آقا سلام
من تازه واردم، راستش اصلا واسه همين مشكلي كه دارم اومدم عضو شدم تو سايت تا از اساتيد راهنمايي بگيرم.
ما چند روز پيش، يعني بعد از عيد به سرمون افتاد كه به صفوف مستحكم دي اس داران بپيوندم، واسه همين رفتم و يك عدد دي اس خريدم. فقط فروشنده گفت ما از همين مبدل ها كه به قول بازاري ها كنسول رو كپي خور مي كنه نداريم. برو از جاي ديگه بخر. منم گفتم چه فرقي مي كنه، هست ديگه؟ طرفم گفت هست! خلاصه، چشم شما انشا الله كه هر گز شاهد روزهاي بدي كه من تحمل كردم نباشه! آقا ما كل تهران رو زير و رو كرديم! جايي رو نگشته باقي نذاشتيم! از توپخونه و جمهوري گرفته تا ميدون تجريش! يه عده زيادي كه نمي دونستند چيه، اون هايي هم كه مي دونستند مي گفتند نداريم يا اگر هم بخواييم بياريم موكول مي شه به يك يا دو ماه ديگه. حتي ما سراغ يگانه و جناب آقاي "محسن كريزي" هم رفتيم. ايشون هم هر بار كه زنگ زديم يه جود قيمت داد. يك بار گفت Super Card اسلات يك دارم بدون كارت حافظه ميدم 95 كه گفتيم چه خبره. يه بار گفت M3 با مموري 2 گيگ دارم مي دم 75 كه گفتيم بفرست گفت الان نمي شه و فردا و از اين حرف ها، آقا فرداش گفت 65 بدون مموري و باز هم فردا مي تونم. آقا خلاصه پدر ما رو درآورد. بقيه هم آب پاكي رو ريختن كه ما حداقل فعلا نداريم!
حالا دوستان و متخصصان، عزيزان، اگر كسي جايي رو سراغ داره كه كارت هاي R4، M3 Super Card يا DS one يا هر كارت مشابه با كارايي قابل قبول كه به اسلات يك بخوره، با مموري يا بدون مموري بنده خريدارم. فوري هم خريدارم!