راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.8%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 128 15.0%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.2%

• مجموع رای دهنده‌ها
    856
سلام بر همگی من آخر نفهمیدم این نیزه های کوتوله های تو دراگون بورن که اسمشونو نمیدونم به چه درد می خوره؟ چه جوری کار می کنه؟
بعد این یارو الدر خونه تو دنگارد شمیشیرش رو چجوری میشه به دست آورد؟ همونکه چشماش بسته است
راستی لباس دزدا که زنه بهت میده تو ریفتن مشکیشو نداره تن همه هست از اون مدل آستین دارش منظورم هست
می‌شه پرتاب کرد :دی یه ماموریت هم هست باید از اونا جمع کنی‌

می‌شه پرتاب کرد :دی یه ماموریت هم هست باید از اونا جمع کنی‌
من این همه سوال کردم همین؟
من آخر نفهمیدم این نیزه های کوتوله های تو دراگون بورن که اسمشونو نمیدونم به چه درد می خوره؟ چه جوری کار می کنه؟
بعد این یارو الدر خونه تو دنگارد شمیشیرش رو چجوری میشه به دست آورد؟ همونکه چشماش بسته است
راستی لباس دزدا که زنه بهت میده تو ریفتن مشکیشو نداره تن همه هست از اون مدل آستین دارش منظورم هست
راستی نیزه چجوری پرتاب میشه؟

دوست گرامی مشکلم حل شد. گویا به خاطر نسخه ای بود که نصب کرده بودم. سپاس. رفتم یه گرگ اومد دو تا مشت زدم بهش مرد! بعد رفتم تو معبد یه اسکلت دنبالم کرد فرار کردم در رو بستم. بعدش یه گوجه فرنگی از پشت یه گاو برداشتم سربازها اومدن بهم تیر زدن و کشتنم! بازی بدی نیست ولی من خیلی کارهاش رو بلد نیستم فکر کنم به مرور یاد بگیرم. به نظرم یه چیزی مثل سیمز بود، بدون راهنمایی. تا چند سال آینده مطمئنم که مدلینگ چنین بازی هایی پیشرفته تر میشن. من این یازی رو برای بررسی مدلینگش گرفتم. :bighug:

اقا من تازه اون مرحله ای وارد مهمونی میشیم و باید اطلاعات جمع کنیم و زنده بیرون بیایم رو به سختی گذروندم !!! بعدش باید برای ملاقات اون زنه بر میگشتیم RiverWood ... ولی بعد از ملاقات زنه لباس ها و ایتم هایی که قبل از مهمونی ازم گرفته بود رو برنگردوند
باید چکار کنم که لباس ها و ایتم های قبل از مهمونی رو پس بگیرم ؟؟؟ حتی ۳۰۰۰ تا گلدم رو هم ازم گرفت قبل مهمونی ... من الان موندم با یه دست لباس نگهبان و یه شمشیر مضخرف
تروخدا اگه میشه راهی بگید که ایتم ها و گلد قبل مهمونی برگردند
ممنون

Sent from my iPhone5 using Tapatalk 2

اقا من تازه اون مرحله ای وارد مهمونی میشیم و باید اطلاعات جمع کنیم و زنده بیرون بیایم رو به سختی گذروندم !!! بعدش باید برای ملاقات اون زنه بر میگشتیم RiverWood ... ولی بعد از ملاقات زنه لباس ها و ایتم هایی که قبل از مهمونی ازم گرفته بود رو برنگردوند
باید چکار کنم که لباس ها و ایتم های قبل از مهمونی رو پس بگیرم ؟؟؟ حتی ۳۰۰۰ تا گلدم رو هم ازم گرفت قبل مهمونی ... من الان موندم با یه دست لباس نگهبان و یه شمشیر مضخرف
تروخدا اگه میشه راهی بگید که ایتم ها و گلد قبل مهمونی برگردند
ممنون

منظورتون مهمونیه Thalmor هست ؟ اگه اونه ، مگه شما آیتم هاتون رو ندادید به اون دارک الفه که ببره جاسازی کنه ؟

من این همه سوال کردم همین؟
من آخر نفهمیدم این نیزه های کوتوله های تو دراگون بورن که اسمشونو نمیدونم به چه درد می خوره؟ چه جوری کار می کنه؟
لطفا کمک کنید

دوست گرامی مشکلم حل شد. گویا به خاطر نسخه ای بود که نصب کرده بودم. سپاس. رفتم یه گرگ اومد دو تا مشت زدم بهش مرد! بعد رفتم تو معبد یه اسکلت دنبالم کرد فرار کردم در رو بستم. بعدش یه گوجه فرنگی از پشت یه گاو برداشتم سربازها اومدن بهم تیر زدن و کشتنم! بازی بدی نیست ولی من خیلی کارهاش رو بلد نیستم فکر کنم به مرور یاد بگیرم. به نظرم یه چیزی مثل سیمز بود، بدون راهنمایی. تا چند سال آینده مطمئنم که مدلینگ چنین بازی هایی پیشرفته تر میشن. من این یازی رو برای بررسی مدلینگش گرفتم. :bighug:
فکر کنم بیشتر پسرفت کنن، رفته رفته دارن ضعیف تر میشن بازی‌های این سبک

منظورتون مهمونیه Thalmor هست ؟ اگه اونه ، مگه شما آیتم هاتون رو ندادید به اون دارک الفه که ببره جاسازی کنه ؟

بله بله همون مهمونی .!!!!
والا خودم اصلا یادم نیست اونجارو
احتمالا دادم ..!!
حالا کجا جاسازی کرده که بتونم برم پس بگیرم .؟؟؟
ممنون

بله بله همون مهمونی .!!!!
والا خودم اصلا یادم نیست اونجارو
احتمالا دادم ..!!
حالا کجا جاسازی کرده که بتونم برم پس بگیرم .؟؟؟
ممنون

تو همون مغازه زیر زمینش تو یه جعبه هستن اگه به Delphine داده باشین

سلام بر همگی بابا جون من جواب مارو بدین
چه جوری کار می کنه؟ این نیزه ها؟

سلام بر همگی بابا جون من جواب مارو بدین
چه جوری کار می کنه؟ این نیزه ها؟

برا ‌ست اصلی‌ باید ماموریت‌های Thieves guild رو تموم کنین.

یعنی‌ چی‌ چجوری استفاده میشن؟ مثل سلاح معمولی‌ :دی دمیج خیلی‌ کمی‌ دارن به درد نخور هستن البته
اون یکی‌ سوال رو هم متوجه نشدم

برا ‌ست اصلی‌ باید ماموریت‌های Thieves guild رو تموم کنین.

یعنی‌ چی‌ چجوری استفاده میشن؟ مثل سلاح معمولی‌ :دی دمیج خیلی‌ کمی‌ دارن به درد نخور هستن البته
اون یکی‌ سوال رو هم متوجه نشدم
با کدوم دکمه منظورم هست آخه میزاره پشتش هیچ کاری هم نمی کنه
راستی این Thieves guild چجوری شروع میشه؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or