راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 203 23.8%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    854
باسلام
در مرحله negotiate a truce بعد از این که نشستین روی صندلی و بقیه هم نشستن موقعی که به esbern رسیدین اونجا این کد رو بزنین
player.setstage mq 302 300 رو بزنین بعد بقیه ی مرحله رو ادامه بدید
تو نوشتن کد یکمی عجله کردم درستش
player.setstage mq302 300

کاکو من اشتباهی از یکم موس اوبرتر بود بجای صحبت با یکی ازش دزدی کردم حالو هرجای بازی ببینتمون بجای ادامه کار میجنگه نمیسه بکشیشم باید چطور راضیش کنم

سلام دوستان وقت بخیر چن تا سوال
۱.من عضو imperial ها شدم بعد از چن تا مرحله رفتیم ulfric رو کشتیم العان مرحله های امپریال تموم شده؟
۲.پول چجوری بدست بیاریم؟
۳.این کتاب ها که انگار یه مجموعه هستن و دنباله برای چی هستن؟
۴.میشه شاخه های مهارت رو یه کم توضیح بدید

باتشکر

آقا من این کوئست elder knowledge رو نمیفهنم ، با اون اُرک خر هرچی حرف میزنم هیچ اتفاقی نمیوفته ، چجوری برم اون elder scroll رو پیدا کنم آخه
دقیق یادم نیست ولی وقتی کتابو میده یبار باید بازش کنی بعد با همون یارو حرف میزنی میفرستت شمال مپ پیش یکی که بتونه ترجمه کنه
سلام دوستان وقت بخیر چن تا سوال
۱.من عضو imperial ها شدم بعد از چن تا مرحله رفتیم ulfric رو کشتیم العان مرحله های امپریال تموم شده؟
۲.پول چجوری بدست بیاریم؟
۳.این کتاب ها که انگار یه مجموعه هستن و دنباله برای چی هستن؟
۴.میشه شاخه های مهارت رو یه کم توضیح بدید

باتشکر
آره تموم شد
پولم سریع ترین راهش یا باید بری جیب بری و دزدی یا اکسپلویت
اون کتابای دنباله دار بیشترشون بیوگرافی شخصیت های مهم تو تمریل مثل Barenziah هست یا در مورد تاریخچه سرزمین های دیگه مثل Morrowind

۲.پول چجوری بدست بیاریم؟
راه Legit و بهینه ترین حالت این هست که بازی کنی، اکسپلور کنی، و "لوت" و بعدش اضافه هارو بفروشی، اگه این روند رو درست پیش بری، بعد 10 15 ساعت به اندازه نیازت پول در میاری و بعد از اونم کم کم سوپر پولدار میشی، با فروشنده هم میتونی وارد قرار داد Invest شی طوری که پول بیشتری داشته باشه برای خرید ازت، یک پرک داره که باید انلاک کنی...فکر کنم اسمش Investor بود...

اما دزدی هم که دوستان گفتن همیشه جز راه هاست... هرچند من اصولا سعی میکنم دزدی نکنم تو بازی ها یه وسواس خاصی دارم، انگار تو دنیای واقعی هستم :D ولی شدنیه و اینم یکی از راه هاست...

*درست و بهینه اکسپلور و کوئست بری، اخرین نگرانیت میشه پول چون به اندازه کافی در میاد... لوت؛ فقط لوت و بعد فروش... عین واقعیت..

اکسپلویت چیست؟
چطور خان بشم؟
Explore عزیز، یا اکسپلوریشن،

منظور کاوش و اکتشاف و تصرف در بازی هست؛ وقتی میگیم اکسپلور کنی کم کم پولدار میشی، یعنی هرچی بری جلوتر، مپ رو بیشتر کشف کنی، مناطق رو Loot کنی، ماموریت هارو انجام بدی، ایتم های با ارزششون رو برداری، و بعد اونارو بفروشی، پول بیشتری به دست میاری...

اگرم Exploit رو میگی واقعا، اون میشه استفاده از ارور و گلیچ و خطاهای اجرایی بازی، که خبر ندارم ازشون راستش...

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or