راهنمایی خرید Nds

الان بهترین فلش کارت کدومه؟؟
و بهترین جا برای خرید ds کجاس(تو تهران)
الان هم Dstt هم N5 داخل بازار هست ! خود من N5 دارم و راضی هستم و تا الان هیچ مشکلی باهاش نداشتم !!
معمولا DS بیشتر فروشنده ها یک قیمت میدن ! 180 تومان !! زیاد هم فرقی نمیکنه کجا بگیری !!

میشه به ما هم جواب بدین:-"
اول از همه من بگم که اگه می تونی از بازی های اصل یا کارتریج های کچی شده استفاده کن چون این دستگاها مثل N5 جالب نیستند و باطری کمسول رو هم واقعا داغون می کنن همشون چون مصرفشون به شدت بالاست

هالا میل خودته من که یه N5 دارم ولی دست دوستمه چون خودم ترجیح می دم همون بازی های اصل رو بازی کنم حتی اگه چند بار بازی کرده باشم
ولی پیشنهاد من به ترتیب
CYCLODS
R4 AND N5
DSTT
M3 REAL
.................

آخرین ویرایش:
یه سوال :)همه ی بازیهایی که region:jpn هستن زبونشون ژاپنیه ؟:-?
من خیلی دلم میخواست Disgaea و Metal slug7 رو بازی کنم ولی هر دوشون فقط Region:jpn هستن :(

سلام
چرا وحید جان، بعضی از بازیها که کلا به زبان انگلیسی هستن مثله KORG DS-10 Synthesizer که چند روزی منتشر شده
در مورد MS7، داخل رام زبانهای دیگه هم وجود داشته که با تغییرات و یا پچ هکی که براش ساختن میتونی زبانش را عوض کنی
برای اطلاعات بیشتر میتونی از لینک زیر استفاده کنی:
http://www.gbatemp.net/index.php?showtopic=95097
اگه مشکل برخوردی خوشحال میشم کمک کنم

دوستان بازی اصل رو از کجا می خرید؟
من امروز پایتخت رو گشتم همش کپی بود.اگه گفتن اسم مغازه ممنوعه ممنون میشم بهم پیغام خصوصی بدین.ممنون.

زرشک من فکر کردم خودم این مشکل رو دارم با باطری.کسی نمیدونه راهی براش هست یا نه؟البته یه باطری 1600 خریدم تازه وصلش کردم هنوز نمیدونم بیشتر کار میکنه یا نه

نه حالا به این شدت هم نیست ولی ماکسش همون سه ساعته که همینم جالب نیست
بدون فلش کارت ( بازی اورجینال) و تو حالتهای مختلف و استفاده ی هد فون باعث تغییر تو مصرف باطری میشه ...
با DSTT و بیشترین نور صفحه: 3 تا 5 ساعت
همین حالت با بازی اورجینال :5 تا8 ساعت

با کمترین نور صفحه و بازی اورجینال: 15 تا 19 ساعت
با DSTT همین حالت : 13 تا 15 ساعت ;)
الان بهترین فلش کارت کدومه؟؟
و بهترین جا برای خرید ds کجاس(تو تهران)
خودت بایذ ویژگی های هر کدومو ببینی و انتخاب کنی ;)
در ضمن این سایت هم واسه خرید فلش کارت که به ایران هم میفرسته :)

با توجه به آدرس پائین و جدول مقایسه ائی اون ، نظرتون چیه؟ dstt ، r4 ، m3 real ؟ یا اینکه هیچ کدوم : n5

http://www.quantronics.com.au/products/ds/accessories/dstt-flash-cart_nintendods-dstt-device.html
%5C%5Cserver-1%5CRedirection%20Folder%5CMehran%5CDesktop%5C1.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or