راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 202 23.7%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 127 14.9%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    853
بخش بازی ها رو زیر و رو کردم تایپیک بازی رو پیدا نکردم سوالم رو اینجا میپرسم.
تو استیم من نسخه اوریجنال بازی رو دارم قبلا یه بار رفتم (کامل نه البته) الان هوس کردم دوباره بازی کنم.
این نسخه anniversary چیه دیگه ؟ برای mod باید این ورژن بگیریم ؟ با SE نمیشه رفت ؟
سوال بعدیم این هست به نظرتون نسخه SE رو روی استیم بگیرم یا بی خیال بشم کرکی بزنم بره ؟ یه کرمی افتاده تو جونم بخرم :D احساس میکنم خریدش بیخودی هست
پیشاپیش ممنون

ویرایش : راجب mod هم نکته ای هست بگید (این دفعه رو SE یا anniversary میخوام بزنم).
یه سری مودها هست برای anniversary جواب نمیده یه سریا هم هست جواب میده.یسری کانتنت اضافه داره.بنظرم بهترین حالت اینه کرکی SE بگیری تا خرخره هر مودی میخوای بزنی.

• Like
Reactions: XMohsen
بخش بازی ها رو زیر و رو کردم تایپیک بازی رو پیدا نکردم سوالم رو اینجا میپرسم.
تو استیم من نسخه اوریجنال بازی رو دارم قبلا یه بار رفتم (کامل نه البته) الان هوس کردم دوباره بازی کنم.
این نسخه anniversary چیه دیگه ؟ برای mod باید این ورژن بگیریم ؟ با SE نمیشه رفت ؟
سوال بعدیم این هست به نظرتون نسخه SE رو روی استیم بگیرم یا بی خیال بشم کرکی بزنم بره ؟ یه کرمی افتاده تو جونم بخرم :D احساس میکنم خریدش بیخودی هست
پیشاپیش ممنون

ویرایش : راجب mod هم نکته ای هست بگید (این دفعه رو SE یا anniversary میخوام بزنم).
واسه ماد SE کافیه. anniversary یه سری از creation mod ها باهاش هست که فکر کنم 50-60 تا بشن
یه سری مادم هستن که واسشون ae نیازه

• Like
Reactions: XMohsen
سلام
من در اسکایریم اول یه خونه تو شهر اول بازی به اسم (breez home) خریدم بهدش یه بچه به فرزند خوندگی قبول کردم و تو همون خونه باهاش زندگی کردم بعد زن گرفتم و اونم تو همین (breez home) اومد و بعد از مدتی رفتم به شهر (markharth) و یکسری کویست برای جارل و دستیارش انجام دادم بعد گفت اینجا میتونی خونه بخری من گرفتم و الان خونه رو با تمام لوازمش دارم ولی نه زنم نه بچه ای به خونه ی جدیدیم تو شهر (markharth) نمیان وقتی باهاشون حرف میزنم گزینه ای برای اسباب کشی یا نقل مکان نیست فقط میتونم از زنم غذا بگیرم حقوق بگیرم خرید کنم و حال بچمو ازش بپورسم ولی قبلا وقتی زن نداشتم و فقط بچه داشتم میتونستم به بچم بگم که وقت مسافرته (لوسی) که اسم بچمه ولی ازوقتی زن گرفتم گزینش رفته ولی من میخوام اونا تو خونهی جدیدیم بیان چون اون هم بزرگتره هم قشنگ تر هم تجهیزات بیشتری داره و وقتی از زنم میپرسم حال بچم چطوره میگه اون عاشق این شهر شده و خیلی دوست داره با بچه های این شهر بازه کنه
یکی کمک کنههههههههه 😭😭😭😭

سلام دوستان عزیز

آقا من یه جا گیر کردم نمیدونم چی چیه شاید باگه همون مرحله که باید درباره ی بازگشت اژدها اطلاعات جمع کنیم تو یه مهمونی باید بی صدا بریم دیگه ولی من همون اولاش با یه جادوگر مواجه میشم که وایستاده از جاش تکون نمیخوره حتی سرشم برنمیگردونه که رد بشم در هر صورت منو میبینه چیکار کنم شما راه حلی دارید؟ هرچیم ترینر دانلود کردم براش active میشه ولی تو بازی هرچی میزنی عمل نمیکنه چیکار کنم؟هان؟؟؟؟؟:|راستی ترینر سالم دارید اگه دارید بزارید من پیدا نکردم با تشکر
رمز بزن اگه کامپیوتره بزن tgm

روی هر دونسخه میشه ماد استفاده کرد
ولی هرکدوم مادهای مخصوص خودشون رو دارن
البته بعضی ماد ها مشترکه که دراینصورت توی صفحه توضیحات اشاره میشه.
لیست مادهای نسخه معمولی:
Mods at Skyrim Nexus - mods and community
لیست مادهای نسخه SE :
Mods at Skyrim Special Edition Nexus - Mods and Community

Sent from my K00R using Tapatalk

روی هر دونسخه میشه ماد استفاده کرد
ولی هرکدوم مادهای مخصوص خودشون رو دارن
البته بعضی ماد ها مشترکه که دراینصورت توی صفحه توضیحات اشاره میشه.
لیست مادهای نسخه معمولی:
Mods at Skyrim Nexus - mods and community
لیست مادهای نسخه SE :
Mods at Skyrim Special Edition Nexus - Mods and Community

Sent from my K00R using Tapatalk

سلام وقت بخیر
داداش ی سوال داشتم میگم من رو ps4pro بازی اسکایریم رو دارم و هربار با ارور یا گیر کردن مواجه ام... دلیلش هم فقط بخاطر مادهای بالای ۲۵۰ تاس!! خوب ببینم چطور پس ظرفیت ماد رو زدن یک گیگگگگگ درحالی ک من 1/7 ازش رو اشغال نکردم یهو گیر میکنه!! داداش ظرفیت ماد چقدره تو کنسولم؟ چرا این اتفاق می‌افته اصلا؟؟؟!! من ماد ps4 مخصوص به کنسولم رو نصب کردم

سلام وقت بخیر
داداش ی سوال داشتم میگم من رو ps4pro بازی اسکایریم رو دارم و هربار با ارور یا گیر کردن مواجه ام... دلیلش هم فقط بخاطر مادهای بالای ۲۵۰ تاس!! خوب ببینم چطور پس ظرفیت ماد رو زدن یک گیگگگگگ درحالی ک من 1/7 ازش رو اشغال نکردم یهو گیر میکنه!! داداش ظرفیت ماد چقدره تو کنسولم؟ چرا این اتفاق می‌افته اصلا؟؟؟!!

سلام وقت همگی بخیر
ممنونم از سایت خوبتون
یه مشکلی داشتم گفتم شاید بتونین کمکم کنین
بعد از مدت ها این بازی رو از دوباره نصب کردم نسخه اسپیشل ادیشن
یه مرحله هستش از compenion که مارو میفرستن چند جا ، خونه ها یا جاهای دیگه رو از حیوونا و هیولاها پاک سازی کنیم
متاسفانع یه قسمتش مارو میفرستن زیر یه صخره که اونجا چنتا ببر دندون خنجری هست که چنتا شکارچی و غیره رو کشته به ما هم گفتن اونارو بکش ولی من قبلا چون از اینجا رد شده بودم و این حیوونا بهم حمله کرده بودن من همه رو کشتم و دیگه ببری نیست ولی این مرحله همینجا گیر کرده جلو نمیره و همین لوکیشن رو نشون میده
هر کاری هم کردم بازم جلو نرفت پیشنهادی دارین
ممنون میشم جواب بدین مرسی

سلام وقت همگی بخیر
ممنونم از سایت خوبتون
یه مشکلی داشتم گفتم شاید بتونین کمکم کنین
بعد از مدت ها این بازی رو از دوباره نصب کردم نسخه اسپیشل ادیشن
یه مرحله هستش از compenion که مارو میفرستن چند جا ، خونه ها یا جاهای دیگه رو از حیوونا و هیولاها پاک سازی کنیم
متاسفانع یه قسمتش مارو میفرستن زیر یه صخره که اونجا چنتا ببر دندون خنجری هست که چنتا شکارچی و غیره رو کشته به ما هم گفتن اونارو بکش ولی من قبلا چون از اینجا رد شده بودم و این حیوونا بهم حمله کرده بودن من همه رو کشتم و دیگه ببری نیست ولی این مرحله همینجا گیر کرده جلو نمیره و همین لوکیشن رو نشون میده
هر کاری هم کردم بازم جلو نرفت پیشنهادی دارین
ممنون میشم جواب بدین مرسی
کنسول رو باز کن ، اگه ببر مرده رو میبینی روش کلیک کن و تایپ کن resurrect و اینتر بزن.
باید دوباره زنده بشه.
===================

اگه نبود ، تو یک مکان خیلی خیلی دور از اونجا 30 روز داخل گیم رو سپری کن.
باید دوباره ریسپان بشه.

کنسول رو باز کن ، اگه ببر مرده رو میبینی روش کلیک کن و تایپ کن resurrect و اینتر بزن.
باید دوباره زنده بشه.
===================

باید دوباره ریسپان بشه.
خیلی ممنون ازتون مرسی
امتحان میکنم
اوایل ببر بود
متاسفانه از ورد استفاده کردم اونیکه زامبی رو زنده میکنه گفتم شاید از دوباره بمیره مشکل حل شه ولی نشد
فقط خاکسترش مونده علامتم رو خاکسترشه
سیوها هم خیلی قدیمی تره ارزش نداره اون همه برگردم عقب
ولی یه جای دور ۳۰ روز صبر میکنم ببینم چی میشه
مچکرم

باید دوباره زنده بشه.
===================

باید دوباره ریسپان بشه.
متاسفانه عملی نشد
هیچ تغییری اتفاق نیوفتاد
راهی وجود نداره همین مرحله رو بزنم بره جلو
مثلا اسکیپ کنم !؟

• Like
Reactions: m.d.makan
باسلام
در مرحله negotiate a truce بعد از این که نشستین روی صندلی و بقیه هم نشستن موقعی که به esbern رسیدین اونجا این کد رو بزنین
player.setstage mq 302 300 رو بزنین بعد بقیه ی مرحله رو ادامه بدید

اقا یه سوال فنی . از یه جایی به بعد ایونتوری من باگ خورده ستای زره هامو از اینتوریم حذف کرده . الان زره ارچ میج تنم هست اما تو اینتوریم نیست . یعنی اگه یه زره دیگه بپوشم اون کلا از بین میره دیگه نمیشه انتخابش کرد . بعد تو قسمت پاور اکتیوم پرکاشو نوشته اما اسمشو زده UNKOWN کسی میدونه داستانش چیه چطوری درست میشه ؟

اقا یه سوال فنی . از یه جایی به بعد ایونتوری من باگ خورده ستای زره هامو از اینتوریم حذف کرده . الان زره ارچ میج تنم هست اما تو اینتوریم نیست . یعنی اگه یه زره دیگه بپوشم اون کلا از بین میره دیگه نمیشه انتخابش کرد . بعد تو قسمت پاور اکتیوم پرکاشو نوشته اما اسمشو زده UNKOWN کسی میدونه داستانش چیه چطوری درست میشه ؟
باگ شده.
احتمالا ماد نصب کردی ، شاید با اون کانفلیکت داره.
از مادهات بکاپ بگیر جای دیگه و کلا شیفت دیلیتشون کن و بازی رو اجرا کن احتمالا درست میشه.
دوباره میتونی مادها رو بریزی.

اما اگه از ماد نیست اینکار رو بکن:
کنسول رو باز کن و اینها رو یکی یکی تایپ کن:
Code:
player.showinventory

یکی یکی بیا پایین و ببین ID آرموت چیه و بعد دوباره تو کنسول این رو بنویس:

Code:
player.removeitem itemid
به جای itemid باید کد آرمور رو بنویسی و اینتر بزنی.
اگه نه تو نت بگردی حتما id اون رو میتونی پیدا کنی ولی این راحت تره.

این باعث میشه کلا اون آرمور از اینونتوری پاک بشه.
حالا دوباره تو کنسول این رو بنویس که آرمور به اینتونتوریت اضافه بشه:
Code:
player.additem itemid
=============

این کار رو برای همه آیتمهای بازی میونی انجام بدی.
فقط باید id اون رو پیدا کنی.

آخرین ویرایش:
باگ شده.
احتمالا ماد نصب کردی ، شاید با اون کانفلیکت داره.
از مادهات بکاپ بگیر جای دیگه و کلا شیفت دیلیتشون کن و بازی رو اجرا کن احتمالا درست میشه.
دوباره میتونی مادها رو بریزی.

اما اگه از ماد نیست اینکار رو بکن:
کنسول رو باز کن و اینها رو یکی یکی تایپ کن:
Code:
~ player.showinventory

یکی یکی بیا پایین و ببین ID آرموت چیه و بعد دوباره تو کنسول این رو بنویس:

Code:
~ player.removeitem itemid
به جای itemid باید کد آرمور رو بنویسی و اینتر بزنی.
اگه نه تو نت بگردی حتما id اون رو میتونی پیدا کنی ولی این راحت تره.

این باعث میشه کلا اون آرمور از اینونتوری پاک بشه.
حالا دوباره تو کنسول این رو بنویس که آرمور به اینتونتوریت اضافه بشه:
Code:
player.additem itemid
=============

این کار رو برای همه آیتمهای بازی میونی انجام بدی.
فقط باید id اون رو پیدا کنی.
داداش این کاریو که گفتی انجام دادم player.additem 0010F570 1 کدو اینطوری میزنم ولی باز نمیاد . پیامم added بالا میاد اما نه چیزی بهم اضافه نمیشه . برای ست نایتینگل هم امتحان کردم نشد . مادی روش نصب نکردم . فک کنم بعد از یه مرحله بود باگ خورد .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or