره.

تغییرات :

- صفحه بزرگتر (یک کم بزرگتر)

- دارای یک دوربین عکاسی 3 مگاپیکسلی و یک وب کم 0.3 مگاپیکسلی

- ساپورت کردن کارتهای SD برای عکسهای گرفته شده

- یک مقدار سبکتر از DS Lite

- ساپورت نکردن کارتریج های GBA

- و ...

قیمت : 180 دلار
تاریخ عرضه : 1 نوامبر

قابلیت های مولتیمدیاش چیا هست؟ مثلا فیلم و عکس با چه فرمت هایی؟!

سلام دوستان میخاستم بدونم امکان بازی آنلاین به وسیله ی Wi-Fi از راه دور وجود داره ؟ یعنی من میتونم با یکی از شما آنلاین بازی کنم یا حتما" باید نزدیک هم باشیم ؟

تعجب كردم كسي اشاره نكرد، بزرگترين عيبش اينه كه GBA Slot نداره.
منظورت به خاطر اینه که نمیشه از DSTT و اینا استفاده کرد ؟ به نظر من اصلا" مساله ای نیست چون الان که Flash memory میبخوره خیلی راحت یه Home Brow براش درست میکنن و دیگه لازم نیست 30 - 40 تومن پای Dstt بدیم فقط شاید یکم طول بکشه ...

با سلام

ببخشید می خواستم بدونم DSi کی به ایران و با چه قیمتی عرضه میشه در ضمن اگه میشه چند تا عکس از بازیای این کنسول همراه که من عاشقش شدم رو بذارید

آره میشه.بستگی به بازی داره
بازی های کرک هم میشه یا حتما" باید بازی اصل باشه ؟
ببخشید می خواستم بدونم DSi کی به ایران و با چه قیمتی عرضه میشه در ضمن اگه میشه چند تا عکس از بازیای این کنسول همراه که من عاشقش شدم رو بذارید
ایران رو که نمیشه پیشبینی کرد یه بار میبینی فردای عرضه ی جهانی میارن یه بار میبینی تا چند ماه بعدشم نمیارن ! در مورد عرضه ی جهانی هم که یه گروهی میگفتن قراره اول نوامبر بیاد (تو ژاپن) ولی مثل اینکه خود nintendo رد کرده ولی چیزی که 100% ـه اینه که بهار تو اروپا میاد ...

منظورت به خاطر اینه که نمیشه از DSTT و اینا استفاده کرد ؟ به نظر من اصلا" مساله ای نیست چون الان که Flash memory میبخوره خیلی راحت یه Home Brow براش درست میکنن و دیگه لازم نیست 30 - 40 تومن پای Dstt بدیم فقط شاید یکم طول بکشه ...
دوست عزیز Slot GBA ربطی به Dstt یا R4 نداره !! slot GBA برای اجرای بازی های Game boy Advance بود !! که البته بازی Guitar heros باید از این اسلات استفاده میکردی !!
هنوز هم هیچی معلوم نیست در مورد چگونگی کپی خور شدن !!

فعلا بزارید عرضه جهانی بشه بعدا ببینیم کی و با چه قیمتی وارد ایران میشه !!

دوست عزیز Slot GBA ربطی به Dstt یا R4 نداره !!
ببخشید ! حالا که اینجوریه R4 یا DSTT چجوری به ds وصل میشه ؟ منت تاحالا فک میکردم تو اسلات GBA میره :دی
در مورد سوال قبلیم اطلاعی نداری ؟

از نظر فرمت که چیزی کاملا معلوم نیست !! اما خوب همین فیلم و عکس و موزیک هست !

دوست من تا حلا توی هیچ جائی اشاره ای به اجرای فابل های ویدیئویی نشده و با توجه به قدرت پائین دی اس امکان این کار با cpu و سایر بخشهای سخت افزاری دی اس از نظر من بعیده

آخرین ویرایش:
دوست من تا حلا توی هیچ جائی اشاره ای به اجرای فابل های ویدیئویی نشده و با توجه به قدرت پائین دی اس امکان این کار با cpu و سایر بخشهای سخت افزاری دی اس از نظر من بعیده
چرا اتفاقا پخش میکنه ...;)
در ضمن بازی های دی اس ریجنش فقط واسه بازیهی اورجینالشه ....(ریجن داره)...ولی با فلش کارت دیگه مسئله ی ریجن حل شد :love:
فلش کارته هم همون طور که دوستم گفتن وارد اسلات بازی دی اس مسشن;)
slot1 بازی های دی اس
slot 2: بازیهای دی اس و GBA
اینا همش واسه دی اس لایت و فت بود.....ولی فکر نکنم دی اس ای فرقی کنه :confused:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or