راهنمایی جامع در بازی The Elder Scroll : Skyrim

چند ساعت از وقت با ارزشتونو پای این بازی با ارزش گذاشتی

• تا 50 ساعت

رای‌ها: 204 23.8%
  • تا 100 ساعت

رای‌ها: 128 15.0%
  • بالای 101 ساعت

رای‌ها: 524 61.2%

• مجموع رای دهنده‌ها
    856
دوستان دیگه قرار نیست برای این بازی dlc بیاد اخه من چن وقت پیش تو یه سایتی دیدم گفته بود dlc بعدی اسمش redguard هست ولی هیچ خبری نشود ازش:((

با عرض سلام:دی
می خواستم بپرسم ماد اسکایریم چه طور ساخته می شه ؟ (nexus mods):دی
البته میدونم جاش اینجا نیست! راستش چیزی تو قسمت بازی سازی پیدا نکردم، نمیدونستم کجا باید برم، شرمنده:دی

آخرین ویرایش:
سلام
تاپيك خيلي خوبي داريد يك تعدادي از صفهات هم خوندم
ممنون ميشم راجع به ازدواج راهنماييم كنيد
من اون گردنبند رو گرفتم
اما هم anwen با اينكه ماموريت hear of dibella انجام دادم
هم camilla valerius با اينكه ماموريت the golden claw انجام دادم و برادرش هم نمرده
هيچكدوم اصلا باهاشون نميتونم حرف بزنم و هيچ گزينه اي واسه حرف زدن نمياد فقط خودشون همينطوري هي مثلا yes يا چيزاي ديگه ميگن اما اصلا گزينه اي واسه حرف زدن يا ازدواج نميادش
چند نفر ديگه رو هم امتحان كردم اما نميدونم بايد چكار كنم هيچكدوم نميشه
فقط البته قبلا من lydia رو به عنوان همراه گرفته بودمش اما حالا ديگه همراهم نيست
يكي كمكم كنه كه چطوري ميتونم ازدواج كنم؟

سلام
من اون گردنبند رو گرفتم
هم camilla valerius با اينكه ماموريت the golden claw انجام دادم و برادرش هم نمرده
هيچكدوم اصلا باهاشون نميتونم حرف بزنم و هيچ گزينه اي واسه حرف زدن نمياد فقط خودشون همينطوري هي مثلا yes يا چيزاي ديگه ميگن اما اصلا گزينه اي واسه حرف زدن يا ازدواج نميادش
درود بر شما دوست عزیز
ببین هر کسی قابل ازدواج نیست توی اسکایریم و برای این کار الزاما ماموریتی نباید بری.فقط یک گردنبند مارا (Amulet of mara ) رو تهیه کن و قبل از صحبت با کسی حتما اون رو به گردنت بنداز وگرنه دیالوگ درخواست ازدواج نمیاد
راهنمایی دیگه خواستید در خدمتیم :d

دوست عزيز من كه گفتم اون گردنبند دارم و به گردنمم هست
اين 2 نفري رو هم كه گفتم بچه ها توي پست اول اين تاپيك معرفي كردن توي راهنمايي اصلي انگليسي بازي هم هست كه ميشه باهاشون ازدواج كرد
ولي بازم اصلا ديالوگي نميادش

سلام
من اون گردنبند رو گرفتم
اون خانم عاشق پسری در همان حوالی هست و ماموریتی نیز به شما در مکالمه اول میدهد که در ساید کوئست ها قرار میگیره مبنی بر اینکه با پسری که او عاشق هست حرف بزنید که در همان حوالی زندگی میکنه
وقتی با اون حرف میزنید باید پسر رو منصرف کنید . ( دروغ بگین که بزاره از شهر بره )
نکته : حتما باید خونه خریدا باشین تا با شما ازدواج کنه
اینارو من میدونم چون خیلی وقته بازی نکردم خیلی دقیق نمیتونم اسامی رو بگم

^ماموریت Love Triangle هیچ ارتباطی با ازدواج با Camila ندارد.پس لازم نیست اون ماموریت رو انجام بدهند

فکر می کنم مشکل از اینه که با Maramel صحبت نکردید.باید به شهر ریفتن، معبد Mara برید و با او صحبت کنید

ازدواج با camila خلاف شخصیت‌های دیگه فقط به انجام دادن یه ماموریت نیست و باید در گفتگو‌های اولی‌ه که باهاش دارین هم درست صحبت کنین (:دی) تا اعتمادش بهتون جلب بشه. ولی‌ اینکه کلا دیالوگ نمیاد فکر کنم همینی هست که دوستمون اشاره کرد، گردن بند رو باید از خود ریفتن بگیرین،همینطوری پیدا کنین کار نمی‌کنه خیلی‌ وقتا

گردنبند رو پيدا نكردم از همونجا گرفتمش
با اون Maramel صحبت كردم
خونه هم دارم
طبق گفته اقا پژمان رفتم به اون پسره هم دروغ گفتم ولي بازم هيچ اتفاقي نيفتاد
يا مثلا lydia كه بايد به خاطرش خان بشي هم خان شدم يكبار هم به عنوان همراه انتخابش كردم ولي اون هم هيچ گزينه ازدواجي برام نمياره
غير اين يك گردنبند بازم ميشه گردنبند خريد؟از كجا؟
چون اونا الان دوباره ديگه گرينه فروش گردنبند ندارن!!

راه حلی به ذهنم نمیرسه
از هر روشی که گردنبند رو بدست آوردید، در هر صورت باید با Maramel صحبت کنید که دیالوگ های مربوط به ازدواج ظاهر بشوند.
دوست عزیز مطمئنی گردنبند رو به گردن انداختید؟در بازی نشان داده میشه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or